Yazarim tabi ki yarin. Tesekkur ederimbence de gidin :) benim cuma değerim 799'du, cumartesi sabah hafif bi lekelenmem oldu korktuk acile gittik orada baktılar ve gördük. Umarım siz de görürsünüz. yazın lütfen buradan da
Insallah canim. Sevindim yazdiklarini okuyuncaKızlar çoğumuzun ilk hamileliği sanırım :) Bende yarın doktora gideceğim 4+6 yım şuanda yarın tam 5 haftalık. Görebilirsek keseyi göreceğiz ilk kez bakalım :) Ayrıca hcg nin yükselmesi iyi bir şey bunda korkulacak bir şey yokmuş merak etmeyin. Aralıkta hepimiz miniklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah :)
Bende de hic yok. Normalde nasilsam oyleyim. Birazcık kendini hissettirse keske diyorumKızlar hiç bulantısı başlayan var mı aranızda? Ben yarın tam 5 haftalığım henüz bulantı filan olmadı, inşallah böyle devam eder diyorum. Ama çoğu 6. haftadan sonra başlar yazmış
canım bende ilk günlerde geliyordu ve aşırı gaz vardı bugünlerde azaldıKzlar hamilelikte karnda guruldanı gbi ses gelyr mu
Canm adetim 5 gun gecikti benimde bildgn karnmda ses gelyr esimin yannda utanyrm kanda negatf cknca dun yaptgm anlamdm acaba gec dollenmemiC
canım bende ilk günlerde geliyordu ve aşırı gaz vardı bugünlerde azaldı
İki gün sonra testi tekrarla canım belki de gec döllenmedirCanm adetim 5 gun gecikti benimde bildgn karnmda ses gelyr esimin yannda utanyrm kanda negatf cknca dun yaptgm anlamdm acaba gec dollenmemi
Canm beklym dyrm 4 gun felan olmazsm iyice suphelenrm yani bende cnm ins karnmdadr melegmİki gün sonra testi tekrarla canım belki de gec döllenmedir
Canm sen hamilemisin seni goryrdum topikte sevndm senn adna:)Bende de bulantı yok ama arada iğne batması gibi ağrım oluyo sizde nasıl
Evet hanım lar bende herhalde bulantim olmicK diye dusunuuodum ama bı kaç gündür var hafif hafif , bende genelikle akşam üstü oluyor bulanti bizimkisi tersine :))) 6haftalik oldum bugunKızlar hiç bulantısı başlayan var mı aranızda? Ben yarın tam 5 haftalığım henüz bulantı filan olmadı, inşallah böyle devam eder diyorum. Ama çoğu 6. haftadan sonra başlar yazmış
Degerin 1000 olmadan önce görünmez diyolar yada vaginal ultrason yaptırırsan görünür diyolar. Ben 6+3 oldumu yani cumartesi ilk defa gidecem bakalım :)))Bende aralık annesi olacağım inşallah kızlar ..adete 3 gün kala 7 Nisan da 17.68 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım 115 çıktı 4 haftalıkmış :) fazla katlanmış diye biraz endişelendim ..keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim
Evet canım. Teşekkür ederim. Cuma kan verdim 478 çıktı. Şimdi tekrar verdim bakalım kaç çıkacak onu bekliyorumCanm sen hamilemisin seni goryrdum topikte sevndm senn adna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?