- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #4.561
hangi merkez sizinkicanım 12 bin bana fazla geldi.benimki herşey dahil 7.500 tl idi.bence merkezlere git hepsinden fiyat al,kafana hangisi yatıyorsa onda başla,her merkezin anlaşması farklıdır bazısında ilaç -tahlil dahilken diğerinde dahil olmayabilir.
izmirdehangi merkez sizinki
canım tutmuş bebegin hayırlı ugurlu gelsin inşElhamdulillahi Rabbi'l alemin,
kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
cnm senin adetin 13.gününde 12ml olmuşlar benm bugun adetin 20.günü ve 1 haftadır 8ml daha 1m ilerlemedi benmki zaten iptal ilaç kullanıyorm adet olmak içinahh arkadaşım ahh sorma. bu ay yumurtalar büyümüyo maalesef çünkü fsh yok yüksek. dün adetin 13. günü olmasına rağmen biri 12 mm biri 8,5 mm olmuş. yarın belli olacak her şey. iptal edilirse diye ne üzülüyorum ne de korkuyorum. aksine kendimi daha iyi hazırlarım diye düşünüyorum. ama boşu boşuna bir dünya iğne yedim ona sıkılıyorum ücreti de cabası
cnm senin adetin 13.gününde 12ml olmuşlar benm bugun adetin 20.günü ve 1 haftadır 8ml daha 1m ilerlemedi benmki zaten iptal ilaç kullanıyorm adet olmak için
Sizin yorumlariniza göre igneyle m yumurta buyuttunuz bwn klomen kullandim 13. gün 18 mm olmustu yarin asilâmam varAllah yardımcın olsun çiçeğim. bol bol besle kendini. benim de sonradan atağa geçti. demek bu destekler işe yaradı.
cnm senin adetin 13.gününde 12ml olmuşlar benm bugun adetin 20.günü ve 1 haftadır 8ml daha 1m ilerlemedi benmki zaten iptal ilaç kullanıyorm adet olmak için
Sizin yorumlariniza göre igneyle m yumurta buyuttunuz bwn klomen kullandim 13. gün 18 mm olmustu yarin asilâmam var
Dün alındı derken ?en son 15. günü bakıldı 19 mm olmuştu. dün alındı
Dün alındı derken ?
tahliller adetin 2.veya3. günü yapılıyor,hastane ile öngörüşme yapmanda fayda var aklına takılan herşeyi sor,akşama kadar vaktin var 4 gün tatil.negatif çıkmasına üzüldüm ,herşeyin zamanı geldiğinde olduğunu unutma,şükredelim ki asla çocuğu olmayacak ve ya hiç evlenemeyecek,yuva kuramayacak kadar hasta insanlar var,bizim çok şükür umudumuz var.Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın.eşinle arandaki mevzuya çok üzüldüm inan ben çok daha fazlasını yaşadım,biz d.bakırda oturduğumuz yıllarda komşusu hastalandı eşim istanbulda eğitimdeydi,eğitimi bırakıp edirnede hastaneye hasta bakmaya gitti(4 oğlu2 kızı var biri hemşire),anneannesi hastalandı görümcem de hemşire hastaneye becerip de yatıramadılar,eşim d.bakırdan kalktı gitti istanbulda (dayısı ve teyze oğlu istanbulda,teyzesi tekirdağda,annesi ve diğer teyzesi edirnede) hastaneye yatırdı,günlerce bekledi,geldikten birkaç saat sonra ölüm haberini aldık geri gitti,tuhaf olan bir şey de o an için kızları ve oğlu istanbulda olduğu halde rahmetlinin ölüm haberini kadının oğluna ve kızlarına DBakırdan eşim verdi,.,küçük oğlum 10 günlükken annesi bir kavga etti eşimle(akşam televizyon kumandası bendeymiş elimden alamamış yazıklar olsunmuş,anne bizçok mutluyuz huzurumuzu bozmadediği halde çenesini kapatmadı defoldu gitti)ertesi gün komşusu vefat ettiğinden beni bebeği ve 8 yaşındaki oğlumu bırakıp cenazeyegitti,birşey olsa yeni taşınmıştık kimseyi tanımıyordumHadi bunlar hastalık diyelim,uzaktan bir akrabası çocuğunun sünnetine istanbula gitmemiş diye(d.bakırdaydık,benim oğlumun sünnetine de kimse gelmedi)darılmış seneler sonra kızının düğününe denizliden gitti bu sefer de darılmasın diye,düğünlere katılmak gerekirmiş diye defalarca Zonguldak veya denizliden Edirne ve istanbula gitti.haftaya babası ve annesi geliyormuş,ben onlara nasıl hizmet edeyim bu halde(tabi inşallah hamileyimdir) boşver eşler ne dersen de bildiklerini okuyor.
benim yıkama sonrası 13 milyon ile tutmuştu..sonra düştü..ama tutması için yeterli bi sayı yani...doktorum da beğenmişti sayıyı.ama 2. aşılamada yıkama sonrası 5 milyon çıktı..doktor umutsuz konuşmuştu ve tutmadı zaten...Arkadaslar asilama oldum bugün yikama sonrasi 12 milyon sperm çıkti % 80 hareketli sizce nasıl ?
Çok üzüldüm ins olar kısa zamanda...cok umutlanmiyorum istemiyorum hayırlısı olsun. Benim durumunda olanlarla konuşmak iyi geliyor.benim yıkama sonrası 13 milyon ile tutmuştu..sonra düştü..ama tutması için yeterli bi sayı yani...doktorum da beğenmişti sayıyı.ama 2. aşılamada yıkama sonrası 5 milyon çıktı..doktor umutsuz konuşmuştu ve tutmadı zaten...
ben eğer yaşım küçük olsa 1 kere daha belki aşı denerdim ama 35 yaşındayım ve şu an bende bir sorun olmadığı için kaliteli yumurtalarımla tüp bebek denemek istiyorum.burda okuyorum herkes aşılamayı bile bir sürü iğne ve ilaçla yapıyorlar.benim yumurtlamamda hiçbir problem yok.sadece klomen kullandım 5 gün o kadar,aşılama sonrasında da birşey vermedi doktor..tüp bebek için görüşmeye gidicem haftaya..inşallah sizlerden güzel haber alırız aşılamada.Çok üzüldüm ins olar kısa zamanda...cok umutlanmiyorum istemiyorum hayırlısı olsun. Benim durumunda olanlarla konuşmak iyi geliyor.
Ben de 31 yaşındayım sorun eşimde morfoloji ve sayı...ilk asilamam klomen kullandim ben de...bakalim ne zaman olacak kendimi kaptırmadan istemiyorum tutacak diyeben eğer yaşım küçük olsa 1 kere daha belki aşı denerdim ama 35 yaşındayım ve şu an bende bir sorun olmadığı için kaliteli yumurtalarımla tüp bebek denemek istiyorum.burda okuyorum herkes aşılamayı bile bir sürü iğne ve ilaçla yapıyorlar.benim yumurtlamamda hiçbir problem yok.sadece klomen kullandım 5 gün o kadar,aşılama sonrasında da birşey vermedi doktor..tüp bebek için görüşmeye gidicem haftaya..inşallah sizlerden güzel haber alırız aşılamada.
Ben de 31 yaşındayım sorun eşimde morfoloji ve sayı...ilk asilamam klomen kullandim ben de...bakalim ne zaman olacak kendimi kaptırmadan istemiyorum tutacak diye[/QUOTE
hangi şehir ve hastane senin ki?