- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.921
Happycim vallahi ayaklar isinmiyo. Saniirim havadan ama ya benimkiler dun gece yorganin icinde bile buzdu :) crinone jeli kullanmadigim icin bilmiyorum bu arada dayanamadim 5.gun embriyosu die evde test yaptim cikmicagini bile bile tabii negatif.
Canim yarin sabah erkenden ver kanini bakalim gelio bebislerrAllah gönlüne göre versin,istediğin haberi alırsın inşallah
Artik 2 de olsa 3. Gunu de olsa gidiyorum yarinkızlar bende doktora 3 te gitmiştim adetim leke şeklinde gelmişti doktora bu günü 1.gün olarak sayacakmıyım dedim.doktor da bugün içinde tam sökülme olursa 1.gün say ama az gelirse sayma demişti
canım boşu boşuna canını sıkma 8. günde bişey çıkıyo yapma bence.benm 10. günüm bişey çıkmadıya bende dayanamıycam test yapasım var 8. günüm ama belirtim yokk
tatlım hayırlısıyla pozitifle sonuçlanır inş.Benimki tup. Asilama denedim olmayinca bdaha tekrarlamadik. Transferimin 5.gunundeyim. sende sonunu dusun belkide bigun kucaginda olucak bebisin
senin doktorun öle diyo olabilir benimkide olduğun günü 1 olarak sayıyor
Benim Dr. Leke gelmeden yumurta içerde çatlıyor yani adet Başlamış oluyor lekenin geldiği gün bir Demiştikızlar bende doktora 3 te gitmiştim adetim leke şeklinde gelmişti doktora bu günü 1.gün olarak sayacakmıyım dedim.doktor da bugün içinde tam sökülme olursa 1.gün say ama az gelirse sayma demişti
Cok erken idrar testi icin. Beklenen adet tarihini gecince idrarda cikiyor genelde.aşılamanın 10. günündeym idrar testi yaptım evde negatif
Benim de yarin gece ovitrelle ve persembe 2.asilamam olacak kismetse,beraberiz arkadasim :))kızlar bugün doktora yumurta ölçümüne gittim..
18mm 1 yumurta var( başka da var ama onlar çok büyük değil dedi)
yarın ovitrelle ve perşembe aşılama diye belirledik süreci..
doktoruma sordum tup bebege mi gecsek bundan sonra dıye agzını aramak ıstedım.. erkek veya kadın sebeplı bısey olsaydı sızı tup bebege yonlendırırdım, ama sızde hersey guzel gorunuyor asılama gıbı basıt ve kolay bır yontem varken tupe gerek gormuyorum suan ıcın sızın stresten olmuyordur dedı.. ben 2. asılamanın tutma ıhtımalı daha mı yuksek olur dıye sordum..
Allah istemedikten sonra hersey mukemmel olsa da olmuyor a getırdı meseleyı..
zamanı var demekkı bır sey yada bır kısı vesıle olacak dedı. bellıkı ınanclı bır kadın..
Ben tutacagını dusunmuyorum acıkcası cunku sanslı oldugumu dusunmuyorum.. ama olmasını artık daha cok ıstıyorum cunku esım dun bıseyler soyledı bana cok uzuldum.
cocuk meselesı meger onu baya gerıyormus. benı Allaha ısyana kadar surukluyor dedı. ıcımden ne namaz kılmak ne de baska bısey gelmıyor dedı.. yıne de nefsıme uyup oyle yapacak degılım ama vermıyor ıste falan dedı.
Slm @happymeal 2.aşılamam yılın son günü 31 aralıkta yapıldı uzun zmndır foruma girmiyorum senin transferinde hayırlı olsun umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür.Bnm bu sefer herşey güzel gitti ama çok düşünmek istemiyorum o yüzden forumada pek girmek istemiyorum geçenkinde kendimi farketmeden çok kaptırmışım çok üzüldüm bu sefer Allaha bıraktım hayırlısı inşallah..sonucu bildiririm Allaha emanet olun fazla düşünmeyin hatta aklınızdan çıkartıngörüşmek üzere...
Kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum,bende perşembe günü 2.aşılamamı yaptırıcam,inşallah Allah göbişlerimizi bebişle doldurur :))Slm @happymeal 2.aşılamam yılın son günü 31 aralıkta yapıldı uzun zmndır foruma girmiyorum senin transferinde hayırlı olsun umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür.Bnm bu sefer herşey güzel gitti ama çok düşünmek istemiyorum o yüzden forumada pek girmek istemiyorum geçenkinde kendimi farketmeden çok kaptırmışım çok üzüldüm bu sefer Allaha bıraktım hayırlısı inşallah..sonucu bildiririm Allaha emanet olun fazla düşünmeyin hatta aklınızdan çıkartıngörüşmek üzere...
doğru diyosun. olduğun gün 1. gün ama saati var. belli bi saatten sonra olduysan ertesi günü 1 oluyor.
daha önceki randevu alma işleminde de kafam karıştı internetten baktım. aynen bu şekilde açıklanmış. yoksa iddialaşmam. isteyen istediği gün gitsin
Kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum,bende perşembe günü 2.aşılamamı yaptırıcam,inşallah Allah göbişlerimizi bebişle doldurur :))
Allah yüzümüzü güldürsün kuzum ne diyelim:)Benim de yarin gece ovitrelle ve persembe 2.asilamam olacak kismetse,beraberiz arkadasim :))
Test pozitif canim. Ancak takiplerde 2 ye katlamasi gerekiyor. Ben asilamadan itibaren progesteron kullandim. Dusuk tehdidi olabilir kanaman var cunku. Prolutan depot yaptirsana bugun. Bebek tutunmaya calisiyor...insallah tutunur bebegin canim dikkat et ve dinlen....Kizlaaar dün gece 1de çatlama ignesi yaptim bu sabah afedersiniz wcde peçeteye şeffaf kaygan bi akinti geldi.kizlar bu yumurtalar erken çatlamasin?ovitrelleden sonra bunu yaşayan war mi?ya çatlamissa yum.toplamam yarin oglen 12de..napayim cok endiselendim???
Test pozitif canim. Ancak takiplerde 2 ye katlamasi gerekiyor. Ben asilamadan itibaren progesteron kullandim. Dusuk tehdidi olabilir kanaman var cunku. Prolutan depot yaptirsana bugun. Bebek tutunmaya calisiyor...insallah tutunur bebegin canim dikkat et ve dinlen....
arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?
Kizlaaar dün gece 1de çatlama ignesi yaptim bu sabah afedersiniz wcde peçeteye şeffaf kaygan bi akinti geldi.kizlar bu yumurtalar erken çatlamasin?ovitrelleden sonra bunu yaşayan war mi?ya çatlamissa yum.toplamam yarin oglen 12de..napayim cok endiselendim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?