- 5 Aralık 2009
- 244
- 139
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.201
inşallah tutunma lekesidir canım.Bugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
Devamı gelir mi gelmez mi nasip kısmet..
Karnım hafif bi ağrı var.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. .
Canım yinede kendini yorma be stres yapma ne olur ..inşallah pozitif sonucu görürsünBenim ilk aşılamam canım.çarşambaya adet olmazsam o gu test gunum ama yaptıramıyacam sanırım,şehırdışında misafirlerim gelecekmiş sinir oldum ben her ihtimale karşı aşılamadan bu yana evi temizlemiyordum,şimdi mecbur temizlikte yapmalıyım.ne düşüncrsiz insanlar var bana hamilelik yokmu,sen çok stres yapıyorsun o yuzden olmuyor filan diye konuşuyorlar,sonrada yılbaşı tatiline buraya geliyorlar.bi rahat bırakmıyorlarki
İnşsllahBugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
pazartesi 2bucukta randevum var bakalım bu ay beni neler bekliyor.. umarım kist yoktur da 2. aşılamaya geçebileyim.. gece lekelenme başlayınca sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm 3 yumurtamında çatlamamış kist olarak kaldığını bile gördüm.. kıçım açıkta kaldı heraldeben de 2.aşılamamı pazartesi yaptıracam Allahın izniyle.doktorum üst üste yapılan aşılamanın daha iyi olacağını söylemişti
Vardır bunda da bir hayır elbet ama hakkaten de bizim hiçbir işimiz kolay olmuyor.. yırtına yırtına bunu hallederiz inşallah:) bu arada misafir için yorma kendini canım, yüzeysel yap yapacaksan da yardım isteyebileceğin biri varsa iste yüzdün kuyruğuna geldin.. risk alma canım.. inşallah olumlu haberini alırız.Bence hemen yaptır canım.brn şahsen öyle yapacam. Kısmetsiz olarak görüyoruz ama belkide tam tersidir canım.sen üzüldükçe bende nedense çok üzülüyorum canım.ama bak gör bu sefer seninki tutacak.
inşallah yerleşme lekesidir kuzum..Bugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
önemli olan gün değil yumurtanın büyüklüğü canım.. 18-22 mm ideal boyut derler hep.. inşallah nokta atışı yapar güzel haberler verirsin..yani aşılamanın 10.günde yapılması kötü bişey olumsuz bi durum olmaz dimi? yani bide şöle düşünüyorum eğer yumurtam gelişmemiş olsaydı dktor pazartesi gel demezdi ki öyle dğeilmi
hayırlı haberlerle gel canmmerhaba arkadaşlar bende klomen+ gonal-f kullandım bugünde çatlama iğnesi vuruldum pazartesi ilk aşılamam yapılıcak inşallah
Bana düşük yaparken bi iğne vurmuşlardı puregesteron iğne olabilir emin değilimkızlar tutunma kolay olsun diye bi iğne yapılıyo ya. adeti geciktiriyomuş bilgisi olan var mı?
Yerleşme kanamasıdır inşallah benmde aşılamada 11.günüm haber verirsen durumdan sevinirimBugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
Ben gece yatarken atıyorm evet sabaha çamaşır A geliyo beyaz beyaz lekeler ilaçtankıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alan
canım hiç umutsuzluğa kapılma ben ilk aşılamamda daha öncede yazmıştım tüm belirtileri ta ki kırmızılar gelen kadar yaşadım aralıksız.ama olmamıştı.bu aşılamamda kaptırmıycam belirtilere kendimi11.gün tüm belirtilerim gitti ne belim agrıyo ne kasıklarım ne göğsüm hamile olsam belirtiler git gide artardı diye düşünüp umutsuzluğa kapıldm bile
canm ben zaten asla belirti olarak dahi görmem bende yaşadım az çok ama ilk defa bukadar çoktu ağrılar birden kesilince merak ettimcanım hiç umutsuzluğa kapılma ben ilk aşılamamda daha öncede yazmıştım tüm belirtileri ta ki kırmızılar gelen kadar yaşadım aralıksız.ama olmamıştı.bu aşılamamda kaptırmıycam belirtilere kendimi
Hamile Arkadaşlar bakarmısınz bi :) aşılamanın 10.günümden sonra tüm belirtiler gitti ben. Gibi olup hamile OLDUĞUNU öğrenen OLDUĞUNU öğrenen oldumu
Benimde bu sabah bişey yok gerçi dün sabahta yoktu sonra başladı ama kasık ağrım gidince moreliö bozuldu bugünCanım benim 9 günüm ilk günden beri kasıklarım ağrıyor arada geçer gibi oluyor sonra tekrar Başlıyor
Hamile Arkadaşlar bakarmısınz bi :) aşılamanın 10.günümden sonra tüm belirtiler gitti ben. Gibi olup hamile OLDUĞUNU öğrenen OLDUĞUNU öğrenen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?