• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canim 2015 topigine liste yapmadik,
Hayirli ve ugurlu olsun insallah, hadi sonunda bebis gelio insallah :KK66:

Catlarigi anlamina da gelir catlamaya hazirlandigi anlamina da gelr canim ama oyle ki bu igneler tam 36 saat sonra catlatiyor, hic kafana takma bazen daha erken yapabiliolar asilamayi filan ama o daha erken catladigi icin degil, spermler ana kraliceyi kapida beklesinler diye yapiliyor. Sen lutfen kendini rahat birak ve olumlu dusun, Rabb'imden ne gelirse bil ki bizim icin hayirli olandir.

özlemciğim hayırlı olsun bu sefer olur inşallah

sağolun hanımlar. ama fsh çok yüksek çıktı. az bi umut verdi kadın bana :KK43:

Ahh kurban oldugum Rabb'mim boylr munasiplemis canim ne denirki, dilim tutuldh zaten, sanki ilk konustugumuzda ilk ve aon kez deneyecegiz demistin di mi? 5.gun embriyosuydu sanki yanlis hatirlamiyorsam. Canim belki yeniden denersiniz ya yasindan dolayi umitsizlige kapilma lutfen. Ve lutfen uzuntun uzun surmesin. Allah saglik versin yterki.

Reyhan Allah kuzularını sana bağışlasın. Hayırlısı Allahtan. şimdi daha çok umutsuzlandım :KK61:
canlarım teşekkür ediyorum,demek ki nasip değilmiş Allah hayırlısını versin,dr la daha görüşmedim,bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum, çünkü rahim uyarıldığından tüp bebek sonrası hamile kalma şansı daha fazla oluyormuş,içimden bir ses Rabbimin izni ile bu ay olacak diyor,ben 11 ay istediğim halde hamile kalamamıştım,istediğimde 1-3 ay içinde hamile kalırdım ki 8 gebeliğim oldu,sorun onların durmasıydı.bu sefer yaştan da kaynaklı 11 ay bekledim tedaviye başladım,o da olmadı olacağı varsa yazıldıysa olacaktır,sizlerden güzel haber almayı çok istiyorum

Kizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.

canlarım teşekkür ediyorum,demek ki nasip değilmiş Allah hayırlısını versin,dr la daha görüşmedim,bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum, çünkü rahim uyarıldığından tüp bebek sonrası hamile kalma şansı daha fazla oluyormuş,içimden bir ses Rabbimin izni ile bu ay olacak diyor,ben 11 ay istediğim halde hamile kalamamıştım,istediğimde 1-3 ay içinde hamile kalırdım ki 8 gebeliğim oldu,sorun onların durmasıydı.bu sefer yaştan da kaynaklı 11 ay bekledim tedaviye başladım,o da olmadı olacağı varsa yazıldıysa olacaktır,sizlerden güzel haber almayı çok istiyorum
Canim insallah Rabb'im nasip etsin guzel haberler verelim sana, sana umut olalim. Ben inaniyorum canim yilma vazgecme bu yolda. Rabb'im nasip etsin insallah.

Herhalde bebeğim artık benimle değil sanırım Allahtan umut kesilmez lakin bebeğimi Öğreneli 24 saat olmadan ayrıldı benden , Dr. Yarin gel tekrar tahlil yapalım dedi ama zaten bugün Protestana başladım o yüksel gösterecektir bu Yüzden gitmeyeceğim Takı kanama durur o zaman giderim Dr. Bazılarında kanama olur , üstüne görüyorsumdur, diyorlar ne yapacagım bilmiyorum :-((

