Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
İşte benim dondurma çözme hepsi içinde 5200 tuttu, ama o okuduğum yazıda arkadaş indirimli 4400 ödemiş tüp bebek için ama dondurma için 1200 mü ne ayrıyetten aldıkları için toplamı indirimli olmasına rağmen. Ben de onun için merak ettim. Tabi bu hastaneye ödenenler, ilaçlar hariç

bu dernekten bende bahsetmiştim Çider.Ben oraya üye olarak yaptırdım.Acıbademlerde geçiyor.Ben bursa acıbademde yaptırdım.Tam 1000 TL indirim olmuyor dediğin gibi.Benimki yaklaşık 800 tl gibi oluyor.Acıbademe göre de değişiyor olabilir.Dondurma içinde 1130 TL verdim.Onda Çider indirim yok dediler.
Ben yaptırdığımda 5200 TL idi.1130TL de dondurma 220 TL de ilk muayene bu şekilde toplamda;6550 oluyor.
Ben indirimle 4400 TL tüp bebek,1130 TL dondurma verdim.İlk muayene ücretsiz oldu.5530 TL oldu

merak ettim derneğin kendisine sordum. bir çok merkez dondurma işlemine zam yapmış arkadaşlar. biliyosunuz bu ara dondurulmuş embriyo revaçta. : ))

Canim olabilir tabi neden olmasin gun be gun kontrol et bakalim tam ic camasirinin ust cizgisiyle pubik kemiginin arasinda kalio.

Istersen inciri de birak canim adacayiyla incir ayni etkiyi yapiyor mu bilmiyorum gerci incir yum kaliteli ve cok olsun diye adacayi buyutsun diye ama istersen artik yeme.

Evet bunu duymustum daha once ama bana saglikli gelmedi acikcasi, ellerimiz turlu mikrop barindiriyor hemsirelerin dr larin steril sartlari yok riske atmamak lazim diye dusunuyorum.

Elhamdulillah canim, darisi basina insallah :)

gec olsun guc olmasin tatlim oyle dusun, yumurtaliklar bazi ay cok aktif bazi ay cok tembel olabiliyor. Adacayi ve kuru incirlevdestekleyebilirsin, ama panik olma 19. 20. Gun asilama yapilip tutan arkadaslar biliyorum burada.
Cok tesekkur ederim umarim pazatesine kadar büyürler...

aynen okudum öğrendim arkadaşlarım :) okumaz olaydım bu ne ya hu 385 lira muayene ücretimi olurmuş zaten milyarlar dökücez ...valla anlamadım gitti ama şuan da ulaşım olarak ta kafama yatan 1- kadıköy acıbadem ,2-umut tüp bebek... dondurulmuş yaptırmam ekstra ücret vermiyim diyorum... kızlar bu arada çok teşekkür ederim herkeseeee

Günaydın canım. Bu ne yaa fiyatlar uçmuş resmen. Hastaneler kazıklayacak adam arıyorlar.
Anadolu yakasında en uygun fiyata Medical Park yapıyor bilgin olsun. Hee ilgisi, alakası, tecrübesi nasıldır bilemem canım. Kozyatağı tarafında büyük bir hastanesi var. Benim iş arkadaşım orada yaptırdı. Sonucu negatif. Şimdi dondurulmuşlarla yapacak. O memnundu.

Günaydın canım. Bu ne yaa fiyatlar uçmuş resmen. Hastaneler kazıklayacak adam arıyorlar.
Anadolu yakasında en uygun fiyata Medical Park yapıyor bilgin olsun. Hee ilgisi, alakası, tecrübesi nasıldır bilemem canım. Kozyatağı tarafında büyük bir hastanesi var. Benim iş arkadaşım orada yaptırdı. Sonucu negatif. Şimdi dondurulmuşlarla yapacak. O memnundu.
kaç paraymış canım medical park? doktoru kim? avrupa yakasında da bağcılar medipol uygunmuş ama uzak baya

merak ettim derneğin kendisine sordum. bir çok merkez dondurma işlemine zam yapmış arkadaşlar. biliyosunuz bu ara dondurulmuş embriyo revaçta. : ))
evet canım bana da döndüler az önce. Form doldurmuştum çidere üyelik için. Dediler ki, sadece tüp bebek işlemi için bazı tüp bebek merkezlerindeki bazı doktorlar ile anlaşmaları varmış. Mesela benim doktorum acıbademin doktoru ama o doktorla anlaşmaları yokmuş, Siz doktorununzla konuşun eğer merkez kabul ederse ben üyeliğinizi alırım indirim uygulanır dedi. Bir de yalnızca tüp bebek işleminde biraz indirim oluyor ne başka tahlillerde, ne de embriyo dondurma, embriyo çözme, tekrar dondurulmuşlar ile transferde indirim olmuyormuş. Sadece tüp bebek tedavisinin en başından yumurta toplama embriyo transferi yapılacak yani tam bir tüp bebek ödemesi yapılacaksa o zaman indirim oluyormuş.

ve merkezlerde dondurulmuşlar için dernek indirimi geçerli olmuyor maalesef.

evet işlerine gelmiyo merkezlerin çünkü.

