- 6 Ocak 2015
- 34
- 9
- 13
- 38
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.941
Canim asilama sonrasi kanama normaldir bunlai takma kafana sen hep olumluyu dusunMRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?
Merhaba arkadaşım benimde aşılama dun yapıldı inşallah seninle birlikte gebelik takip ederiz benimde 3 yada 4 yumurta oldu yüzde 90 hareketli 70 milyon sperm verildi benimde aşılama çok zor oldu rahim ters olduğu için doktorun rahim ağzını yakalayamadı bu yüzden spekulumu çok fazla döndürdün ve çok canım yandı şuan benimde kanamam devam ediyor doktorum normal dedi progestan fitil verdi onu koyuyorum 3 gün yatacaksın dedi perşembe günü normal hayatına dönebilirsin dediMRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım ve acı çektim. sizce zararı olur mu?
inşlh tutar cnm. Allhm yüzümüze baksın. acaba bu aşamadan sonra yapabileceğimiz birşey var mı?Merhaba arkadaşım benimde aşılama dun yapıldı inşallah seninle birlikte gebelik takip ederiz benimde 3 yada 4 yumurta oldu yüzde 90 hareketli 70 milyon sperm verildi benimde aşılama çok zor oldu rahim ters olduğu için doktorun rahim ağzını yakalayamadı bu yüzden spekulumu çok fazla döndürdün ve çok canım yandı şuan benimde kanamam devam ediyor doktorum normal dedi progestan fitil verdi onu koyuyorum 3 gün yatacaksın dedi perşembe günü normal hayatına dönebilirsin dedi
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz..Canim asilama sonrasi kanama normaldir bunlai takma kafana sen hep olumluyu dusuneger kanaman bir pedi dolduruyorsa dr unu ara bilgi ver degilse endise etme kendini kastigin iin spekulum kilcallarina zarar vermis olmali, sakin endiselenme.
Yapılacak bişey yok sanırım bekleyeceğiz doktorun ne zaman ilişki verdi birde progestan verdi miinşlh tutar cnm. Allhm yüzümüze baksın. acaba bu aşamadan sonra yapabileceğimiz birşey var mı?
yok ilaç vermedi. ilişkide yok,Yapılacak bişey yok sanırım bekleyeceğiz doktorun ne zaman ilişki verdi birde progestan verdi mi
Bana çarşamba aksami ilişki dedi birde progestan fitil verdi amayok ilaç vermedi. ilişkide yok,
Ay rahatladim biraz.zaten azcik yumosum war.bide ctladiysa diye cok korktm.akinti çatladigi anlamina gelmez dmi?Tatlim ne oldugunu bilmiyorum bilen arkadaslar mutlaka yardimci olurlar sana, dilerim bebegin seninledir :)
Hic endiselenme canim beni de tam 36. Saat opuya aldilar akintim coktu kesin gorulenden az yum cikacak dedim cok bile cikti, dr una guven rahat ol canim.
herşey normal olduğu için ilaç gerek yok dedi. galiba bu doktordan doktora değişiyor. hayırlısı bakalımBana çarşamba aksami ilişki dedi birde progestan fitil verdi ama
kızlar aşılamanızı nerede yaptırdınız?özel hastanedemi?bana hiç bi açıklama yapmadılar eşimin sayısıyla alakalı yaptı 1 dk sürdü ve doktor arkasını dönüp gitti...yok ilaç vermedi. ilişkide yok,
Birde bizim sperm yıkandıktan ve tüp içinde bize verildikten 1 saat sonra enjekte edildi ölmussundur spermler
Happy Meal beni 2015 e tüp tedavisine başladı olarak yazabilirsin canım
Ay rahatladim biraz.zaten azcik yumosum war.bide ctladiysa diye cok korktm.akinti çatladigi anlamina gelmez dmi?
sonucu biraz önce aldım negatif
Evet benim Doktor´da adetin sökülme saatini sorar mesela. Benim endimetrioz´dan dolayi normal adet tarihinde lekelenme/kahverengi akintim oluyor. Genelde 1 hafta sürüyor bu ve 7-8. gün sökülme yasiyorum. Sökülme 2-3 gün sürüyor. Bu ay mesela o lekelenme dönemini hic saymadi doktor, dogrudan sökülme yasadigim günü 1. gün saydi ve ona göre yumurta uyarici ilaci 3. günümde ictim.
özlemciğim hayırlı olsun bu sefer olur inşallahHappy Meal beni 2015 e tüp tedavisine başladı olarak yazabilirsin canım
Ahh kurban oldugum Rabb'mim boylr munasiplemis canim ne denirki, dilim tutuldh zaten, sanki ilk konustugumuzda ilk ve aon kez deneyecegiz demistin di mi? 5.gun embriyosuydu sanki yanlis hatirlamiyorsam. Canim belki yeniden denersiniz ya yasindan dolayi umitsizlige kapilma lutfen. Ve lutfen uzuntun uzun surmesin. Allah saglik versin yterki.sonucu biraz önce aldım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?