Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Hayırlı olsun canım :) Ben bugün tam 5. haftaya girdim , bugün gideceğim bakalım keseyi görmek için. Fazla katlanması normal hep ikiye katlanıyor sağlıklı hamilelikte. Artık araştırmaktan uzman olacağız :)

En son değerin kaçtı canım

Arkadaşlar ben 5. haftadayim. Geceleri çok terliyorum sonra üşümeye başlıyorum sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıyorum. Benim gibi olan var mı acaba normal mi bu durum ???

Arkadaşlar ben 5. haftadayim. Geceleri çok terliyorum sonra üşümeye başlıyorum sabaha kadar doğru dürüst uyuyamıyorum. Benim gibi olan var mı acaba normal mi bu durum ???
Merhaba canım üşüme terleme bende yok ama geceleri uyuyamıyorum nedense. Sürekli uyanma halindeyim

Evet canım. Teşekkür ederim. Cuma kan verdim 478 çıktı. Şimdi tekrar verdim bakalım kaç çıkacak onu bekliyorum
Ayy ne guzel cnm ya sevndm aşılaman tutmus ne guxel saglikli bir sekilde dogar bebisin ins:) benimde 6gunum bugun bende beklyrm olmadm ins bende hayrli haberler alrm cnm senn gbi

Merhaba arkadaşlar
Allah kısmet ederse bende aralık annesiyim
Bugün 5+6 olduk. Biz 5+3 te doktora gittik kalbimiz oluşmaya başlamış çooook derinden kalp atışlarını duyduk. Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu ve sağlıkla kucagımıza almayı

Selam..2 gün aralıklarla testlerini yaptırmaya devam et..2000 civarına gelince altta ultrasonda..5000 civarına gelincede karından ultrasonda belli oluyor kesecik..İnşallah gönlüne göre olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…