Cnm merba biz senle yorumda konusmustuk gebeligimiz ayniydi senin durumlarin nasil?
Bende ikiz olmasına rağmen hiç yok bazen halsizlik oluyo o kadar. İnşallah hiç de olmaz.Kızlar neler yapiyosumuz? Bende feci mide bulantılari başladıgün boyu ara ara devam ediyor sizlerde var mı bişeyler
Bendede halsizlik ve baş dönmesi oluyor birde iştahsızlık başladı şuanlık durum iyi çok şükürKızlar neler yapiyosumuz? Bende feci mide bulantılari başladıgün boyu ara ara devam ediyor sizlerde var mı bişeyler
Aynen bende oluyo cnmKızlar yaaa benden arada bir su gibi sıvı akıntı geliyor sizdede oluyormu böyle,kokusuz normal bir akıntı
İnşallah olmaz tatlım berbat bi seyBende ikiz olmasına rağmen hiç yok bazen halsizlik oluyo o kadar. İnşallah hiç de olmaz.
İştahsızlık zaten diz boyu işin kötüsü zaten zayıf hamile kaldım umarım daha da zayiflamamBendede halsizlik ve baş dönmesi oluyor birde iştahsızlık başladı şuanlık durum iyi çok şükür
Bende de oluyor canım kesildi gibi şu araKızlar yaaa benden arada bir su gibi sıvı akıntı geliyor sizdede oluyormu böyle,kokusuz normal bir akıntı
Bende gecen hafta gittim canim keseyi gorduk fakat bebegi daha goremedik bnim ultrasona gore 5 hafta 5 gun doktra gore ise 6 hafta 6 gunluktu canim hangisi dogru analayamadim
Bende çarşamba gittim doktora 5+3 dün keseyi gördük kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi ..Bulanti baş dönmem yok göğüs hassasiyetin var sadece hepimize sağlıklı gebelikler diliyorumNormalde ultrasonda boyuna göre hafta tahmini yapıyor doktor ve onu baz alıyor diye biliyorum
Masallah cnm, insAllah bulantilarin olmaz benimki 6+4ten sonra başladı, ilk günler daha yoğun şimdi bazen sabah bazen akşam bazen tum gün:)) bol su içmek iyi geliyor tavsiye ederimBende çarşamba gittim doktora 5+3 dün keseyi gördük kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi ..Bulanti baş dönmem yok göğüs hassasiyetin var sadece hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum
İnşaallah mide bulantılarım olmaz :) çok belirtim olmayınca bazen hamile olduğumu unutuyorumMasallah cnm, insAllah bulantilarin olmaz benimki 6+4ten sonra başladı, ilk günler daha yoğun şimdi bazen sabah bazen akşam bazen tum gün:)) bol su içmek iyi geliyor tavsiye ederim
Blmiyorumm artik canimm tek bir doktrla kalmicam bu arada benim asiri bulantilarimNormalde ultrasonda boyuna göre hafta tahmini yapıyor doktor ve onu baz alıyor diye biliyorum
Merak etme canım iştahın yerine gelince kg almaya başlarsın inşanlah kısa sürer bu durum. Rahatladımyaa demek gebelikte bu gibi akıntı normal demekki:)Bende de oluyor canım kesildi gibi şu ara
Bendede oluyor aynısı..Renksiz kokusuz su gibi akıntı geliyor bazen..Kızlar yaaa benden arada bir su gibi sıvı akıntı geliyor sizdede oluyormu böyle,kokusuz normal bir akıntı
Ay en korktuğum şey bulantı ya cnm dayanamazsan doktora git bulantı hapı fln versin. Inşallah bir an önce geçer bende de aşırı iştahsızlık var zorla yiyorum ztn çok zayıfım bende inşallah zayıflamam diyorumİştahsızlık zaten diz boyu işin kötüsü zaten zayıf hamile kaldım umarım daha da zayiflamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?