Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
offf canım çok sıkkın aralık ayında aşılamam iptal edildi progesteron yüksekliğinden dolayı. doktorum kortizon yazdı 5 mg bir sonraki ay adetin 2.günü gel değerlerine tekrar bakalım dedi dün gittim büyük bir sevinçle ama malesef düşmemiş hatta tam tersi yükselmişti. ilacımın dozu yetersiz kalmış. 1 ay daha yüksek doz kullanıcam şubat ayında tekrar gidicem..insallah düşer bu sefer..daha aşılama evresi var tutacakmı tutmayacakmı bunu atlatamadık daha..dün eşimle hep dua ettik insallah düşmüştür diye..akşama kadar elimde telefon gezdim 3 defa hastaneyi aradım.akşam doktorum arayınca hayal kırıklığı yaşadık.

canım tutmuş bebegin hayırlı ugurlu gelsin inş

cnm senin adetin 13.gününde 12ml olmuşlar benm bugun adetin 20.günü ve 1 haftadır 8ml daha 1m ilerlemedi benmki zaten iptal ilaç kullanıyorm adet olmak için

Kizlar klomene basladim adetin ucuncu gunu 9. Gun gittim yumurtalar buyumemisti doktor uc gun sonra tekrar gel dedi...ve uc gun sonra umutsuz gittigim halde yumurtlarimim bayagi buyudugunu gordum bugün catlatma ignemi yaptırdım yarin asilama yaptriyorum ins..iki yumurtam olusmus 19 mm umarim tutar tavsiyeniz var mi asilamayla ilgili ?

cnm senin adetin 13.gününde 12ml olmuşlar benm bugun adetin 20.günü ve 1 haftadır 8ml daha 1m ilerlemedi benmki zaten iptal ilaç kullanıyorm adet olmak için

Allah yardımcın olsun çiçeğim. bol bol besle kendini. benim de sonradan atağa geçti. demek bu destekler işe yaradı.

Sizin yorumlariniza göre igneyle m yumurta buyuttunuz bwn klomen kullandim 13. gün 18 mm olmustu yarin asilâmam var

en son 15. günü bakıldı 19 mm olmuştu. dün alındı

Arkadaslar asilama oldum bugün yikama sonrasi 12 milyon sperm çıkti % 80 hareketli sizce nasıl ?

Arkadaslar asilama oldum bugün yikama sonrasi 12 milyon sperm çıkti % 80 hareketli sizce nasıl ?
benim yıkama sonrası 13 milyon ile tutmuştu..sonra düştü..ama tutması için yeterli bi sayı yani...doktorum da beğenmişti sayıyı.ama 2. aşılamada yıkama sonrası 5 milyon çıktı..doktor umutsuz konuşmuştu ve tutmadı zaten...

Çok üzüldüm ins olar kısa zamanda...cok umutlanmiyorum istemiyorum hayırlısı olsun. Benim durumunda olanlarla konuşmak iyi geliyor.

Çok üzüldüm ins olar kısa zamanda...cok umutlanmiyorum istemiyorum hayırlısı olsun. Benim durumunda olanlarla konuşmak iyi geliyor.
ben eğer yaşım küçük olsa 1 kere daha belki aşı denerdim ama 35 yaşındayım ve şu an bende bir sorun olmadığı için kaliteli yumurtalarımla tüp bebek denemek istiyorum.burda okuyorum herkes aşılamayı bile bir sürü iğne ve ilaçla yapıyorlar.benim yumurtlamamda hiçbir problem yok.sadece klomen kullandım 5 gün o kadar,aşılama sonrasında da birşey vermedi doktor..tüp bebek için görüşmeye gidicem haftaya..inşallah sizlerden güzel haber alırız aşılamada.

Ben de 31 yaşındayım sorun eşimde morfoloji ve sayı...ilk asilamam klomen kullandim ben de...bakalim ne zaman olacak kendimi kaptırmadan istemiyorum tutacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…