Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

6+4 günlükken kalp atışını duyduk canım..O atış hep devam etsin ve duymayı herkese nasip etsin inşallah..

canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+2 çıktı sence çok sıkıntılı bir durum mu kalp atışı var çok şükür ama kese az gelişmiş kese boyutu az gelişen varmı

canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+2 çıktı sence çok sıkıntılı bir durum mu kalp atışı var çok şükür ama kese az gelişmiş kese boyutu az gelişen varmı
Ben kalp atışını duyamadım neden duyamadım ne güzel duymuşsunuz...Bence sorun yok

Kizlarr şimdi doktordan geldim bebis 6+2 kalp atışlarını da duyduk allaha şükür her şey yolunda. Imom diye bi vitamine baslicam normalde 3. Aydan sonra veriliyormuş mide bulantılari ni arttirabilecegi için bi denicem bakalım arttırmazsa kullanicam. Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın insallah

Canımm maşallah ne güzel...Benim 6+1 de duyamadık kalp atışını

Benim de ilk gebelikte kese yavaş gelişiyordu. 9.haftada normale döndü. Bol su iç .. İnşallah her şey gönlünüzce olur

Canım benim endişe etme bebek çok küçük henüz çok derinden duyuluyor. Önemli olan doktor ekrandan kalp atış ritmini gördü mü gösterdi mi sana?
Bebeğin göremedi. Dedi ki bebeğe benzer bişey görüyorum ama tam emin olamadım dedi

Bebeğin göremedi. Dedi ki bebeğe benzer bişey görüyorum ama tam emin olamadım dedi
O ne demekmiş öyle ya. Zaten bebeği göremez çünkü çok minik daha kalbi oluştu kalbini görebilir bi daha kontrolün ne zaman? Birde hangi doktora gidiyorsun içine sinmediyse farklı bi doktora da gözüksene canim

Ya içime sinmedi şimdi düşündükçe...ilçede yaşıyorum doğuda.baska şehire gidiyoruz doktora birde off çok sıkıntıliyim acaba yarın buradaki devlet hastanesine geçici olarak gitsem de ultrasona mi girsem.bir baksın kadın doğum merak ettim belki gözükür.
Ya doktor çok sert o yüzden pek soramıyorum şu mu bu mu diye.normalde neyin gözükmesi lazımdı? Bende sadece kese göründü sonra beyaz bişey görünür gibi oldu kayboldu vs.gorur gibiyim tam göremiyorum dedi. Acaba aleti gelişmiş değil mi? Özele gidiyorum ama her özelde aynı değil sanırım

Canım hiç endişe etme sakın ol ters giden bir şey olsa şimdiye kadar kendini belli ederdi. Bebeğin gayet iyi sadece doktor pek ilgili degil. Zaten şuan sadece kalpleri var bebeği gorememesi çok normal. Hiç bi şeyin yok allahın izniyle eğer çok sıkıntı olmayacaksa git yarın devlette ki doktora çekinme sor için rahat etsin

İnşallah inşallah sürekli dilimde dua.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah. Ahh ahh içimizde neler olup bittiğini gösteren bir sistem olsa da yavrularımız izlesek her daim.

Canımm maşallah ne güzel...Benim 6+1 de duyamadık kalp atışını
Bende geçen hafta gittim cnm 6+2 kalp atışını duymadık ama ekranda doktorum gozuktugunu söyledi, birdaha 1mayista gitcez ozaman canlı canlı duyarız insAllah. Sende içini ferah tut boş yere üzme hem kendini hem bebisini

İnşallah inşallah canimmm...

Kızlar bulantısı başlayanlar var mı? Bugün 7+1 oldum. akşamları uyku haricinde hala bir şey yok. Bir de eşleriniz ne durumda . Sanki onlar bu hissi pek anlayamıyorlar gibi geliyor. Hala bazen farkında olamıyorlar

Biz bile hala çok birşey hissedemezken, eşlerimizin olayı fransız durmalarını ben hiç yadırgamıyorum canım:) Erkekler birde biz gibi değil çok değişik varlıklar..Bizi anlamalarını çok beklememek lazım sanırım:) Ama hazır olduklarında da bizden çok sahipleniyorlar..Sözüm ona benimki çocuk istemiyordu..Şimdi mercimek kadar çocuğa isim koydu..Ataberk aşağı Ataberk yukarı..Ne alakaysa Ataberk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…