Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

merak ettim derneğin kendisine sordum. bir çok merkez dondurma işlemine zam yapmış arkadaşlar. biliyosunuz bu ara dondurulmuş embriyo revaçta. : ))

Cok tesekkur ederim umarim pazatesine kadar büyürler...

Günaydın canım. Bu ne yaa fiyatlar uçmuş resmen. Hastaneler kazıklayacak adam arıyorlar.
Anadolu yakasında en uygun fiyata Medical Park yapıyor bilgin olsun. Hee ilgisi, alakası, tecrübesi nasıldır bilemem canım. Kozyatağı tarafında büyük bir hastanesi var. Benim iş arkadaşım orada yaptırdı. Sonucu negatif. Şimdi dondurulmuşlarla yapacak. O memnundu.

kaç paraymış canım medical park? doktoru kim? avrupa yakasında da bağcılar medipol uygunmuş ama uzak baya

merak ettim derneğin kendisine sordum. bir çok merkez dondurma işlemine zam yapmış arkadaşlar. biliyosunuz bu ara dondurulmuş embriyo revaçta. : ))
evet canım bana da döndüler az önce. Form doldurmuştum çidere üyelik için. Dediler ki, sadece tüp bebek işlemi için bazı tüp bebek merkezlerindeki bazı doktorlar ile anlaşmaları varmış. Mesela benim doktorum acıbademin doktoru ama o doktorla anlaşmaları yokmuş, Siz doktorununzla konuşun eğer merkez kabul ederse ben üyeliğinizi alırım indirim uygulanır dedi. Bir de yalnızca tüp bebek işleminde biraz indirim oluyor ne başka tahlillerde, ne de embriyo dondurma, embriyo çözme, tekrar dondurulmuşlar ile transferde indirim olmuyormuş. Sadece tüp bebek tedavisinin en başından yumurta toplama embriyo transferi yapılacak yani tam bir tüp bebek ödemesi yapılacaksa o zaman indirim oluyormuş.

ve merkezlerde dondurulmuşlar için dernek indirimi geçerli olmuyor maalesef.

evet işlerine gelmiyo merkezlerin çünkü.

aynen öyle. çünkü herkes anlaşmaya yanaşmıyo. mesela ben izmirdeyim düne kadar hiç bir merkez indirimi kabul etmiyodu çünkü 2 elin parmakları kadar bile değil merkez sayısı. nasıl olsa akıyo ne gerek var indirime diyolardı. neyse ki bi yerle anlaştılar. ama senin dediklerin de merkeze göre değişiyo sanırım çünkü buradaki merkez tahlillere de indirim yapıyo ve ilk muayeneden ücret almıyo

Yok canım ben özellikle sordum telefonda konuştuğum bayan dedi ki hiçbir tahlilde indirim falan gibi birşey yok, sadece merkezin tüp bebek tedavisinin içine dahil ettiği testler ücretsiz olmuş oluyor dedi. Benim de tahlillerin hepsi tedavinin içindeydi mesela hiçbirine para ödemedim, doktor yazıyordu, gidip kanımı veriyordum tüp bebek hastasıyım diyordum. O merkezden merkeze değişebilir.

kızlar az önce dayanamadım kan sonucumu yenilemek ve değeri görmek çin sağlık ocagına yurudum. demesinler mi kan sabahları 9-11 arası veriliyormuş da biri gelip toplayıp gidiomuş ölçüm başka yerde yapılıomuş bi de üstüne sonuç ertesi gun akşam üstü çıkıomuş :s

demek ki merkezden merkeze değişiyor. buradaki merkezde normalde spermiogram hormon tahlili 200 tl ama çiderle gelmişsem 120 tl

demek ki merkezden merkeze değişiyor. buradaki merkezde normalde spermiogram hormon tahlili 200 tl ama çiderle gelmişsem 120 tl
anladım canım yok bizim tahlillerin hepsi içindeydi, hiç ayrı bir ücret ödemedik. Yani bize tüp bebek ücreti ve ilaçlardan başka extra hiç birşey çıkmadı. Heralde farklı. Zaten bu sene indirim de azalmış. Geçen yıl yani 1 ay önce ben 5200 ödedim dedim telefonda evet üye olsaydınız 4400 öderdiniz dediler. Ama 2015 te 5500 tl olmuş fiyat üye olunca 5000 ödeniyormuş.Yani indirimler de azalmış.

hastane yapmıyo mu

inşallah bunlara hiiçç ihtiyacımız kalmaz

aaa öyle mi oluyomuş bilmiyodum ben.
senin sosyal güvencen olmamasından mı yoksa

sanmıyorum canım daha kimlik filan göstermeden direk böle dediler napalım nasip.
evet canım sağlık ocakları o şekilde çalışıyor.Yaptıranlardan da biliyorum.Ama doktorun sana tekrarlamana gerek yok dediyse boşver tekrarlama biliyorum merak ediyosun bende etmiştim ama bir sıkıntı olmayacak inşallah.Doktor kontrolün 10 gün sonra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…