• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Ben Adana Acibademde denedim. Volkan beyde. Ilk denemem bugunde transferimin 5.gunu. cok memnun kaldim tutar yada tutmaz bundan sonrasi ALlaha kalmis bsey ama iyi arastir derim cunku merkez cok onemli. Benim 5 tane blast embriyom daha vardi ancak dondurma icin ayri ucret istediler 1130 lira. Bizde yaptirmadik. Aslinda avantajli cunku cozdurecegimiz zamanda 1130 lira vericektik. Ve bir tup bebek denemesine 4400 lira odememis olacaktik hemde progen orgalutran felan kullanilmicakti. Opu olmicakti. Ama esim sicak bakmadi. Acibadem cok guzel bi hastane. Benim uyeligim yoktu.. yanlis hatirlamiyosam esim 4400 lira yada 4450lira felan odedi. Ilaclarimida ecza deposundan aldim baya hesapliya geldi. Sende yaptirmissin hayirli olsun bu arada..
saol canım inşallah güzel sonuçlarını alırız seninde.Acıbadem hastanesinden bende memnun kaldım.Ama fiyat farkı ile göre değişiyor.Mesela Adana Acıbadem Bursa Acıbadem den daha uygun.Bursa Acıbadem de İstanbuldaki Acıbademlerden daha uygun.İle göre fark ediyor işte.Dondurmak evet bencede avantajlı.Bende pko var o yüzden doktorum taze transfere uygun olmadığımı söyledi.Bu sebeple isteğe bağlı değil zorunlu bir dondurma oldu benimkisi.Dondurma ücreti aynıymış 1130 tl verdik bizde.5 tane blast iyiymiş aslında ama hakkında yazıldıysa şuanki içndeki embriyoda inşallah sana sıkı sıkı tutunur.

Benimki tup. Asilama denedim olmayinca bdaha tekrarlamadik. Transferimin 5.gunundeyim. sende sonunu dusun belkide bigun kucaginda olucak bebisin :KK66:
tüp bebek tedavisini hangi hastanede yaptırdınız? bende ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum artık direk tüp düşünüyorum da.önerebilceğiniz bi merkez varmı fiyatıda uygun olan?çünkü aşılamam tutmadı kesin gözüyle bakıyorum.8 günümdeyim umudumu yitirdim bile...

tüp bebek tedavisini hangi hastanede yaptırdınız? bende ikinci aşılama yaptırmak istemiyorum artık direk tüp düşünüyorum da.önerebilceğiniz bi merkez varmı fiyatıda uygun olan?çünkü aşılamam tutmadı kesin gözüyle bakıyorum.8 günümdeyim umudumu yitirdim bile...
Probleminiz neydi? Bizde sperm sayisi azdi 4milyonla asilama yapildi tutmadi. Bu yuzden tupu tercih ettik. Ben adana acibadem de yaptirdim. Cok guvenilir bi hastane. Buranin fiyati yuksek braz ama iste guvenilir die esim orayi istedi. 4.400 hastaneye odeniliyo. 1000 ile 1500 arasi ilaclar tutuyo. Ben ecza deposundan aldim 800 felan tuttu. Yaa problem buyuk degilse asilama daha kolay daha guzel. Agrisiz acisiz canim. Tup bebek braz zorlu. Psikolojik olarak maddi olarak ... hep sonucunu dusunuyorum belki tutar diyip umutla bekliyorum.

Probleminiz neydi? Bizde sperm sayisi azdi 4milyonla asilama yapildi tutmadi. Bu yuzden tupu tercih ettik. Ben adana acibadem de yaptirdim. Cok guvenilir bi hastane. Buranin fiyati yuksek braz ama iste guvenilir die esim orayi istedi. 4.400 hastaneye odeniliyo. 1000 ile 1500 arasi ilaclar tutuyo. Ben ecza deposundan aldim 800 felan tuttu. Yaa problem buyuk degilse asilama daha kolay daha guzel. Agrisiz acisiz canim. Tup bebek braz zorlu. Psikolojik olarak maddi olarak ... hep sonucunu dusunuyorum belki tutar diyip umutla bekliyorum.
eşimin 27 milyton sayısı ama hızı azmış ileri haeketli hızı.aşılama tutmadı kesin 8. günümdeyim tutmadı hissediyorum.ikinci aşılamada yaptırsam tutmıycakmış gibi geliyor...o yüzden direk tüp yapmak istiyorum ama fiyatlarıda çok pahalı.devlet hastanesindede sıra gelmiyor şaşırdımm kaldım napmam lazım

eşimin 27 milyton sayısı ama hızı azmış ileri haeketli hızı.aşılama tutmadı kesin 8. günümdeyim tutmadı hissediyorum.ikinci aşılamada yaptırsam tutmıycakmış gibi geliyor...o yüzden direk tüp yapmak istiyorum ama fiyatlarıda çok pahalı.devlet hastanesindede sıra gelmiyor şaşırdımm kaldım napmam lazım
Bence umutsuz olma. du bakalım bi bekle canım belkide tuttu

Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?

adet olduğun günü 1 olarak sayıyosun istersen gece 10 da ol bugün 2.günün yarın mutlaka sabahtan git 3. gün ilaç başlanıyor çünkü

Arkadaslar bir sey soracağım az once adet oldum asilama tedavisi icib doktor ucuncu gunu gel dedi..simdi aksam adet oldugum icin salı mı yoksa çarşamba gunu mu gitsem?

adet olduğun günü 1 olarak sayıyosun istersen gece 10 da ol bugün 2.günün yarın mutlaka sabahtan git 3. gün ilaç başlanıyor çünkü

hayır akşam olmuşsan ertesi günü 1 oluyor. ben cuma akşamı oldum. bugün doktora gittim. 3. gün dediler

Kizlar crinone jeli siktiktan sonra 10-15 dk adet sancisi ceken var mi?
Transferin 3. Ve 4. Gununden itibaren ayaklari usuyen?

hayır akşam olmuşsan ertesi günü 1 oluyor. ben cuma akşamı oldum. bugün doktora gittim. 3. gün dediler
Aksam dedigim 6 veya 7 gibiydi randevu aldim bile yarin gidiyorum 3. Gun dusunerek...igne mi yoksa hapla mi yumurta cogaltiliyor...sizce asilama umut mu tutan var mi :(

Aksam dedigim 6 veya 7 gibiydi randevu aldim bile yarin gidiyorum 3. Gun dusunerek...igne mi yoksa hapla mi yumurta cogaltiliyor...sizce asilama umut mu tutan var mi :KK43:
canım daha önce tedavi gördün mü bilmiyorum ama genelde önce hapla tedavi olunuyor yumurta gelişimine bakılıyor benim hapla gelişiyor iğneye gerek duymadı doktorum.ama ada iğne tedavisi gören çok arkadaşımız var acısız mış endişelenme.hayırlısı olsun hakkımızdaiğne derse de bur

canım raporlu mu bı ucretler

kızlar bugün doktora yumurta ölçümüne gittim..
18mm 1 yumurta var( başka da var ama onlar çok büyük değil dedi)
yarın ovitrelle ve perşembe aşılama diye belirledik süreci..
doktoruma sordum tup bebege mi gecsek bundan sonra dıye agzını aramak ıstedım.. erkek veya kadın sebeplı bısey olsaydı sızı tup bebege yonlendırırdım, ama sızde hersey guzel gorunuyor asılama gıbı basıt ve kolay bır yontem varken tupe gerek gormuyorum suan ıcın sızın stresten olmuyordur dedı.. ben 2. asılamanın tutma ıhtımalı daha mı yuksek olur dıye sordum..
Allah istemedikten sonra hersey mukemmel olsa da olmuyor a getırdı meseleyı..
zamanı var demekkı bır sey yada bır kısı vesıle olacak dedı. bellıkı ınanclı bır kadın..
Ben tutacagını dusunmuyorum acıkcası cunku sanslı oldugumu dusunmuyorum.. ama olmasını artık daha cok ıstıyorum cunku esım dun bıseyler soyledı bana cok uzuldum.
cocuk meselesı meger onu baya gerıyormus. benı Allaha ısyana kadar surukluyor dedı. ıcımden ne namaz kılmak ne de baska bısey gelmıyor dedı.. yıne de nefsıme uyup oyle yapacak degılım ama vermıyor ıste falan dedı.

Kizlar crinone jeli siktiktan sonra 10-15 dk adet sancisi ceken var mi?
Transferin 3. Ve 4. Gununden itibaren ayaklari usuyen?
Happycim vallahi ayaklar isinmiyo. Saniirim havadan ama ya benimkiler dun gece yorganin icinde bile buzdu :) crinone jeli kullanmadigim icin bilmiyorum bu arada dayanamadim 5.gun embriyosu die evde test yaptim cikmicagini bile bile tabii negatif.

senin doktorun öle diyo olabilir benimkide olduğun günü 1 olarak sayıyor
kızlar bende doktora 3 te gitmiştim adetim leke şeklinde gelmişti doktora bu günü 1.gün olarak sayacakmıyım dedim.doktor da bugün içinde tam sökülme olursa 1.gün say ama az gelirse sayma demişti

Back