Amin canım içini ferah tutİnşallah canım bende yaptım ilk yaptığımda çıkmadı ikincisinde çıktı inşallah kanfada çıkar sevincin ikiye katlanır bende bugün ikinci kan testimi yaptırcam inşallah yüksek çıkar çok korkuyorum düşük çıkacak diye Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Tek embriyo 3. Gün 1. Kalite 4 aralıkta transfer olducanım transfer ne zaman yapılmıştı? Kaç embriyo ve kaçıncı gün embriyosu?
Evet var canım. Dün akşam yaptım çıkmadı bu sabah çıktı ama. Yap bence insan her iki sonucada hazırlıyor kendiniYaa bende yapacağım ama cesaret edemedim sabah ilk idrarla mi yaptın ? Birde adet olacak hissi var mı sende benim şu son 2 gündür adet ağrım.var günümde cuma çok korkuyorum yaa
Aynen bende yarın sabah yapmak istiyorum 8.gun kanda da çıkıyor diyorlar ama bakalım nasipEvet var canım. Dün akşam yaptım çıkmadı bu sabah çıktı ama. Yap bence insan her iki sonucada hazırlıyor kendini
Aslında kontrole o yüzden çağırıyorlar ama ilginçKızlar bugün muayene oldum ama doktor hiç folikül ölçümü sayımı yapmadı 4.günüm iğnelerde neden acaba sizde ölçüm yapıyorlar mı
Hadi hayırlısıı canım ayy güzel haberler verirsin inşallah bize.....Aynen bende yarın sabah yapmak istiyorum 8.gun kanda da çıkıyor diyorlar ama bakalım nasip
Canım iyi düşün iyi olsun... gönlünü ferah tut.... dua et bol bol... az sayı değil hem... bunada şükür....Kızlar perşembe yumurtalar toplanacak. Çok fazla folikül oluşmadı.8-10 tane sanırım. Çok korkuyorum ya hiç yumurta olmazsa içlerinde... ya kalitesiz ise... Allah hepimize yardım etsin...
Canım bence hiçte az değil sayısı benim ilk tedavimde 3 tane vardı onlard büyümedi haline şükür etKızlar perşembe yumurtalar toplanacak. Çok fazla folikül oluşmadı.8-10 tane sanırım. Çok korkuyorum ya hiç yumurta olmazsa içlerinde... ya kalitesiz ise... Allah hepimize yardım etsin...
Yapılır canım hafta sonu bile yapılır.Cumartesi tekrar çağırdı ölçüm yapmazsa valla zorla yaptırırım :) :)
Teşekkürler inşallah.Gonalf gerçekten yumurta kalitesini arttırıyor menopura göre daha pahalı bir iğne ama ben çok faydasını gördüm gönlünüzu ferah tutun
Amin çok sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşaAllah canım Allah yardımcın olsun
Söyle söyleyim iğneler en az 10 gün cafkatma iğnesi vs 12 13 gün toplama transfer 15 16 gün falan sürüyor tabi bu kişiden kişiye degisyorTup bebek iğnelere başlama ve transfer olana kadar kaç gün geçiyor ortalama arkadaslar
Allah yardımcın olsun hangi igne kaç doz kullanacaksınız bende bugün başlıyorum.Bende bugün iğnelere başladım kızlar hayırlısıyla inşallah
Her gün aynı saatte vurulmaya dikkat et canımBende bugün iğnelere başladım kızlar hayırlısıyla inşallah
Tamam çok teşekkür ederim.Söyle söyleyim iğneler en az 10 gün cafkatma iğnesi vs 12 13 gün toplama transfer 15 16 gün falan sürüyor tabi bu kişiden kişiye degisyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?