- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 40
- Konu Sahibi Happy Meal
- #4.541
Günaydın kizlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı ,bu sefer olur inşallah.Kızzzlarr günaydın aşılama yaptırmak için hastaneye gidiyorum ..dualarınızı esirgemeyin ..Allah'a emanet olun ..masada yatarken hepimize duş edeceğim ..
herkese selammmmm
bugün son kontrolum vardı. yumurtamın biri 15mm diğeri 19mm yarın yatışım yapılıyor çarşamba alınacak. akşam 22 de çatlatma olcamm
Kızzzlarr günaydın aşılama yaptırmak için hastaneye gidiyorum ..dualarınızı esirgemeyin ..Allah'a emanet olun ..masada yatarken hepimize duş edeceğim ..
Canım inşallah herşey yolunda gidecek ve mutlu sona bir adım daha yaklaşacaksın...
Allah yardımcın olsun...
Özlem 2 tane oluşmuş çok sevindim,bu kez olur inşallah,Neden yatış yapıyorlar? Nerede yaptırıyordun?herkese selammmmm
bugün son kontrolum vardı. yumurtamın biri 15mm diğeri 19mm yarın yatışım yapılıyor çarşamba alınacak. akşam 22 de çatlatma olcamm
Tatlim zor sureclerden gecmissin, dilerim bu kez bebegin seninle olur, ama esinin sonuclarina takilma, bence iki gun ustustelmus olmasina ragmen so uc gayet iyi, zaten 1 tanesi yetiyor Rabb'im istesin yeterki. Bi de canim erken mi oldu diye dusunme, dun geceden hazir askerler bekliodu zaten icerdeHanımlar günaydın
Bır süre giremedim foruma. 8 Kasım'da hsg cekılmıstı tüpler açık çıkmıştı. Sonrasında normal gıden 30 günde bır olan regl donemlerımde bozulma oldu. 25.gunde regl oldum. Sonra başladık yumurta takibine. kontrollerımde her zaman çok ıyı olan rahim ıcı ınce oldugundan ostrojen verdı dr. Sonra 13 mm olan folıkulum 2 gun sonra kontrole gittiğimde çatlamıştı. Tabı aşılama yapamadık. sonrasında da progestan verdı. Ancak herhalde ılacların da etkısıyle 23. Günde regl oldum. hemen Dr gıttım. Ve hayatımda ılk kez bır kıst ıle de tanışmış oldum. 24 mm bır kıstın var dendı. Bekleyelım dedik. ilaçlar bende asırı etkı yaptığından artık doğal düzenıme girmeyi bekledim. Yıne 23. Günde regl oldum. 2 ay ıcınde 3 kere regl oldum yani. Neysekı kıstım çatlamıştı ve hersey normal görünüyordu. Hic ilaç almadan başladık yumurta takıbıne.
14 Ocak 10. Günümde sag tarafta 14-15 mm ilk bır folıkul vardı. Ayrıca yıne 12 mm lıklerde vardı. 16 Ocak 12. Günümde çatlayan folıkul olmuş dendi. Bır tane de 20 mm lik var dedı. Normalde günde 1-2 mm büyüyüp 22-24 mm de catlardı folıkulum. Yanı ya küçüklerden catlayan olmuştu ya da büyük olan çatlamış ve arkasından gelen 20 mm e ulaşmıştı. Hangısı olduysada 2 günde çok hızlı büyümüştü. Hala ostrojenın etkısı devam edıyor bana göre. Çünkü 1 yıldır hep aynı düzende olusan büyüyen catlayan folıkullerım oluyordu.
Neyse hemen o gun yanı 16 Ocak cuma öğlen saat 13,00 de çatlatmaya ıgnesını yaptık. Cmt de aşılama yapalım dendi. Ayrıca bırkac gun ıcınde ılıskıde olmamıştı ve Dr akşam ılıskı olsun dedı. 17 Ocak'ta öğlen 14,00 te ılk aşılamam oldu. Kafamda soru ısaretlerı çok. Aşılama çatlatmaya ıgnesının 25. Saatınde oldu. Acaba erken mı oldu. Aşılamadan önceki gece ılıskı oldu. Erkek acısından eritesi gun verılecek sperm ornegını olumsuzmu etkiler bilemedim. Aşılamam ultrason eşliğinde olmadı. Ben öyle olacak sanıyordum. Umarım Dr güzel bır yere ulaşıp bırakmıştır spermlerı. Vs vs. Olacağı varsa ıllakı olur sonuçta spermler 72 saat yasıyormuş ve 1 tanesı bıle ulaşsa yetiyor baktığınızda.
Bu arada bende bır sıkıntı yok esımde hareket ve morfolojı sorunu vardı. O yüzden aşılama denemeye karar vermıstık. Aşılamam oncesi esimin degerlerı fena degildi. Yıkama oncesı 17 mılyon yıkama sonrası 9 mılyon ve %70 hareket denmıs. Yaklaşık 2 aydır ılac kullanıyordu hareket ve morfolojı ıcın.
Arkadaslar cok uzun yazdım ama ben benzer durumda olanların her ayrıntısını okuyorum. Beki benım durumumda olanlara bır fıkır verır dıye detaylı yazmak ıstedım. Eğer yumurtlama düzeninizde bır sıkıntı yoksa kesınlıkle ılac kullanmamanızı tavsiye ederım. Dr da dedı sende hersey normaldı ılaclar fazla etkıledı dıye. Ben ıkı aydır düzene gıremedım hala.
Herkese bol şans güzel haberler inşallah
Inşallah aşılama oldum eve dönüyorum hepimize dua ettimHadi hayırlısı ,bu sefer olur inşallah.
Inşallah canım benim hepimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun ..Rabbim isteyen herkese evlat versin sonrada bana versinCanım inşallah bir dahakine o masaya doğum için yatarsın...
Canım Hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi giderherkese selammmmm
qaraqiz canimmm Rabb'im bu kez yuzunu guldursun insallah, bu sefer bebisin seninle olsun, ama sakin korkma korkularindan emin olmayi nasip eylesin Allah'im. Hadi simdiden hayirli ve ugurlu olsun insallah.
ege üniversitesinde yapılıyor Reyhancım. yatış yapılıyo ama gece hastanede kalmıcam. sabah erken gidicem. yalnız şu 15 mm o güne kadar büyüyecek mi ona dertlendim.Özlem 2 tane oluşmuş çok sevindim,bu kez olur inşallah,Neden yatış yapıyorlar? Nerede yaptırıyordun?
Canım Hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi gider
canım 12 bin bana fazla geldi.benimki herşey dahil 7.500 tl idi.bence merkezlere git hepsinden fiyat al,kafana hangisi yatıyorsa onda başla,her merkezin anlaşması farklıdır bazısında ilaç -tahlil dahilken diğerinde dahil olmayabilir.arkadaşlarım tüp bebek için özel hastaneler 5000-5.500 arası genel bi fiyat istiyorlar ilaçlar hariç diyorlar ilaçlar 1000 lira tutar diyorda herkes diyorki 12 bin tutuyo tahliller falanda isterlermiş. ya bu tahliller hastanenin aldığı paraya dahil değilmi onudamı ekstra veriyoruz