evet canım bana da döndüler az önce. Form doldurmuştum çidere üyelik için. Dediler ki, sadece tüp bebek işlemi için bazı tüp bebek merkezlerindeki bazı doktorlar ile anlaşmaları varmış. Mesela benim doktorum acıbademin doktoru ama o doktorla anlaşmaları yokmuş, Siz doktorununzla konuşun eğer merkez kabul ederse ben üyeliğinizi alırım indirim uygulanır dedi. Bir de yalnızca tüp bebek işleminde biraz indirim oluyor ne başka tahlillerde, ne de embriyo dondurma, embriyo çözme, tekrar dondurulmuşlar ile transferde indirim olmuyormuş. Sadece tüp bebek tedavisinin en başından yumurta toplama embriyo transferi yapılacak yani tam bir tüp bebek ödemesi yapılacaksa o zaman indirim oluyormuş.

aynen öyle. çünkü herkes anlaşmaya yanaşmıyo. mesela ben izmirdeyim düne kadar hiç bir merkez indirimi kabul etmiyodu çünkü 2 elin parmakları kadar bile değil merkez sayısı. nasıl olsa akıyo ne gerek var indirime diyolardı. neyse ki bi yerle anlaştılar. ama senin dediklerin de merkeze göre değişiyo sanırım çünkü buradaki merkez tahlillere de indirim yapıyo ve ilk muayeneden ücret almıyo

evet işlerine gelmiyo merkezlerin çünkü.aynen öyle. çünkü herkes anlaşmaya yanaşmıyo. mesela ben izmirdeyim düne kadar hiç bir merkez indirimi kabul etmiyodu çünkü 2 elin parmakları kadar bile değil merkez sayısı. nasıl olsa akıyo ne gerek var indirime diyolardı. neyse ki bi yerle anlaştılar. ama senin dediklerin de merkeze göre değişiyo sanırım çünkü buradaki merkez tahlillere de indirim yapıyo ve ilk muayeneden ücret almıyo

Yok canım ben özellikle sordum telefonda konuştuğum bayan dedi ki hiçbir tahlilde indirim falan gibi birşey yok, sadece merkezin tüp bebek tedavisinin içine dahil ettiği testler ücretsiz olmuş oluyor dedi. Benim de tahlillerin hepsi tedavinin içindeydi mesela hiçbirine para ödemedim, doktor yazıyordu, gidip kanımı veriyordum tüp bebek hastasıyım diyordum. O merkezden merkeze değişebilir.

kızlar az önce dayanamadım kan sonucumu yenilemek ve değeri görmek çin sağlık ocagına yurudum. demesinler mi kan sabahları 9-11 arası veriliyormuş da biri gelip toplayıp gidiomuş ölçüm başka yerde yapılıomuş bi de üstüne sonuç ertesi gun akşam üstü çıkıomuş :s

Yok canım ben özellikle sordum telefonda konuştuğum bayan dedi ki hiçbir tahlilde indirim falan gibi birşey yok, sadece merkezin tüp bebek tedavisinin içine dahil ettiği testler ücretsiz olmuş oluyor dedi. Benim de tahlillerin hepsi tedavinin içindeydi mesela hiçbirine para ödemedim, doktor yazıyordu, gidip kanımı veriyordum tüp bebek hastasıyım diyordum. O merkezden merkeze değişebilir.

demek ki merkezden merkeze değişiyor. buradaki merkezde normalde spermiogram hormon tahlili 200 tl ama çiderle gelmişsem 120 tl

demek ki merkezden merkeze değişiyor. buradaki merkezde normalde spermiogram hormon tahlili 200 tl ama çiderle gelmişsem 120 tl
anladım canım yok bizim tahlillerin hepsi içindeydi, hiç ayrı bir ücret ödemedik. Yani bize tüp bebek ücreti ve ilaçlardan başka extra hiç birşey çıkmadı. Heralde farklı. Zaten bu sene indirim de azalmış. Geçen yıl yani 1 ay önce ben 5200 ödedim dedim telefonda evet üye olsaydınız 4400 öderdiniz dediler. Ama 2015 te 5500 tl olmuş fiyat üye olunca 5000 ödeniyormuş.Yani indirimler de azalmış.

kızlar az önce dayanamadım kan sonucumu yenilemek ve değeri görmek çin sağlık ocagına yurudum. demesinler mi kan sabahları 9-11 arası veriliyormuş da biri gelip toplayıp gidiomuş ölçüm başka yerde yapılıomuş bi de üstüne sonuç ertesi gun akşam üstü çıkıomuş :s

hastane yapmıyo mu

anladım canım yok bizim tahlillerin hepsi içindeydi, hiç ayrı bir ücret ödemedik. Yani bize tüp bebek ücreti ve ilaçlardan başka extra hiç birşey çıkmadı. Heralde farklı. Zaten bu sene indirim de azalmış. Geçen yıl yani 1 ay önce ben 5200 ödedim dedim telefonda evet üye olsaydınız 4400 öderdiniz dediler. Ama 2015 te 5500 tl olmuş fiyat üye olunca 5000 ödeniyormuş.Yani indirimler de azalmış.

inşallah bunlara hiiçç ihtiyacımız kalmazHoppa

tatlım hastanemde yaptırdım da bidaha yaptırmak istesem artık ücretli o yuzden sansımı saglık ocagında deneyeyim demiştim nasip değilmiş. belki psr kontrol öncesi salı gider crs sonucu alırım kısmet.

aaa öyle mi oluyomuş bilmiyodum ben.
senin sosyal güvencen olmamasından mı yoksa

sanmıyorum canım daha kimlik filan göstermeden direk böle dediler napalım nasip.
evet canım sağlık ocakları o şekilde çalışıyor.Yaptıranlardan da biliyorum.Ama doktorun sana tekrarlamana gerek yok dediyse boşver tekrarlama biliyorum merak ediyosun bende etmiştim ama bir sıkıntı olmayacak inşallah.Doktor kontrolün 10 gün sonra mı

X