Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberini bekliyoruz :)

Selamm kızlar birşey sorcam sabah test yaptım.7 de ama yanlışlıkla fazla idrar geldi damlatilan yerde kaldı çünkü çektim peçeteyle sonda uyudum uyandım kırmızı çizgi çıkmış ama o 2 çizginin yanında çıkmış sonra yıkadım geçmeyince bir ihtimal var diye yıkadım çıkmadi tekrar test yapmam lazım sanırım teste ilk defa denedim iyi birseye benzemiyordu

Merhaba hanımlar şuan 13. Haftanın içindeyim. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Tam olarak hangi haftada öğrenilebliyor? Öğrenen varsa paylaşabilir mi? Heyecanlı bir bekleyiş var bizde. Sizde durumlar nedir? ❤

bende 11+1 im bugün. Cinsiyet için 16. hafta filan diyorlar ama bende tam bilmiyorum. Heyecan, bazen endişe hepsi oluyor. Çok garip bir duyguymuş gerçekten

Mrb arkadaslar.. Biz de geldk 10. Haftamzdayz çok skür.. Szlern kaç haftalık ve nasl gdiyor

Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik? 13. haftamın ortasındayım. İkili tarama testi yaptırdım yarın sonucunu alacağım. İnşallah iyi çıkar. Bu arada bir oğlum olacakmış en son ultrasonda gösterdi kendini ufaklık :) sizin nasıl geçiyor

Biz daha öğrenmedik cinsiyetlerini :)

Mrb ben de aralık annesi olacagm ınsallah... Kac haftalığız ve nasıl gecıyor acaba hala bulantsı oln var mı benım gbi

Mrb ben de aralık annesi olacagm ınsallah... Kac haftalığız ve nasıl gecıyor acaba hala bulantsı oln var mı benım gbi
Merhaba :) Yarın 22 haftalık olacağız inşallah minik kuzumla :) Benim bulantılar 8 haftalık başlayıp tam 16 haftalıkken bitti,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun ben çok çektim..Ama 4ten sonrası çok rahat,içinizi ferah tutun

Mrb arkadasım biz de yarın 19. Haftaya giriyoruz ama benım bulantılarım hala gecmedi

Ben de hissediyorm çok skür fakat eşim ne zmn hissedecek onu merak edıyorm o da cok istiyor
Biz ucaktayken tekme atmisti,esimin elini koydum tekrar bi tekme atmisti minigim O an esimin gözlerindeki o sevinc saskinlik gercekten görülmeye degerdi,dayanamayip aglamistim bende galiba 19. hafta civariydi esimin de hissetmesi ama oncesinde ben 14. hafta gibi hafif kipirdanmalari hissetmistim ..

Bende aralik ayi anne adayıyım araniza yeni katildim bir turlu yeni konu acacak uygun alan bulamadim buraya yazarak sorunuma bi cevap bulabilirim insallah. 22 haftalik gebeyim yaaklasik bir haftadir kaarnim asiri yumusak aranizda bunu yasayanlar var mi normal bi durum mudur acba

Genelde ben yorulunca sertleşiyo. Normalde çok olmasada yumuşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…