Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Gunaydin canım
Hay
Günaydın canım hayırlı cumalar

kızlar merhaba bilen hatırlayan vardır belki benm pankreasımla alakalı bir rahatsızlıgım var atak gelince birkça gün hastanede yatmamı gerektiren ve geçen hafta hastanede gecirdim aşılamadan sonra hiç bir şey yapamadım pankreasım yüzünden hastanedeydim ama çok merak ettim pozitif sonuç ları özellikle Happy Meal seni çok merak ettim bu yüzden girdim inşallah sonuc olumludur. tekrar yakınlarda giremeyebilirim . bu arada bu ay ne yumurta takip ettirebildim nede ilişki oldu bugun fırsat bulursam yumurtama baktırmaya gidim diyorm ilaçsız pek gelişmiyor ama ALLAH bu isterse olur hepinizin CUMASI mübarek olsun allaha emanet olun ve hamile arkadaşlar bizim içinde dua edin

peki mesela tutmadı ikinci kez aynı merkezde yaptırırsak yine aynı ücretmi alınıyor

Canimmm buyuk gecmis olsun Rabb'im sifasini versin insallah simdi daha iyisindir. Yumurtalarini hic takma kafamna, adacayi ve kuru incirle desteklemeye calis, benim Elhamdulillah pozitif oldu, hepinizin duacisiyim biiznillah. Allah'a emanet ol canim arada gir senlendir topigimizi

ya böyle bi durumda peki dondurma yaptırmak dahamı mantıklı görünüyor ne ? ama ya ilk seferde tutarsa ozamanda para boşa gidicek geri iade etmezler dimi

Teşekkürler canım ama ben değil, K karamel1985 gitmeyi düşünüyor oraya, onun için güzel bilgilendirme olmuş. Okur o da gelince.
aynen okudum öğrendim arkadaşlarım :) okumaz olaydım bu ne ya hu 385 lira muayene ücretimi olurmuş zaten milyarlar dökücez ...valla anlamadım gitti ama şuan da ulaşım olarak ta kafama yatan 1- kadıköy acıbadem ,2-umut tüp bebek... dondurulmuş yaptırmam ekstra ücret vermiyim diyorum... kızlar bu arada çok teşekkür ederim herkeseeee

bende senin haberlerini az önce okudum cnm geri sayfalara inmiştim sen yazmadan pozitifi okudum inan çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah nazarlardan kem gözlerden korusun İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN Mevlam bu ay hiç umudum yok yumurta dahi olmaz gibi çünkü ilaçsız gelişmiyor Aada çayı içtim cnm tavsiyenle soğan suyu ve incirde kullanıyorm ama hastanede yatarken hiç birini kullanamadım bu hafta başladım bugunde bi gidip yumurtalara baktirim diyorm umudum yok ama Allhtan umut kesilmez

tskler canım seninde cuman ve tum din kardeslerımınde cuması mübarek olsun

qaraqiz kader arkadaşım sen nasılsın ne yapıyorsun okudugum kadarıyla yumurta takibindesin ve benm gibi ada çayına başlamışın cnm ben bu ay tedaviye baslayamadım baslasamda aşılama değil yumurta takibi yaptırıcaktım kısmet olmadı rahatsızlandım hstanede gecirdim gecen haftayı bu ay pek yumurtadan umudum yok ilaçla dahi zor gelişen yumurta ilaçsız nasıl gelişir benmkilerde çok tembel bugun gidicem bi mucize olur belki gelişir en azından yumurtan oluncqa umudun oluyo YUMURTA OLMAYINA UMUTDA OLMUYOR

bu tipik ebe muayenesi işte. hani muhteşem yüzyılda da kadını hekim hanım muayene edip hanım gebe diyodu ya işte öyle bir şey yani

ahh arkadaşım ahh sorma. bu ay yumurtalar büyümüyo maalesef çünkü fsh yok yüksek. dün adetin 13. günü olmasına rağmen biri 12 mm biri 8,5 mm olmuş. yarın belli olacak her şey. iptal edilirse diye ne üzülüyorum ne de korkuyorum. aksine kendimi daha iyi hazırlarım diye düşünüyorum. ama boşu boşuna bir dünya iğne yedim ona sıkılıyorum ücreti de cabası

kızlar asılama yaptıranlar aynı anda sıgara kullananınız oldumu ben yenı basayacam tedaviye fakat sıgarayı bır turlu bırakamıyorum

peki mesela tutmadı ikinci kez aynı merkezde yaptırırsak yine aynı ücretmi alınıyor
Birinci deneme zaten ödediğin tüp bebek fiyatının içinde oluyor canım. Ayrıca benim doktorumun uygulamasında dondurma işlemi tüp bebek ücretinin içinde. Yani toplamda 5200 tl nin içinde.Dondurulmuş embriyolar bekliyor. Eğer olmazsa benim şuan yaşadığım gibi yani. O zaman dondurulmuş hazzır embriyolarla benim merkezde 2000 tl ödeniyor ve transfer yapılıyor. Bu defa yumurta toplama falan olmadığı için kullanılan o pahalı ilaçlara para ödemiyorsun ilaç masrafın sgk varsa en fazla 50 tl falan oluyor. O ilaçlarda rahmi hazırlamak için. Yani sadece 2000 tl ye tekrar tüp bebek denemesi yapmış oluyorsun, aşılama fiyatı kadar az oluyor yani.

Canım tüp bebeğe karar verirsen o muayene ücretini tüp bebek ödemesinden düşüyorlarmış sanırım öyle yazmışlar dikkat et bak :) Evet çok fazla ama öyle eğer profesör muayenesi istersen yani . Bu arada dondurulmasını istemezsen olmazsa ilk denemende hamilelik.(İnşallah olur tabi ki)O zaman bir daha denemek yine 7000 civarında tutar yani yine aynı ilaçlara maruz kalırsın ve aynı işlemler yapılır.

ya böyle bi durumda peki dondurma yaptırmak dahamı mantıklı görünüyor ne ? ama ya ilk seferde tutarsa ozamanda para boşa gidicek geri iade etmezler dimi
Yani tabi ödemezler geri ama boşa gitmiyor birkaç yıl sonra tekrar bebek düşündüğünde çocuğuna kardeş yapabiliyorsun tekrar o dondurulanlardan. Yani evet daha mantıklı oluyor sanki canım.

hkom allah razı olsun senden. valla sizler sayesinde öğreniyorum. tamam ozaman dondurtcam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…