Dediğim gibi kuzum yükselme ihtimali var. ÜzülmeAralikda düşük yaşamıştım zaten o zaman dan bu yana hep üzülüyordum şimdi hamile kaldığımi öğrendim beklemediğim anda ama değerim az yükselmiş pazartesi doktora gidicem işte tekrar kan testi yapıp
Inşallah canım inşallah yükselir dış gebelik olmasın da doktorun dediği ondan daha korktumDediğim gibi kuzum yükselme ihtimali var. Üzülme
Stres yapma canım adettin geçtikten sonra değerlerine bakarsın tekrar önemli olan 2 günde 2 katına çıkması bende adetten 2 gün önce yaptım 33.80 cıktı sonra adet günü yaptım tekrar 43.53 cıktı değerim fazla yükselmemişMerhaba kızlar. Ben de 17 Aralık annesi olacağım inşallah. 3 hafta 5 günlük iken değerim 39,1 yani adete iki gün kala. sizce normal mi? Çok stres yapıyorum.
Kızlar merhaba ben de nasipse aralık annesi olucam. AdetI'm 2 gün geciktigin de değerim 597 idi. Yarın doktor kontrolüm var inşallah keseyi görmek nasip olur
Tesekkur ederim sizin de hayirli olsunMerhaba, hayırlı osun sizin de. Benim de hızlı yükseldi, sizinkine yakın, doktor her seferinde (hemen hemen hergün kontrole gittim) gayet iyi ilerliyor dedi yani hızlı artmasında sakınca yok anladığım kadarıyla. İçiniz rahat olsun
evet benim de ilk, insan ister istemez heyecanlanıyor ama ben keseyi görünce baya rahatladım, doktor dış gebelik olabilir demişti, onun olmadığını öğrendik. Gerçekten heyecanlı bir bekleyişTesekkur ederim sizin de hayirli olsunsizin de ilk gebelik mi? Ilk oldugu icin sanirim cok endiseliyim
Yuksek oldugu icin mi dis gebelik olabilir demisti? Hcg degeriniz kac olunca keseyi gordunuz?evet benim de ilk, insan ister istemez heyecanlanıyor ama ben keseyi görünce baya rahatladım, doktor dış gebelik olabilir demişti, onun olmadığını öğrendik. Gerçekten heyecanlı bir bekleyiş
hayır benim rahimde sıvı vardı ve şubat ayında da adet olamadım yumurtalık iltihabından dolayı. Öğrendiğimde değerim 106 idi, düşük olduğundan dış gebelik olabilir dedi. 1523 olduğunda gördüm cumartesi günü keseciği.Yuksek oldugu icin mi dis gebelik olabilir demisti? Hcg degeriniz kac olunca keseyi gordunuz?
Tesekkur ederim cevaplariniz icinhayır benim rahimde sıvı vardı ve şubat ayında da adet olamadım yumurtalık iltihabından dolayı. Öğrendiğimde değerim 106 idi, düşük olduğundan dış gebelik olabilir dedi. 1523 olduğunda gördüm cumartesi günü keseciği.
Tesekkur ederim cevaplariniz icincuma doktora gidince insallah ben de iyi haber alirim
Evet 1043. Sanirim ben de dayanamayip gitcem yarindiğer forumda mesajınızı gördüm sanırım 1000 küsür değil mi en son tahlilde? bence cumadan önce görürsünüz, ben olsam dayanamaz giderdim. Ben acilde gördüm :)
bence de gidin :) benim cuma değerim 799'du, cumartesi sabah hafif bi lekelenmem oldu korktuk acile gittik orada baktılar ve gördük. Umarım siz de görürsünüz. yazın lütfen buradan daEvet 1043. Sanirim ben de dayanamayip gitcem yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?