Aralık-2017 yeni anne adayları buraya

Cnm merba biz senle yorumda konusmustuk gebeligimiz ayniydi senin durumlarin nasil?

Evet canım hatırlıyorum, iyiz çok şükür bugün 7+3 olduk geçen haftasonu ilk ultrasonumuza girdik doktorum herşey yolunda dedi çok şükür. Birdaha 1mayista gitcez busefer tam bı bebek şekli görmeyi umuyorum bakalım:)) sen nasılsın bu arada cnm?

Bende gecen hafta gittim canim keseyi gorduk fakat bebegi daha goremedik bnim ultrasona gore 5 hafta 5 gun doktra gore ise 6 hafta 6 gunluktu canim hangisi dogru analayamadim

Kızlar neler yapiyosumuz? Bende feci mide bulantılari başladı gün boyu ara ara devam ediyor sizlerde var mı bişeyler

Kızlar yaaa benden arada bir su gibi sıvı akıntı geliyor sizdede oluyormu böyle,kokusuz normal bir akıntı

Bende gecen hafta gittim canim keseyi gorduk fakat bebegi daha goremedik bnim ultrasona gore 5 hafta 5 gun doktra gore ise 6 hafta 6 gunluktu canim hangisi dogru analayamadim

Normalde ultrasonda boyuna göre hafta tahmini yapıyor doktor ve onu baz alıyor diye biliyorum

Normalde ultrasonda boyuna göre hafta tahmini yapıyor doktor ve onu baz alıyor diye biliyorum
Bende çarşamba gittim doktora 5+3 dün keseyi gördük kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi ..Bulanti baş dönmem yok göğüs hassasiyetin var sadece hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum

Bende çarşamba gittim doktora 5+3 dün keseyi gördük kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi ..Bulanti baş dönmem yok göğüs hassasiyetin var sadece hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum
Masallah cnm, insAllah bulantilarin olmaz benimki 6+4ten sonra başladı, ilk günler daha yoğun şimdi bazen sabah bazen akşam bazen tum gün:)) bol su içmek iyi geliyor tavsiye ederim

Masallah cnm, insAllah bulantilarin olmaz benimki 6+4ten sonra başladı, ilk günler daha yoğun şimdi bazen sabah bazen akşam bazen tum gün:)) bol su içmek iyi geliyor tavsiye ederim
İnşaallah mide bulantılarım olmaz :) çok belirtim olmayınca bazen hamile olduğumu unutuyorum

Selam kızlar. Allah izin verirse bende aralıkta kavuşacam kuzuma.
Benim de en çok sabahları adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Onun dışında göğüs hasasiyeti ve ara ara bel ağrısı dışında bende bazen hamile olduğumu unutuyorum.
Allah hepimize sağlıklı kolay bir gebelik nasip etsin

Bayanlar merhaba Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım...
Kesemizi gördük.kalp atisimizi duyamadık. Doktor cuma ya randevu verdi.insallah duyarız.
Geç döllenme olmuş.nirmalde 7 haftalık olması gerekirken bebeğim ultrasona göre 6 hafta 1 günlük çıkmıştı.
Sizler ne zaman gördünüz bebeğinizi ve ne zaman duydunuz kalp atışınizi

İştahsızlık zaten diz boyu işin kötüsü zaten zayıf hamile kaldım umarım daha da zayiflamam
Ay en korktuğum şey bulantı ya cnm dayanamazsan doktora git bulantı hapı fln versin. Inşallah bir an önce geçer bende de aşırı iştahsızlık var zorla yiyorum ztn çok zayıfım bende inşallah zayıflamam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…