- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.181
Benim ilk aşılamam canım.çarşambaya adet olmazsam o gu test gunum ama yaptıramıyacam sanırım,şehırdışında misafirlerim gelecekmiş sinir oldum ben her ihtimale karşı aşılamadan bu yana evi temizlemiyordum,şimdi mecbur temizlikte yapmalıyım.ne düşüncrsiz insanlar var bana hamilelik yokmu,sen çok stres yapıyorsun o yuzden olmuyor filan diye konuşuyorlar,sonrada yılbaşı tatiline buraya geliyorlar.bi rahat bırakmıyorlarkiCanım don dört günün Ohhh Hayırlısı inşallah bekliyorum pozitif haberlerşni Çarşamba olacak sanırım benimde Perşembe ama heryer tatil olacak birde sabah verirsen akşam 16.00 alırsın sonucu diyorlar Hayırlısı Hakkımızda ..senin kaçıncı denemen ?
Bence hemen yaptır canım.brn şahsen öyle yapacam. Kısmetsiz olarak görüyoruz ama belkide tam tersidir canım.sen üzüldükçe bende nedense çok üzülüyorum canım.ama bak gör bu sefer seninki tutacak.Kizlar pazartesi dra gidecem. 2. Aşılamaya hemen geçmek daha mi iyi olur?
2. Aşılamasi tutanlar fikir versin lütfen..
Ayrıca 2. Asilamayi yaparsam 12. Gün gidip kan verecem. Böyle günler gecti kendimi hayal dunyasinda buldum. Adet olunca da cok üzüldüm. Eşim nasil agladi varya icim gitti
Onu teselli etmekten ben uzuntumu yasayamadim. Cikip gezdik iyi geldi suan evdeyiz.ne kadar kismetsisiz diyor hep..
yaaa kızlar yaaa adetim hala devam ediyor şu saat oldu hala var yaniii çok fazsla yoğun olmasada devam ediyor napıcam ben ya pazartesi saat 9 da aşılamam var.hastanede tatil doktorda yok arayıp soramıyorumdaÇatlatma iğnesinden sonra ilişki önerilmiyor canım aşılamada alınan spermlerin kalitesi için 3-5 gün arası perhizli olması lazım eşinin ona göre kendinizi ayarlayın aşılamadan bir gün sonra başlıyor kocalarımızla mücadelemiz
polyanna_30 ya canım nasıl sende durumlar? saatler geçiyor:) ve benim hala kanamam devam ediyor napıcam bilemiyorummm ya [canım iğnemi yaptıracam 3 saat sonra onu bekliyorum bende heyecanla.hastanede yaptıracam cesaret edemedik biz eşimle yapmaya.normalde de senin adetlerin uzun sürüyor mu bu kaçıncı gün ümit yok mu pazartesiye kadar kesilir bence ama
canım ben iğnemi hastanede yaptıracam ya istersen senin durumunu da söyleyeyim bi belki bilirlerpolyanna_30 ya canım nasıl sende durumlar? saatler geçiyor:) ve benim hala kanamam devam ediyor napıcam bilemiyorummm ya
ay söylesene canım ya çok yoğun olmasada leke şeklindede olsa geliyor adetim yani, bi umut belki yarın bitermi bilmiyorum ama gece 12 de çatlatma iğnemi vurucam nasıl olcak bilmiyorum. bu doktor ozaman ciddiyetsiz bi doktormuş ki bunu göz önüne almadan bana pazartesi aşılama yapıcak allam herşey beni buluyor yacanım ben iğnemi hastanede yaptıracam ya istersen senin durumunu da söyleyeyim bi belki bilirler
ay söylesene canım ya çok yoğun olmasada leke şeklindede olsa geliyor adetim yani, bi umut belki yarın bitermi bilmiyorum ama gece 12 de çatlatma iğnemi vurucam nasıl olcak bilmiyorum. bu doktor ozaman ciddiyetsiz bi doktormuş ki bunu göz önüne almadan bana pazartesi aşılama yapıcak allam herşey beni buluyor ya
Bişey olmaz canım hiç korkma bende unutmuştum.Offf canım çok skldi unutmuşum bugün jeli sikmayi doktorumu aradım simdi yap bişi olmaz dedi ama benim kafa dururmu Düşünmekten
ya canım valla pazartesi günü benim 10.günüm olmulş oluyorKaramelcim ovitrelleyi vurunca kesilir büyük ihtimalle bhc hormonu içerdiğinden adetin kesilmesi lazım yani ama adetin devam edersede aşılama yapılırmı bilmiyorumki keşke doktoruna 14. gün yapılır die okumuşulaşabilsen.
