- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.901
saol canım inşallah güzel sonuçlarını alırız seninde.Acıbadem hastanesinden bende memnun kaldım.Ama fiyat farkı ile göre değişiyor.Mesela Adana Acıbadem Bursa Acıbadem den daha uygun.Bursa Acıbadem de İstanbuldaki Acıbademlerden daha uygun.İle göre fark ediyor işte.Dondurmak evet bencede avantajlı.Bende pko var o yüzden doktorum taze transfere uygun olmadığımı söyledi.Bu sebeple isteğe bağlı değil zorunlu bir dondurma oldu benimkisi.Dondurma ücreti aynıymış 1130 tl verdik bizde.5 tane blast iyiymiş aslında ama hakkında yazıldıysa şuanki içndeki embriyoda inşallah sana sıkı sıkı tutunur.Ben Adana Acibademde denedim. Volkan beyde. Ilk denemem bugunde transferimin 5.gunu. cok memnun kaldim tutar yada tutmaz bundan sonrasi ALlaha kalmis bsey ama iyi arastir derim cunku merkez cok onemli. Benim 5 tane blast embriyom daha vardi ancak dondurma icin ayri ucret istediler 1130 lira. Bizde yaptirmadik. Aslinda avantajli cunku cozdurecegimiz zamanda 1130 lira vericektik. Ve bir tup bebek denemesine 4400 lira odememis olacaktik hemde progen orgalutran felan kullanilmicakti. Opu olmicakti. Ama esim sicak bakmadi. Acibadem cok guzel bi hastane. Benim uyeligim yoktu.. yanlis hatirlamiyosam esim 4400 lira yada 4450lira felan odedi. Ilaclarimida ecza deposundan aldim baya hesapliya geldi. Sende yaptirmissin hayirli olsun bu arada..
ya bende dayanamıycam test yapasım var 8. günüm ama belirtim yokksaol canım ama ne biliym olmadı gene galiba çok yoruldum. sen ne kadardır deniyosun aşılamamı sennkide
inşallah canım RABBİM herkese (içinde ben de ) bu mutlu haberi duymayı ve bizlere yaşatmayı nasip etsin.Aminngünaydın kızlar ne olur dua edın bana bugun bende test yaptıracağım inşallah hamısimdir hiç umudum yok ama hayırlısı
Benimki tup. Asilama denedim olmayinca bdaha tekrarlamadik. Transferimin 5.gunundeyim. sende sonunu dusun belkide bigun kucaginda olucak bebisinsaol canım ama ne biliym olmadı gene galiba çok yoruldum. sen ne kadardır deniyosun aşılamamı sennkide
tüp bebek tedavisini hangi hastanede yaptırdınız? bende ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum artık direk tüp düşünüyorum da.önerebilceğiniz bi merkez varmı fiyatıda uygun olan?çünkü aşılamam tutmadı kesin gözüyle bakıyorum.8 günümdeyim umudumu yitirdim bile...Benimki tup. Asilama denedim olmayinca bdaha tekrarlamadik. Transferimin 5.gunundeyim. sende sonunu dusun belkide bigun kucaginda olucak bebisin
Probleminiz neydi? Bizde sperm sayisi azdi 4milyonla asilama yapildi tutmadi. Bu yuzden tupu tercih ettik. Ben adana acibadem de yaptirdim. Cok guvenilir bi hastane. Buranin fiyati yuksek braz ama iste guvenilir die esim orayi istedi. 4.400 hastaneye odeniliyo. 1000 ile 1500 arasi ilaclar tutuyo. Ben ecza deposundan aldim 800 felan tuttu. Yaa problem buyuk degilse asilama daha kolay daha guzel. Agrisiz acisiz canim. Tup bebek braz zorlu. Psikolojik olarak maddi olarak ... hep sonucunu dusunuyorum belki tutar diyip umutla bekliyorum.tüp bebek tedavisini hangi hastanede yaptırdınız? bende ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum artık direk tüp düşünüyorum da.önerebilceğiniz bi merkez varmı fiyatıda uygun olan?çünkü aşılamam tutmadı kesin gözüyle bakıyorum.8 günümdeyim umudumu yitirdim bile...
