• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Merhaba hanımlar, bu platforma ilk mesajım Allah izin verirse 7+4 haftalık hamileyim bebeğimin doğma günü 1 aralık görünüyor. Mide bulantılarım olmamasına rağmen gün için hazımsızlık ve sabahları iştahsizlik yaşıyorm. Bu sebeple cok sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorm. Ve bu beni üzüyor. Sizler nasıl besleniyorsunuz, neler önerirsnz?

Merhaba hanımlar, bu platforma ilk mesajım Allah izin verirse 7+4 haftalık hamileyim bebeğimin doğma günü 1 aralık görünüyor. Mide bulantılarım olmamasına rağmen gün için hazımsızlık ve sabahları iştahsizlik yaşıyorm. Bu sebeple cok sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorm. Ve bu beni üzüyor. Sizler nasıl besleniyorsunuz, neler önerirsnz?
Ben günde 1 yumurta, 2 bardak süt, ceviz, fındık, fıstık, bol salata, yoğurt yemeye çalışıyorum hergün buna tam tamına uymasamda yemeye çalışıyorum canım.

Kızlar bulantısı başlayanlar var mı? Bugün 7+1 oldum. akşamları uyku haricinde hala bir şey yok. Bir de eşleriniz ne durumda . Sanki onlar bu hissi pek anlayamıyorlar gibi geliyor. Hala bazen farkında olamıyorlar
Bende de bi bulantı falan yok canım.

Hayırlı olsun aramıza hoş geldin sende :) Benim de iştahım çok açık değil. Şu an sadece günde 2 bardak süt içmeye bir kaç ceviz ve fındık yemeye çalışıyorum. Meyveyle aram olmadığı halde 1 tane filan elma yiyorum.Ama yaz geldiğinde çeşit artıyor avantaj olur. Et tavuk neredeyse hiç sevmeyen biriyim ama mecburen hafta 2-3 gün yiyorum Parça et yiyemesemde köfte yada döner olarak yemeye çalışıyorum. Haricinde iştahımda artış filan yok aksine daha kapalı. Zararlı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Tek sıkıntım günde 1 paket sigara içerdim , şimdi 5-6 ya düşürebildim. Tam olarak bi türlü bırakamıyorum :(

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :) bende de hiç bulantı olmadı. İnşallah de Dr şanslı yarıda olursun:)
Aminn inşallah canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin. Benim bebeklerimde sağlıkla gelsin :))
şuan hiç bir sıkıntım yok olmaz inşallah da.

Yok canım kaynatmıyorum market sütü
Soğuk mu içiyosn ben marketten aldığm sütü bile ısıtıp içiyorum zararı olur mu acaba okadar çok şey okudum ki herşeyden tırsar oldum mutluluk cehallette saklı aslında

Soğuk mu içiyosn ben marketten aldığm sütü bile ısıtıp içiyorum zararı olur mu acaba okadar çok şey okudum ki herşeyden tırsar oldum mutluluk cehallette saklı aslında
Pastörize olduğu için ısıtmaya gerek duymuyorum. Bilen varsa söylesin tam bilmiyorum tabi. Açık sütlerin zararlı olduğunu okudum ama.

Selam güzel hamisler:) konuyu ben açmıştım ne hayallerle inşallah bu ay yetişebilirim de yazılarınızı okuyup takip ederim belirtilerden hamilelik test yaptım kendi kendine sonradan çift çizgi oldular birini 6 gün kala yaptım cıktı diğerini de dün yaptım tekrar çift çizgi cıktı bu daha kırmızıya yakindi tabi 9 mayıs bat günüm o günü geçersem kan testi de o zaman yapcam bana dua eder misiniz .. düşük ve kimyasaldan sonra korkuyor insan .. allah hepinize sağlıklı çocuklar nasıl etsin ;)

Selam güzel hamisler:) konuyu ben açmıştım ne hayallerle inşallah bu ay yetişebilirim de yazılarınızı okuyup takip ederim belirtilerden hamilelik test yaptım kendi kendine sonradan çift çizgi oldular birini 6 gün kala yaptım cıktı diğerini de dün yaptım tekrar çift çizgi cıktı bu daha kırmızıya yakindi tabi 9 mayıs bat günüm o günü geçersem kan testi de o zaman yapcam bana dua eder misiniz .. düşük ve kimyasaldan sonra korkuyor insan .. allah hepinize sağlıklı çocuklar nasıl etsin :KK66:
Duamı ettim canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aramıza..Bu sefer sağlıkla kucağına almanı dilerim..

Duamı ettim canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin aramıza..Bu sefer sağlıkla kucağına almanı dilerim..
Çok tessekkür ederim allah razı olsun inşallah tek isteğim bu kimyasaldan sonra Çok hamile kalan var inşallah bende hamileyimdir. 4 gündür aşırı belim ağrıyor du hiç böyle birşey yasamamistim ve aşırı akıntı o yüzden test yapmak istedim . Inşallah çarşamba günü kan değerim le öğrenirim varlığını

Çok tessekkür ederim allah razı olsun inşallah tek isteğim bu kimyasaldan sonra Çok hamile kalan var inşallah bende hamileyimdir. 4 gündür aşırı belim ağrıyor du hiç böyle birşey yasamamistim ve aşırı akıntı o yüzden test yapmak istedim . Inşallah çarşamba günü kan değerim le öğrenirim varlığını
Bende 2 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşamıştım canım..Şuan 8+5 günlük hamileyim yine..Yaşanan kimyasal gebeliğin bir sonraki gebeliğe hiç bir etkisi zararı yok, içini ferah tut kesinlikle..Yaşanan gebeliklerin %40 ı kimyasal gebelik oluyormuş ama birçok kadın biz gibi gününü takip etmediğinden yada düzensiz adet yaşadığından farkına bile varmıyormuş..O yüzden bu anlamda için çok rahat olsun, Allah gönlüne göre versin canım..

Bende 2 ay öncesinde kimyasal gebelik yaşamıştım canım..Şuan 8+5 günlük hamileyim yine..Yaşanan kimyasal gebeliğin bir sonraki gebeliğe hiç bir etkisi zararı yok, içini ferah tut kesinlikle..Yaşanan gebeliklerin %40 ı kimyasal gebelik oluyormuş ama birçok kadın biz gibi gününü takip etmediğinden yada düzensiz adet yaşadığından farkına bile varmıyormuş..O yüzden bu anlamda için çok rahat olsun, Allah gönlüne göre versin canım..
Çok tessekurler içime ışık oldun sağlıklı olsun da varsın bu ayda hamile kalmiyim yeterli sağlıkla gelsin .. çarşamba günü umarım güzel haberler alırım allahın izniyle :)

Back