• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Happycim vallahi ayaklar isinmiyo. Saniirim havadan ama ya benimkiler dun gece yorganin icinde bile buzdu :) crinone jeli kullanmadigim icin bilmiyorum bu arada dayanamadim 5.gun embriyosu die evde test yaptim cikmicagini bile bile tabii negatif.

Yapip moralini bozmasaydin keske canim, aynen benim de ayaklar buz, 2 kat corap patik tozluk yine de ayak patmaklarim buz. Ben transferden beri corapla yatiyorum ayaklarim usumesin die ama iki gundur buz buz ustelik battaniye altinda oturuyorum.

senin doktorun öle diyo olabilir benimkide olduğun günü 1 olarak sayıyor

doğru diyosun. olduğun gün 1. gün ama saati var. belli bi saatten sonra olduysan ertesi günü 1 oluyor.
daha önceki randevu alma işleminde de kafam karıştı internetten baktım. aynen bu şekilde açıklanmış. yoksa iddialaşmam. isteyen istediği gün gitsin

kızlar bende doktora 3 te gitmiştim adetim leke şeklinde gelmişti doktora bu günü 1.gün olarak sayacakmıyım dedim.doktor da bugün içinde tam sökülme olursa 1.gün say ama az gelirse sayma demişti
Benim Dr. Leke gelmeden yumurta içerde çatlıyor yani adet Başlamış oluyor lekenin geldiği gün bir Demişti

kızlar bugün doktora yumurta ölçümüne gittim..
18mm 1 yumurta var( başka da var ama onlar çok büyük değil dedi)
yarın ovitrelle ve perşembe aşılama diye belirledik süreci..
doktoruma sordum tup bebege mi gecsek bundan sonra dıye agzını aramak ıstedım.. erkek veya kadın sebeplı bısey olsaydı sızı tup bebege yonlendırırdım, ama sızde hersey guzel gorunuyor asılama gıbı basıt ve kolay bır yontem varken tupe gerek gormuyorum suan ıcın sızın stresten olmuyordur dedı.. ben 2. asılamanın tutma ıhtımalı daha mı yuksek olur dıye sordum..
Allah istemedikten sonra hersey mukemmel olsa da olmuyor a getırdı meseleyı..
zamanı var demekkı bır sey yada bır kısı vesıle olacak dedı. bellıkı ınanclı bır kadın..
Ben tutacagını dusunmuyorum acıkcası cunku sanslı oldugumu dusunmuyorum.. ama olmasını artık daha cok ıstıyorum cunku esım dun bıseyler soyledı bana cok uzuldum.
cocuk meselesı meger onu baya gerıyormus. benı Allaha ısyana kadar surukluyor dedı. ıcımden ne namaz kılmak ne de baska bısey gelmıyor dedı.. yıne de nefsıme uyup oyle yapacak degılım ama vermıyor ıste falan dedı.
Benim de yarin gece ovitrelle ve persembe 2.asilamam olacak kismetse,beraberiz arkadasim :))

Slm @happymeal 2.aşılamam yılın son günü 31 aralıkta yapıldı uzun zmndır foruma girmiyorum senin transferinde hayırlı olsun umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür.Bnm bu sefer herşey güzel gitti ama çok düşünmek istemiyorum o yüzden forumada pek girmek istemiyorum geçenkinde kendimi farketmeden çok kaptırmışım çok üzüldüm bu sefer Allaha bıraktım hayırlısı inşallah..sonucu bildiririm Allaha emanet olun fazla düşünmeyin hatta aklınızdan çıkartın :KK66:görüşmek üzere...
Slm @happymeal 2.aşılamam yılın son günü 31 aralıkta yapıldı uzun zmndır foruma girmiyorum senin transferinde hayırlı olsun umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür.Bnm bu sefer herşey güzel gitti ama çok düşünmek istemiyorum o yüzden forumada pek girmek istemiyorum geçenkinde kendimi farketmeden çok kaptırmışım çok üzüldüm bu sefer Allaha bıraktım hayırlısı inşallah..sonucu bildiririm Allaha emanet olun fazla düşünmeyin hatta aklınızdan çıkartın :KK66:görüşmek üzere...
Kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum,bende perşembe günü 2.aşılamamı yaptırıcam,inşallah Allah göbişlerimizi bebişle doldurur :))