eşimin 27 milyton sayısı ama hızı azmış ileri haeketli hızı.aşılama tutmadı kesin 8. günümdeyim tutmadı hissediyorum.ikinci aşılamada yaptırsam tutmıycakmış gibi geliyor...o yüzden direk tüp yapmak istiyorum ama fiyatlarıda çok pahalı.devlet hastanesindede sıra gelmiyor şaşırdımm kaldım napmam lazımProbleminiz neydi? Bizde sperm sayisi azdi 4milyonla asilama yapildi tutmadi. Bu yuzden tupu tercih ettik. Ben adana acibadem de yaptirdim. Cok guvenilir bi hastane. Buranin fiyati yuksek braz ama iste guvenilir die esim orayi istedi. 4.400 hastaneye odeniliyo. 1000 ile 1500 arasi ilaclar tutuyo. Ben ecza deposundan aldim 800 felan tuttu. Yaa problem buyuk degilse asilama daha kolay daha guzel. Agrisiz acisiz canim. Tup bebek braz zorlu. Psikolojik olarak maddi olarak ... hep sonucunu dusunuyorum belki tutar diyip umutla bekliyorum.
Bence umutsuz olma. du bakalım bi bekle canım belkide tuttueşimin 27 milyton sayısı ama hızı azmış ileri haeketli hızı.aşılama tutmadı kesin 8. günümdeyim tutmadı hissediyorum.ikinci aşılamada yaptırsam tutmıycakmış gibi geliyor...o yüzden direk tüp yapmak istiyorum ama fiyatlarıda çok pahalı.devlet hastanesindede sıra gelmiyor şaşırdımm kaldım napmam lazım
Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?
Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?
adet olduğun günü 1 olarak sayıyosun istersen gece 10 da ol bugün 2.günün yarın mutlaka sabahtan git 3. gün ilaç başlanıyor çünkü
Aksam dedigim 6 veya 7 gibiydi randevu aldim bile yarin gidiyorum 3. Gun dusunerek...igne mi yoksa hapla mi yumurta cogaltiliyor...sizce asilama umut mu tutan var mihayır akşam olmuşsan ertesi günü 1 oluyor. ben cuma akşamı oldum. bugün doktora gittim. 3. gün dediler
canım daha önce tedavi gördün mü bilmiyorum ama genelde önce hapla tedavi olunuyor yumurta gelişimine bakılıyor benim hapla gelişiyor iğneye gerek duymadı doktorum.ama ada iğne tedavisi gören çok arkadaşımız var acısız mış endişelenme.hayırlısı olsun hakkımızdaiğne derse de burAksam dedigim 6 veya 7 gibiydi randevu aldim bile yarin gidiyorum 3. Gun dusunerek...igne mi yoksa hapla mi yumurta cogaltiliyor...sizce asilama umut mu tutan var mi
canım raporlu mu bı ucretlerProbleminiz neydi? Bizde sperm sayisi azdi 4milyonla asilama yapildi tutmadi. Bu yuzden tupu tercih ettik. Ben adana acibadem de yaptirdim. Cok guvenilir bi hastane. Buranin fiyati yuksek braz ama iste guvenilir die esim orayi istedi. 4.400 hastaneye odeniliyo. 1000 ile 1500 arasi ilaclar tutuyo. Ben ecza deposundan aldim 800 felan tuttu. Yaa problem buyuk degilse asilama daha kolay daha guzel. Agrisiz acisiz canim. Tup bebek braz zorlu. Psikolojik olarak maddi olarak ... hep sonucunu dusunuyorum belki tutar diyip umutla bekliyorum.
hayır akşam olmuşsan ertesi günü 1 oluyor. ben cuma akşamı oldum. bugün doktora gittim. 3. gün dediler
Hayir raporsuz.canım raporlu mu bı ucretler
Happycim vallahi ayaklar isinmiyo. Saniirim havadan ama ya benimkiler dun gece yorganin icinde bile buzdu :) crinone jeli kullanmadigim icin bilmiyorum bu arada dayanamadim 5.gun embriyosu die evde test yaptim cikmicagini bile bile tabii negatif.Kizlar crinone jeli siktiktan sonra 10-15 dk adet sancisi ceken var mi?
Transferin 3. Ve 4. Gununden itibaren ayaklari usuyen?
kızlar bende doktora 3 te gitmiştim adetim leke şeklinde gelmişti doktora bu günü 1.gün olarak sayacakmıyım dedim.doktor da bugün içinde tam sökülme olursa 1.gün say ama az gelirse sayma demiştisenin doktorun öle diyo olabilir benimkide olduğun günü 1 olarak sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?