- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #4.521
Zorluklarla sahip olunca insan cok korkuyormus bunu anladim canim, dr tekrarlamana gerek yok de prs idrara sikisik gel dedi sadece. Ayin 22sinde sabahtan kontrolum kismetse.evet canım sağlık ocakları o şekilde çalışıyor.Yaptıranlardan da biliyorum.Ama doktorun sana tekrarlamana gerek yok dediyse boşver tekrarlama biliyorum merak ediyosun bende etmiştim ama bir sıkıntı olmayacak inşallah.Doktor kontrolün 10 gün sonra mı
Allah yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallahZorluklarla sahip olunca insan cok korkuyormus bunu anladim canim, dr tekrarlamana gerek yok de prs idrara sikisik gel dedi sadece. Ayin 22sinde sabahtan kontrolum kismetse.
Insallah canim dualasalim insallah.Allah yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallah
selam canım. şahin beyde tüp bebeğin tutmuştu sanıyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. bende geçen ay onda aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı malesef. bu ayki adetimle yine şahin beyde tüpe geçeyim diyorum. ama diğer topiklerden araştırdığıma göre şahin bey yoğun olduğunda opuyu ve transferi kendi yapmıyormuş. sende nasıl oldu canm kendimi yaptı sana?çok kararsızım merkez konusunda. sence şahin beyde devam edeyim mi? sebepsiz infertiliteydi bizimkisiAllah yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallah
hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim devamını nasip etsin. bizlerede o günleri göstersin inşallahElhamdulillahi Rabbi'l alemin,
kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Evet canım Bursa Acıbadem'de yaptırdım.Şahin Bey yoğun evet ama gnelde tüp bebek merkezleri hep yoğun oluyor.Mümin Bey var Şahin Bey olmadığı zaman o ilgileniyor.Benim opu mesela Mümin Bey yapmıştı.Ozamn Şahin Bey yurtdışındaydı.Sonrasında transferi Şahin Bey yaptı.Kontrole gittiğimde bi kere Şahin Bey yoktu Mümin Bey yapmıştı.Şahin Bey doktor olarak çok iyi bir doktor bence bunun yanında Acıbadem hastaneside kalite olarak çok iyi yani ekip olarak ben memnun kaldım.Bence opuyu yada transferi yapan diğer doktor da Mümin Bey de alanında deneyimlidir sonuçta Şahin Bey yoksa herhangi biri yapmıyor yine ekipten birisi yapıyor.Bu yüzden bence düşünebilirsin ama aklında başka bir merkezde varsa gidip oraylada görüşebilirsin.Hakkında hayırlısı olur inşallah canım.selam canım. şahin beyde tüp bebeğin tutmuştu sanıyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. bende geçen ay onda aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı malesef. bu ayki adetimle yine şahin beyde tüpe geçeyim diyorum. ama diğer topiklerden araştırdığıma göre şahin bey yoğun olduğunda opuyu ve transferi kendi yapmıyormuş. sende nasıl oldu canm kendimi yaptı sana?çok kararsızım merkez konusunda. sence şahin beyde devam edeyim mi? sebepsiz infertiliteydi bizimkisi
hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim devamını nasip etsin. bizlerede o günleri göstersin inşallah
Canim kusua bkma yeni cvp verebiliyorum.opu anestesi altinda oluyor hafif anestesi ciktiginda birsey hatirlamiyorsun.ben pko oldugum icin fazla yumurta toplandi bu sebepe o gun ve ertesi gun agrim oldu kasik ve gaz agrisi gibisağol canım cevabın için. peki opu işlemin nasıl oldu? ağrılı bir işlem mi? sonrasında herhangi bir ağrı sızı oluyo mu? o işlemden de çok korkuyorum.
Hayirlisi olsun canım inşallah bu sefer pozitifi görürsünHuuu kızlar nerdesiniz ? Kimse yok benşm ikinci aşılamam pazartesi olacak ..dua edin kızlar ...dualarda buluşmak üzere
Huuu kızlar nerdesiniz ? Kimse yok benşm ikinci aşılamam pazartesi olacak ..dua edin kızlar ...dualarda buluşmak üzere
İnşallah hep birlikte görürüz canımHayirlisi olsun canım inşallah bu sefer pozitifi görürsün
Sağol canım benim ..sende bebişimize iyi bak tamammı ? MuccckkkGuzel yurekli ablam benim, hadi insallah. rabb'im yar ve yardimcin olsun, dualarim seninle.
Canimmm cok cokkkk cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)Elhamdulillahi Rabbi'l alemin,
kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.