Benim son dakikaya kadar belli olmamıştı hatta son 3 gün hergun gittim doktor ona göre karar verdi son gün belli oldu ne zaman toplanacagiBu toplama işleminin belli bir günü var mı yoksa yumurtaların durumuna göre mi oluyor pazartesi demişlerdi bana Bugün tekrar sordum eğer pazatesi kesin ise uçak bileti alayım İzmir’de yaşıyorum İstanbul’da olacak işlemler belli değil dediler zaten yeterince masraf yapıyoruz birde yol parası ekleniyor bize artı külfet
Evet bende cumartesi başladım belki aynı zamanlar annelik duygusunu tadarızBenimde Bugün kontrolüm vardı cuma başlamıştım iğnelere sabah daha e2 değerim çıkmadı ama sağ tarafta yaklaşık 4 adet 9 9 10 ve 12 sol tarafta ise 9,5 9 12 ve 13 birde gelişenler var dedi gayet iyi gidiyoruz dedi sizinde benimle hemen hemen aynı sanırım iğne miktarı gonal f 300 dü akşama söyleyecekler kaç olacağını
Bende şeyi merak ediyorum ya bende il dışında yaptırıyorum da transferden sonra yolculuk çok tehlikeli olur mu baya yatıyolar bildiğim ben kar kış demicem yolda olucam uçakla da gitmicem yol çok uzun değil çünkü yoksa riske girmeyip uçakla mı gitsemYa benimde öyle olacak herhalde bende iğneye başladığımız gibi belli bir gün var sanıyordum neyse öğrendiğim iyi oldu peki toplandıktan sonra hemen normale dönebiliyormuyuz uçak olayı olmayacak araç ile gelicez çok zorlanırmıyım diye merak ediyorum
Bende başka şehirde yaptırıyorum yol 2.5 3 saat arası sürüyor..arabayla geldik sıkıntı olmaz bence..bi iki saat dinlenip öyle çıkarsınız yolunuz kaç saat?Bende şeyi merak ediyorum ya bende il dışında yaptırıyorum da transferden sonra yolculuk çok tehlikeli olur mu baya yatıyolar bildiğim ben kar kış demicem yolda olucam uçakla da gitmicem yol çok uzun değil çünkü yoksa riske girmeyip uçakla mı gitsem
Bende şeyi merak ediyorum ya bende il dışında yaptırıyorum da transferden sonra yolculuk çok tehlikeli olur mu baya yatıyolar bildiğim ben kar kış demicem yolda olucam uçakla da gitmicem yol çok uzun değil çünkü yoksa riske girmeyip uçakla mı gitsem
Şuanda hastaneden yazıyorum :) yumurtam toplandı 12.15 de odama geldim iyiyim çok şükür biraz daha dinlenip bizde 2.5 - 3 saatlik yola çıkacagızYa benimde öyle olacak herhalde bende iğneye başladığımız gibi belli bir gün var sanıyordum neyse öğrendiğim iyi oldu peki toplandıktan sonra hemen normale dönebiliyormuyuz uçak olayı olmayacak araç ile gelicez çok zorlanırmıyım diye merak ediyorum
Sağolasın canım inşallah yarına haber vereceklee durumlarını bide dondurmakta istiyodum bende yumurta rezerv azlıgo var ama 5 taneden de donmaya kalan olur mu bilemiyorumO halde bizde dönebiliriz diye düşünüyorum bu arada geçmiş olsun umarım bol bol sağlıklı yumoşlarınız olur :)
Yolum 3.5 civarı benim deBende başka şehirde yaptırıyorum yol 2.5 3 saat arası sürüyor..arabayla geldik sıkıntı olmaz bence..bi iki saat dinlenip öyle çıkarsınız yolunuz kaç saat?
Çok geçmiş olsun canımŞuanda hastaneden yazıyorum :) yumurtam toplandı 12.15 de odama geldim iyiyim çok şükür biraz daha dinlenip bizde 2.5 - 3 saatlik yola çıkacagız
hiç sıkma canını inşallah hepsi sağlıklıdır. Bende dondurmayı planlıyorum benimde yaşım 34 ve tüplerimi tıkayacaklar yani bir daha normal yolla hamile kalamıycam o yüzden dondurmak zorundayım hepimiz için hakkımızda hayırlısıSağolasın canım inşallah yarına haber vereceklee durumlarını bide dondurmakta istiyodum bende yumurta rezerv azlıgo var ama 5 taneden de donmaya kalan olur mu bilemiyorum
inşallah benimde hiç çocuğum yok ama ben yumurtalar toplandıktan sonra laparoskopi ameliyatı olacağım için transfer şubat gibi olur herhalde tüplerimi tıkayacaklar sıvı birikmesi var tutmaz tıkamamız lazım dediler ama dualarım hepimiz için :)Evet bende cumartesi başladım belki aynı zamanlar annelik duygusunu tadarızgerçi sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama
Valla arkadaşım benim iki kere yumurtam toplandı ilkinde çok rahat olmuştu ikincisinde inanılmaz kanamam oldu 5 saatten fazla hastanede kaldım ama benimki çok spesifik bir durumda ben ilkini baz alıyorum rahat olmuştu sen yine de çok yorum kendini benceYa benimde öyle olacak herhalde bende iğneye başladığımız gibi belli bir gün var sanıyordum neyse öğrendiğim iyi oldu peki toplandıktan sonra hemen normale dönebiliyormuyuz uçak olayı olmayacak araç ile gelicez çok zorlanırmıyım diye merak ediyorum
Canım.bana doktorum iki gün yatak istirahati verdi genelde yolculuk onermiyorlar bence doktoruna danismalisinBende şeyi merak ediyorum ya bende il dışında yaptırıyorum da transferden sonra yolculuk çok tehlikeli olur mu baya yatıyolar bildiğim ben kar kış demicem yolda olucam uçakla da gitmicem yol çok uzun değil çünkü yoksa riske girmeyip uçakla mı gitsem
Bilemedim ki bende bakalım hangi gün diyecekler ona göre karar veririz artık ama sanırım uçak daha iyi olacakValla arkadaşım benim iki kere yumurtam toplandı ilkinde çok rahat olmuştu ikincisinde inanılmaz kanamam oldu 5 saatten fazla hastanede kaldım ama benimki çok spesifik bir durumda ben ilkini baz alıyorum rahat olmuştu sen yine de çok yorum kendini bence
aleyküm selam her kafadan birses çıkıyor evet malesef birinin var dediğine öteki yok diyor umarım hiç birşeye gerek kalmadan miniğiniz tutunur size ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızCümleten selamunaleyküm..bende geçen sene kasım ayında başladım tüpbebek işlemlerine.. 5.güne 3 tane embriyom gitti ama doktorum 6.güne gitmesini istedi. 6günde aradılar 1 tanr dondurdular.. Rahimde ufak polip olduğu için histereskopi olup gel öyle teansfer yapalım dediler.. Bazı sorunlardan dolayı öylece kaldı. Bu sene transfer işlemleri için başladım. Doktorum muayne etmeden histereskopini ol gel dedi. Önderdiği doktora gittim bunu histereskopide anlarız dediği için hiç muayene etmeden tereddütlü yaklastım. Sonra birinin tavsiyesiyle baska doktora gittim polip ama var çok ufak o önemli değil rahimde hafif çökme var dedi o daha önemli. Onuda bu zamana kadar ilk defa duydum. Her kafadan çıktığı için devlette bir profesöre gittim bu sefer oda ne ameliyatı hiçbirşey yok dedi. En sonunda var veya yok transfer olmaya karar verdim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Simdi transfer için gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?