Bennnn gelince genelde kimsecikler olmuyorrrr burda o_O Biz gecen ay asilama yaptirmistik, tutmadi. bu ay sadece ilacli yumurta takibi yaptirdik. Bugün adetimin 17. günü ve kontrole gittim. Masallah, hersey yolunda görünüyor. Rahim zari cok iyi durumda, hatta gecen aydan daha iyi dedi. Rahim ve Yumurtaliklarda saglikli bir yumurtlamanin olduguna dair belirtiler mevcuttu. ilaca cok iyi cevap veriyorsun dedi, gerektiginde 1-2 ay daha böyle devam ederiz dedi. Bu ay sifir hata ile tamamladik süreci dedi. Ikinci asilamaya yönlendirmedi yani. Gez dolas, moralini düzgün tutman bizimde isimizi kolaylastiracaktir dedi Mevlam ol derse, olacaktir elbet. Hakkimizda hayirlisi insallah. Simdi günümüzü bekliyoruz.

doğru diyosun. olduğun gün 1. gün ama saati var. belli bi saatten sonra olduysan ertesi günü 1 oluyor.
daha önceki randevu alma işleminde de kafam karıştı internetten baktım. aynen bu şekilde açıklanmış. yoksa iddialaşmam. isteyen istediği gün gitsin

Evet benim Doktor´da adetin sökülme saatini sorar mesela. Benim endimetrioz´dan dolayi normal adet tarihinde lekelenme/kahverengi akintim oluyor. Genelde 1 hafta sürüyor bu ve 7-8. gün sökülme yasiyorum. Sökülme 2-3 gün sürüyor. Bu ay mesela o lekelenme dönemini hic saymadi doktor, dogrudan sökülme yasadigim günü 1. gün saydi ve ona göre yumurta uyarici ilaci 3. günümde ictim.

Kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum,bende perşembe günü 2.aşılamamı yaptırıcam,inşallah Allah göbişlerimizi bebişle doldurur :))

Insallah canim, sen de yasadigin talihsizlikten sonra elhamdulillah yeniden ayni asamaya geldin. Insallah bu kez her sey guzel gitsib canim saglikla sihhatle insallah.

arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?

Kizlaaar dün gece 1de çatlama ignesi yaptim bu sabah afedersiniz wcde peçeteye şeffaf kaygan bi akinti geldi.kizlar bu yumurtalar erken çatlamasin?ovitrelleden sonra bunu yaşayan war mi?ya çatlamissa yum.toplamam yarin oglen 12de..napayim cok endiselendim???

Kizlaaar dün gece 1de çatlama ignesi yaptim bu sabah afedersiniz wcde peçeteye şeffaf kaygan bi akinti geldi.kizlar bu yumurtalar erken çatlamasin?ovitrelleden sonra bunu yaşayan war mi?ya çatlamissa yum.toplamam yarin oglen 12de..napayim cok endiselendim???
Test pozitif canim. Ancak takiplerde 2 ye katlamasi gerekiyor. Ben asilamadan itibaren progesteron kullandim. Dusuk tehdidi olabilir kanaman var cunku. Prolutan depot yaptirsana bugun. Bebek tutunmaya calisiyor...insallah tutunur bebegin canim dikkat et ve dinlen....

Test pozitif canim. Ancak takiplerde 2 ye katlamasi gerekiyor. Ben asilamadan itibaren progesteron kullandim. Dusuk tehdidi olabilir kanaman var cunku. Prolutan depot yaptirsana bugun. Bebek tutunmaya calisiyor...insallah tutunur bebegin canim dikkat et ve dinlen....
:(( yanlis alinti yaptin herald cnim.bana da biri cevap versin lütfen

arkadaşlar günnaydın acilll yardımınıza ihtiyacım varr , dün kan testi yaptırdım 11.73 çıktı ,dr. kimyasal gebelik olabilir diye çarşamba günü tekrar kan testi yapalım dedi, lakin bu sabah kanama başladı , ve dr. aradım progestan 200 mg sabah akşam al dedi , arkadaşlar ben aşıla önce si ve sonrası hiç ilaç kullanmamamıştım, sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum. ne yaşıyorum acaba yardım ederdmisiniz ?

Tatlim ne oldugunu bilmiyorum bilen arkadaslar mutlaka yardimci olurlar sana, dilerim bebegin seninledir :)

Hic endiselenme canim beni de tam 36. Saat opuya aldilar akintim coktu kesin gorulenden az yum cikacak dedim cok bile cikti, dr una guven rahat ol canim.

Back