- 18 Kasım 2016
- 34
- 18
- 3
Hayırlı olsun canım :) Ben bugün tam 5. haftaya girdim , bugün gideceğim bakalım keseyi görmek için. Fazla katlanması normal hep ikiye katlanıyor sağlıklı hamilelikte. Artık araştırmaktan uzman olacağız :)Bende aralık annesi olacağım inşallah kızlar ..adete 3 gün kala 7 Nisan da 17.68 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım 115 çıktı 4 haftalıkmış :) fazla katlanmış diye biraz endişelendim ..keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim
En son değerin kaçtı canımHayırlı olsun canım :) Ben bugün tam 5. haftaya girdim , bugün gideceğim bakalım keseyi görmek için. Fazla katlanması normal hep ikiye katlanıyor sağlıklı hamilelikte. Artık araştırmaktan uzman olacağız :)
Cumartesi günü 1500 lerdeydiEn son değerin kaçtı canım
Merhaba canım üşüme terleme bende yok ama geceleri uyuyamıyorum nedense. Sürekli uyanma halindeyimArkadaşlar ben 5. haftadayim. Geceleri çok terliyorum sonra üşümeye başlıyorum sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıyorum. Benim gibi olan var mı acaba normal mi bu durum ???
Bakalım benim gözükecekmi 2000 lerde çıkması lazım değeriminCumartesi günü 1500 lerdeydi
Ayy ne guzel cnm ya sevndm aşılaman tutmus ne guxel saglikli bir sekilde dogar bebisin ins:) benimde 6gunum bugun bende beklyrm olmadm ins bende hayrli haberler alrm cnm senn gbiEvet canım. Teşekkür ederim. Cuma kan verdim 478 çıktı. Şimdi tekrar verdim bakalım kaç çıkacak onu bekliyorum
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Ayy ne guzel cnm ya sevndm aşılaman tutmus ne guxel saglikli bir sekilde dogar bebisin ins:) benimde 6gunum bugun bende beklyrm olmadm ins bende hayrli haberler alrm cnm senn gbi
MİN CNM İNS:)İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Zaten lavabo için bende çok uyanıyorum ama heyecandan ve birşey olacak korkusundan uyuyamıyorum ve ter basıyor :) Her lavaboya gidisimde leke falan gelmiş mi diye tedirgin oluyorumMerhaba canım üşüme terleme bende yok ama geceleri uyuyamıyorum nedense. Sürekli uyanma halindeyim
inşallah çıkar canım stres yapmayınBakalım benim gözükecekmi 2000 lerde çıkması lazım değerimin
canım maşallah :) kaç haftalıkmış? ben de bugün gitcem doktora inşallah ben de görürümBende dün keseyi gördüm bide içinde minik bir nokta :)
Hadi inşallah görürsün sende canım :) 5+4 dedi doktorcanım maşallah :) kaç haftalıkmış? ben de bugün gitcem doktora inşallah ben de görürüm
Aralık ayına anne adayları yok mu ya başka :/
Selam..2 gün aralıklarla testlerini yaptırmaya devam et..2000 civarına gelince altta ultrasonda..5000 civarına gelincede karından ultrasonda belli oluyor kesecik..İnşallah gönlüne göre olur herşey..Bende aralık annesi olacağım inşallah kızlar ..adete 3 gün kala 7 Nisan da 17.68 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım 115 çıktı 4 haftalıkmış :) fazla katlanmış diye biraz endişelendim ..keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim
5. haftadan bulantısı başlayan var mı kızlar? Ne alemdesiniz. Ben de hala bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?