- 18 Kasım 2016
- 34
- 18
- 3
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberini bekliyoruz :)Selam güzel hamisler:) konuyu ben açmıştım ne hayallerle inşallah bu ay yetişebilirim de yazılarınızı okuyup takip ederim belirtilerden hamilelik test yaptım kendi kendine sonradan çift çizgi oldular birini 6 gün kala yaptım cıktı diğerini de dün yaptım tekrar çift çizgi cıktı bu daha kırmızıya yakindi tabi 9 mayıs bat günüm o günü geçersem kan testi de o zaman yapcam bana dua eder misiniz .. düşük ve kimyasaldan sonra korkuyor insan .. allah hepinize sağlıklı çocuklar nasıl etsin
CANIM DUYDUNMU KAÇINCI HAFTADASIN ŞUAN SENLE GÜNLERİMİZ YAKINBen kalp atışını duyamadımneden duyamadım ne güzel duymuşsunuz...Bence sorun yok
bende 11+1 im bugün. Cinsiyet için 16. hafta filan diyorlar ama bende tam bilmiyorum. Heyecan, bazen endişe hepsi oluyor. Çok garip bir duyguymuş gerçektenMerhaba hanımlar şuan 13. Haftanın içindeyim. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Tam olarak hangi haftada öğrenilebliyor? Öğrenen varsa paylaşabilir mi? Heyecanlı bir bekleyiş var bizde. Sizde durumlar nedir? ❤
Bizim de 10+6 aramızda iki gün var :)bende 11+1 im bugün. Cinsiyet için 16. hafta filan diyorlar ama bende tam bilmiyorum. Heyecan, bazen endişe hepsi oluyor. Çok garip bir duyguymuş gerçekten
Biz daha öğrenmedik cinsiyetlerini :)Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik? 13. haftamın ortasındayım. İkili tarama testi yaptırdım yarın sonucunu alacağım. İnşallah iyi çıkar. Bu arada bir oğlum olacakmış en son ultrasonda gösterdi kendini ufaklık :) sizin nasıl geçiyor
Merhaba :) Yarın 22 haftalık olacağız inşallah minik kuzumla :) Benim bulantılar 8 haftalık başlayıp tam 16 haftalıkken bitti,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun ben çok çektim..Ama 4ten sonrası çok rahat,içinizi ferah tutunMrb ben de aralık annesi olacagm ınsallah... Kac haftalığız ve nasıl gecıyor acaba hala bulantsı oln var mı benım gbi
Mrb arkadasım biz de yarın 19. Haftaya giriyoruz ama benım bulantılarım hala gecmediMerhaba :) Yarın 22 haftalık olacağız inşallah minik kuzumla :) Benim bulantılar 8 haftalık başlayıp tam 16 haftalıkken bitti,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun ben çok çektim..Ama 4ten sonrası çok rahat,içinizi ferah tutun
Insallah tez zamanda sizinkiler de gecerMrb arkadasım biz de yarın 19. Haftaya giriyoruz ama benım bulantılarım hala gecmedi
Ben hissediyorum :) Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyuKımler bebişinin harektlerini hissediyor
Ben de hissediyorm çok skür fakat eşim ne zmn hissedecek onu merak edıyorm o da cok istiyorBen hissediyorum :) Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
InsallahInsallah tez zamanda sizinkiler de gecer
Biz ucaktayken tekme atmisti,esimin elini koydum tekrar bi tekme atmisti minigimBen de hissediyorm çok skür fakat eşim ne zmn hissedecek onu merak edıyorm o da cok istiyor
Genelde ben yorulunca sertleşiyo. Normalde çok olmasada yumuşakBende aralik ayi anne adayıyım araniza yeni katildim bir turlu yeni konu acacak uygun alan bulamadim buraya yazarak sorunuma bi cevap bulabilirim insallah. 22 haftalik gebeyim yaaklasik bir haftadir kaarnim asiri yumusak aranizda bunu yasayanlar var mi normal bi durum mudur acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?