- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Canım benim 6 yumurtam vardı olunca tek yumurtadan dahi oluyor yeterli Rabbim istesin inan gerisi boş yumurta sayısına hiç takılmaDoktorum eh fena değil dedi. Yaşıma göre az bulmuş... Inşallah içlerinde kaliteli yumurta vardır.
Inşaallah canım. İçlerinde yumurta var mıdır onun endişesini yaşıyorum. Çok korkuyorum... 2 yıldır istiyoruz ve sebebsizdi...Canım benim 6 yumurtam vardı olunca tek yumurtadan dahi oluyor yeterli Rabbim istesin inan gerisi boş yumurta sayısına hiç takılma
Vardır inş bizde 2 yıldır uğraşıyoruz inş hepimiz evlatlarımıza kavusiruzInşaallah canım. İçlerinde yumurta var mıdır onun endişesini yaşıyorum. Çok korkuyorum... 2 yıldır istiyoruz ve sebebsizdi...
Ben 8.gün evde yaptım ilk yaptığımda çıkmadı akşam saatlerinde yine yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah bebişin seninledirYa birşey sorcaktim siz ilk testinizi kaçıncı gün yaptınız şimdi benim.yatin 8.günüm sizce çıkar mı ?
Ben bahçeci fulya merkezinde mustafa bahçeciye yaptırdım ortalama 14 bin liraya yakın gitti diğer merkezler de ilaçlar la beraber 10 bin ve üstüKızlar biraz maddi soru olacak ama... ortalama ilaçlar ve tüp bebek komple ne kadara mâl oldu... şunu anlamak için soruyorum ortalama 3 aşagı 5 yukarı aynıysa yaptıracagım yer mantıklı mı değil mi diye... yardımcı olursanız sevinirim... bize 7.000 -8.500 arası olur ilaçlar eczaneye ödeme dahil dediler...
Aynen 7000-8500 arası canım yaptırıyorumKızlar biraz maddi soru olacak ama... ortalama ilaçlar ve tüp bebek komple ne kadara mâl oldu... şunu anlamak için soruyorum ortalama 3 aşagı 5 yukarı aynıysa yaptıracagım yer mantıklı mı değil mi diye... yardımcı olursanız sevinirim... bize 7.000 -8.500 arası olur ilaçlar eczaneye ödeme dahil dediler...
Canım devlette yaptırırsan raporlu fln olursa 2 bin ilaç dahil eğer özelde olursa 8 9 bin rahat olur devlette raporsuz da 7 bin fln sanırım. Aklındaki merkezi ara bilgilendirirler. Herkes yöresindeki merkezlerle alakalı tahmin verebilir ancak bbm dediğim ise ankaradaKızlar biraz maddi soru olacak ama... ortalama ilaçlar ve tüp bebek komple ne kadara mâl oldu... şunu anlamak için soruyorum ortalama 3 aşagı 5 yukarı aynıysa yaptıracagım yer mantıklı mı değil mi diye... yardımcı olursanız sevinirim... bize 7.000 -8.500 arası olur ilaçlar eczaneye ödeme dahil dediler...
Hayirli olsun demekki yumurtalarinin gelişmesini biraz hızlı bulmuş iğneyi azaltmis bu bence iyi bir şey. Sayisida iyi e2 yumurta sayısına göre yükseliyordu galiba.Dr ne dedi.Kızlar günaydın bugün benim ilaçların 5. Günü daha 5. İğnemi vurmadım kontrolüm vardı sağ yumurta 12 ,10,9,8 sol 10 ve daha gelişenler var dedi iğneyi 225den 185e indirdi e2:520 sizce nasıl bu değerler
Şimdilik iyi gidiyo dedi ama bende polikistik var onşarda gelişir diye korkuyorum söyledim doktora sıkıntı yok şimdilik dedi ama ohss korkusu şimdiden sardı beniHayirli olsun demekki yumurtalarinin gelişmesini biraz hızlı bulmuş iğneyi azaltmis bu bence iyi bir şey. Sayisida iyi e2 yumurta sayısına göre yükseliyordu galiba.Dr ne dedi.
Benimde Bugün kontrolüm vardı cuma başlamıştım iğnelere sabah daha e2 değerim çıkmadı ama sağ tarafta yaklaşık 4 adet 9 9 10 ve 12 sol tarafta ise 9,5 9 12 ve 13 birde gelişenler var dedi gayet iyi gidiyoruz dedi sizinde benimle hemen hemen aynı sanırım iğne miktarı gonal f 300 dü akşama söyleyecekler kaç olacağınıŞimdilik iyi gidiyo dedi ama bende polikistik var onşarda gelişir diye korkuyorum söyledim doktora sıkıntı yok şimdilik dedi ama ohss korkusu şimdiden sardı beni
Ay canım bnde toplama işlemini yaptırdım da 16 tane toplandı ciktim hafif agrım oluyor ama o korku bnde dr var ınsllh olmayizŞimdilik iyi gidiyo dedi ama bende polikistik var onşarda gelişir diye korkuyorum söyledim doktora sıkıntı yok şimdilik dedi ama ohss korkusu şimdiden sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?