Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Canım korkma bir şey olmamıştır ama neden vajinal ultrason? Mümkün olmadıkça baktırmamak lazım bencede. Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış bence

Canım korkma bir şey olmamıştır ama neden vajinal ultrason? Mümkün olmadıkça baktırmamak lazım bencede. Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış bence

Şuan özeldeki doktorumdan çıktım..Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür..Allah hepinize sağlıklı evlat nasip etsin..Kesin istirahat verdi düşük tehlikesi ihtimaline karşı..Allah tüm bebişlerimizi korusun..Birdaha kolay kolay girmem vajinal muayeneye..Hernekadar zararsızda deseler riske atmamak lazım..

Kahverengimsi hafiflemiş olarak var biraz
Şimdi muayeneden çıktım canım..Çok şükür bebişin kalbi pıt pıt atıyo:) Bebekle plasenta arası kanama varmış o yüzden full istirahate devam..Tek sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız..Yanımda olduğunuz için çok teşekkürler..Allah hepimizin kuzusunu korusun..Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Oh cnm çok şükür birşey yokmuş, yat dinlen annesi tez zamanda duzelirsin insAllah. Benim doktorumda ilk muayenede vaginal baktı ama birşey olmadı. Ya doktordan yada hastadan hastaya fark ediyor herhalde.

Bende bebişlerimi gördüm bugün. Kalp atışlarını duyamadık daha doktor dinletmedi neden bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20170421_121246.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 34
Bende bebişlerimi gördüm bugün. Kalp atışlarını duyamadık daha doktor dinletmedi neden bilmiyorum.

İkizlerinmi var canim? Büyük ihtimal tam net duyulmadigindan dinleyememissinizdir, ama duyulmasa bile ekranda doktor atışları gorebiliyor, göründüğünü demedimi?

Bende geçen cumartesi gittim 6+2, vaginal ultrasonda kalp atışı çok derinden geldigini ama ekranda görünüyor dedi doktorum. 1mayis daha canlı duyarız insAllah:))

Maşallah bebislerine canım inşallah pit pitlarini da duyarsin. Ben de tekrar kan vermistim degerim 466 cikmis doktor çarşamba keseye bakalim dedi inşallah benim de herseyim normal ilerler.

Oh cnm çok şükür birşey yokmuş, yat dinlen annesi tez zamanda duzelirsin insAllah. Benim doktorumda ilk muayenede vaginal baktı ama birşey olmadı. Ya doktordan yada hastadan hastaya fark ediyor herhalde.

1 hafta kadar önce keseyede vajinal bakmışlardı ozaman hiçbişeycik olmamıştı..Olacağı varmış demekki..bünyemde biraz hassas sanırım..Bundan önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu..Ondanda biraz evhamlıyım..Allah bu sefer aynı acıları yaşatmasın..Sağlıklı olsun tüm yavrucaklarımız..

Amin canım, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bı gebelik nasip etsin inşallah

Maşallah bebislerine canım inşallah pit pitlarini da duyarsin. Ben de tekrar kan vermistim degerim 466 cikmis doktor çarşamba keseye bakalim dedi inşallah benim de herseyim normal ilerler.
Aminn canım inşallah. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

Evet canım hemşire doktor gördü iyiler dedi :) 15 gün sonra tekrar gidecem

Evet canım hemşire doktor gördü iyiler dedi :) 15 gün sonra tekrar gidecem
Massallah Canım ne kadar guzeel, Allah şimdiden kolaylık versin inşallah rahat ve sağlıklı bı gebelik gecirirsin

Kızlar bende kısmet olursa aralık annesiyim :) Son bat tarihim 21 nisan yani bugün :)
Çarşamba günü kan değerim 65.50
Perşembe 127 olmuş ilk gebelik olunca arka arkaya kan verdim yarında kısmetse acilde kan vericem hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim yavrularımızı bize bağışlasın isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin inşallah

Kizlar dün kesemizi gördük cok mutlu oldukk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İkinci beta hcgm 6650 cikti bi ohh cektim bu arada ilk hcg 186,5 du gecen 1 hafta onceki dun de bu sonuc cikti cok artmis geldi bana :) ama keseyi gordum icinde minik bi nokta gördum şükürrrr

Hadi gözün aydın cnm, geçen ay sende kimyasal gecirmistin degilmi?

Çok geçmiş olsun canım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın ilk üç ay çogu gebeliklere düşük tehlikesi var diyolar zaten sen içini ferah tut sağlıkla bebeğine kavuşacaksın Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…