tüpbebek formunun girişinde dr.bülent tıraş var soru sorunca genelde birgün içinde cevap veriyor ona sorsan nasıl olur
canım şöle bi durum var pazartesi günü yani aşılama günü benim adetin 10. günü oluyor ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 14. gün yapılır diye okumuştum bilemiyorum ki. inşallah dediğin gibi olur ovitrelle iğnesini vurulunca kesilir adet. onun adet kesme gibi bi özelliğimi var? doktora ulaşmam imkansız canım yaKaramelcim ovitrelleyi vurunca kesilir büyük ihtimalle bhc hormonu içerdiğinden adetin kesilmesi lazım yani ama adetin devam edersede aşılama yapılırmı bilmiyorumki keşke doktoruna ulaşabilsen.
tüpbebek formunun girişinde dr.bülent tıraş var soru sorunca genelde birgün içinde cevap veriyor ona sorsan nasıl olur
ya canım valla pazartesi günü benim 10.günüm olmulş oluyor
canım şöle bi durum var pazartesi günü yani aşılama günü benim adetin 10. günü oluyor ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 14. gün yapılır diye okumuştum bilemiyorum ki. inşallah dediğin gibi olur ovitrelle iğnesini vurulunca kesilir adet. onun adet kesme gibi bi özelliğimi var? doktora ulaşmam imkansız canım yaçünkü devlet hast .hafta sonları o bölüm kapalı.bakalım nasıl olur bilemiyoırum eğer adet devam ederse pazaretesiye kadar ve aşılama yaparsa doktor tarihe geçicem sanırım adetl,iyken aşılama yapılan olarak
Ne biliyim korktum açıkçası ilk aşılamam da jeli kestigim gün kanamam olmuştu ondan çok panik yaptımBişey olmaz canım hiç korkma bende unutmuştum.
zaten bazı doktorlar hiç vermiyorlar öyle olamzsa olmaz bir ilaç değil progesteron hormonunu destekleme amaçlı
yani aşılamanın 10.günde yapılması kötü bişey olumsuz bi durum olmaz dimi? yani bide şöle düşünüyorum eğer yumurtam gelişmemiş olsaydı dktor pazartesi gel demezdi ki öyle dğeilmio gün olayını kafana çok takma derim sonuçta yumurtaların gelişimine göre davranıyor doktorlar benim ilk aşılamam 13. günde yapılmıştı 2. aşılamam 10. günde yapıldı seninde erken gelişmiş yumurtan demekki ovitrellede gebelik hormonları varmış oda adeti engelliyormuş.
bülent tıraş hoca benim sorumu ertesi gün cevaplamıştı belki senin sorunada hemen cevap verebilir
jej kullanırken adet gelmez derler ama ben sabah kulladım öğleye adet olduydum olmadımı olmuyor yaniNe biliyim korktum açıkçası ilk aşılamam da jeli kestigim gün kanamam olmuştu ondan çok panik yaptım
tabiki canım endişelenme hiç onlar artık bu işinin uzmanı olmuşlar hesaplamadan hareket etmezler herhalde .yani aşılamanın 10.günde yapılması kötü bişey olumsuz bi durum olmaz dimi? yani bide şöle düşünüyorum eğer yumurtam gelişmemiş olsaydı dktor pazartesi gel demezdi ki öyle dğeilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?