Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Zorluklarla sahip olunca insan cok korkuyormus bunu anladim canim, dr tekrarlamana gerek yok de prs idrara sikisik gel dedi sadece. Ayin 22sinde sabahtan kontrolum kismetse.

Allah yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallah
selam canım. şahin beyde tüp bebeğin tutmuştu sanıyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. bende geçen ay onda aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı malesef. bu ayki adetimle yine şahin beyde tüpe geçeyim diyorum. ama diğer topiklerden araştırdığıma göre şahin bey yoğun olduğunda opuyu ve transferi kendi yapmıyormuş. sende nasıl oldu canm kendimi yaptı sana?çok kararsızım merkez konusunda. sence şahin beyde devam edeyim mi? sebepsiz infertiliteydi bizimkisi

hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim devamını nasip etsin. bizlerede o günleri göstersin inşallah

Evet canım Bursa Acıbadem'de yaptırdım.Şahin Bey yoğun evet ama gnelde tüp bebek merkezleri hep yoğun oluyor.Mümin Bey var Şahin Bey olmadığı zaman o ilgileniyor.Benim opu mesela Mümin Bey yapmıştı.Ozamn Şahin Bey yurtdışındaydı.Sonrasında transferi Şahin Bey yaptı.Kontrole gittiğimde bi kere Şahin Bey yoktu Mümin Bey yapmıştı.Şahin Bey doktor olarak çok iyi bir doktor bence bunun yanında Acıbadem hastaneside kalite olarak çok iyi yani ekip olarak ben memnun kaldım.Bence opuyu yada transferi yapan diğer doktor da Mümin Bey de alanında deneyimlidir sonuçta Şahin Bey yoksa herhangi biri yapmıyor yine ekipten birisi yapıyor.Bu yüzden bence düşünebilirsin ama aklında başka bir merkezde varsa gidip oraylada görüşebilirsin.Hakkında hayırlısı olur inşallah canım.

sağol canım cevabın için. peki opu işlemin nasıl oldu? ağrılı bir işlem mi? sonrasında herhangi bir ağrı sızı oluyo mu? o işlemden de çok korkuyorum.

sağol canım cevabın için. peki opu işlemin nasıl oldu? ağrılı bir işlem mi? sonrasında herhangi bir ağrı sızı oluyo mu? o işlemden de çok korkuyorum.
Canim kusua bkma yeni cvp verebiliyorum.opu anestesi altinda oluyor hafif anestesi ciktiginda birsey hatirlamiyorsun.ben pko oldugum icin fazla yumurta toplandi bu sebepe o gun ve ertesi gun agrim oldu kasik ve gaz agrisi gibi

Canimmm cok cokkkk cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)

herkese günaydın mutlu pazarlar.
adaçayı içmekten, çörekotu yemekten içimde ağacı çıkacak. kızlar bu adaçayı östrojen içerdiği için yumurtaları büyütüyomuş. hala iğne oluyorum. bu gidişle ilaç firmasına girecem böyle olmuyo

Ya kizlar ben önümüzdeki ay tekrar tüp bebek tedavisine başlamayi düşünüyorum ama o kdr çok korkuyorum ki yine negatif olacak diye.ayni şeyleri yaşamaktan .. Şimdiden stresi basti.

Kizlar karmasik duygular icindeyim, bu ayki ilacli yumurta takibim tutmadi. Bugün adet oldum maalesef. Gecen ayki asilamadan o kadar umutlu degildim ama bu ay sanki gizliden gizliye umut baglamisim ama kismet olmadi. Hakkimda Hayirlisi. Bu ayi bos gecirmeyi düsünüyorum. Ruhsal & Fiziksel olarak cok yorgun hissediyorum kendimi. Mevlam bu sinavlari alnimin akiyla gecmek nasip et. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…