Kizlar, artik kullanmayacak olup elinde crinone jel olan var mi? Acil ihtiyacim var, dr u aradim onunla devam etmem gerektigini soyledi ama ilac pahali bi kutu icin para koyamadik kenara, en azindan yari fiyatina sizlerden satin almak isterim helal ederseniz.
canım başka arkadaşlardan duymuştum.sağlık ocağında yazdırabiliyormuşsun.Bazıları yazmıyormuş ama durumunu anlatırsan zorlandığını belirtirsen yardımcı olur belki doktor.En azından şansını bi dene

canım başka arkadaşlardan duymuştum.sağlık ocağında yazdırabiliyormuşsun.Bazıları yazmıyormuş ama durumunu anlatırsan zorlandığını belirtirsen yardımcı olur belki doktor.En azından şansını bi dene

Tatlim kadin dogum uzmani olmasi gerekiyormus, benjm hastanem sgk anlasmali degil, simdi bi eczaneyi aradim su an saglik guvencem olmadigi icin devletin de karsilamayacahi bilgisini verdi devlette yazdiraam bile, beni isten cikardilar kisa sure once, sigirtami keatiler tabi, esimin uzerinden de gorunemiyorum elli bi sure beklemem lazim, esimin bagkura borcu vardi diye belli bi zaman vardi dolmadi gereken, anlayacagin guvencesizim.

Tatlim kadin dogum uzmani olmasi gerekiyormus, benjm hastanem sgk anlasmali degil, simdi bi eczaneyi aradim su an saglik guvencem olmadigi icin devletin de karsilamayacahi bilgisini verdi devlette yazdiraam bile, beni isten cikardilar kisa sure once, sigirtami keatiler tabi, esimin uzerinden de gorunemiyorum elli bi sure beklemem lazim, esimin bagkura borcu vardi diye belli bi zaman vardi dolmadi gereken, anlayacagin guvencesizim.
Anladım canım Allah yardımcın olsun ben kullanmadım hiç o jeli keşke bende olsaydı da gönderseydim sana.Başka bir forumda bu kullanılan ilaçları sağlık ocağında aile hekime yazdırdığını söylemişti bir arkadaş ondan aklıma geldi söyleyeyim dedim.ama dediğin gibi sağlık güvencen olmadığı için bu yol olsa bile senin işine yaramaz.tanıdık bir eczane varsa rica etsen bi iki gün sonra ödemesini yapsan kabul eder mi acaba

ne kadar oldu işten çıkalı?

Canim eczaneler indirim yapio bende özeldeydim doktorun söylediği eczaneden 43 liraya falan aldim

Anladım canım Allah yardımcın olsun ben kullanmadım hiç o jeli keşke bende olsaydı da gönderseydim sana.Başka bir forumda bu kullanılan ilaçları sağlık ocağında aile hekime yazdırdığını söylemişti bir arkadaş ondan aklıma geldi söyleyeyim dedim.ama dediğin gibi sağlık güvencen olmadığı için bu yol olsa bile senin işine yaramaz.tanıdık bir eczane varsa rica etsen bi iki gün sonra ödemesini yapsan kabul eder mi acaba

Canim kendi sorununmus gibi benimsedigin icin cok tsk ederim. Ya oyle ki ustuste gelio ama burda bi czanrmizbvardi yillarin eczanesi tanidigimiz ona borc olarak alabilirdik ama o eczane de iflas etti kapatti 1 ay once. Eczane nasi iflas eder diceksin yanindaki kalfasi dolandirmis, ilaclari hastalara verirken iclerinden birer parcasini eksik vermis, bunu uzunca bi zamandir yapiomus, dikkatli hastalardan biti farketmis yanlislik olmus filn demisler ama bi cok ilacin iclerini satmis baska yerde filan kendi patronunu devlete borclu cikarmis, 30bin kadar, yasli bi eczaci amcaydi kapatti adamcagaz.

Banada öyle dediler ama indirdiler off yaa inan param olsa şimdi çıkıp yollardim sana

Ayy canim saol Allah razi olsun dusumen yeter dur bakalim Rabb'im bi kapi acar elbet 4 tup kaldi yarina da yeticek ertesi sabah da sikar aksamkini bi sekilde halletmeye calisirim artik.

Back