Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
Devamı gelir mi gelmez mi nasip kısmet..
Karnım hafif bi ağrı var.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. .
inşallah tutunma lekesidir canım.
rabbim umutlarını boşa çıkarmasın tez zamanda kucaklarımızı doldursun inş.

merhaba arkadaşlar bende klomen+ gonal-f kullandım bugünde çatlama iğnesi vuruldum pazartesi ilk aşılamam yapılıcak inşallah

Canım yinede kendini yorma be stres yapma ne olur ..inşallah pozitif sonucu görürsün

kızlar tutunma kolay olsun diye bi iğne yapılıyo ya. adeti geciktiriyomuş bilgisi olan var mı?

ben de 2.aşılamamı pazartesi yaptıracam Allahın izniyle.doktorum üst üste yapılan aşılamanın daha iyi olacağını söylemişti
pazartesi 2bucukta randevum var bakalım bu ay beni neler bekliyor.. umarım kist yoktur da 2. aşılamaya geçebileyim.. gece lekelenme başlayınca sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm 3 yumurtamında çatlamamış kist olarak kaldığını bile gördüm.. kıçım açıkta kaldı heralde

Bence hemen yaptır canım.brn şahsen öyle yapacam. Kısmetsiz olarak görüyoruz ama belkide tam tersidir canım.sen üzüldükçe bende nedense çok üzülüyorum canım.ama bak gör bu sefer seninki tutacak.
Vardır bunda da bir hayır elbet ama hakkaten de bizim hiçbir işimiz kolay olmuyor.. yırtına yırtına bunu hallederiz inşallah:) bu arada misafir için yorma kendini canım, yüzeysel yap yapacaksan da yardım isteyebileceğin biri varsa iste yüzdün kuyruğuna geldin.. risk alma canım.. inşallah olumlu haberini alırız.

inşallah yerleşme lekesidir kuzum..

yani aşılamanın 10.günde yapılması kötü bişey olumsuz bi durum olmaz dimi? yani bide şöle düşünüyorum eğer yumurtam gelişmemiş olsaydı dktor pazartesi gel demezdi ki öyle dğeilmi
önemli olan gün değil yumurtanın büyüklüğü canım.. 18-22 mm ideal boyut derler hep.. inşallah nokta atışı yapar güzel haberler verirsin..

merhaba arkadaşlar bende klomen+ gonal-f kullandım bugünde çatlama iğnesi vuruldum pazartesi ilk aşılamam yapılıcak inşallah
hayırlı haberlerle gel canm

Yw
Yerleşme kanamasıdır inşallah benmde aşılamada 11.günüm haber verirsen durumdan sevinirim

11.gün tüm belirtilerim gitti ne belim agrıyo ne kasıklarım ne göğsüm hamile olsam belirtiler git gide artardı diye düşünüp umutsuzluğa kapıldm bile

11.gün tüm belirtilerim gitti ne belim agrıyo ne kasıklarım ne göğsüm hamile olsam belirtiler git gide artardı diye düşünüp umutsuzluğa kapıldm bile
canım hiç umutsuzluğa kapılma ben ilk aşılamamda daha öncede yazmıştım tüm belirtileri ta ki kırmızılar gelen kadar yaşadım aralıksız.ama olmamıştı.bu aşılamamda kaptırmıycam belirtilere kendimi

Hamile Arkadaşlar bakarmısınz bi :) aşılamanın 10.günümden sonra tüm belirtiler gitti ben. Gibi olup hamile OLDUĞUNU öğrenen OLDUĞUNU öğrenen oldumu

Canan
canm ben zaten asla belirti olarak dahi görmem bende yaşadım az çok ama ilk defa bukadar çoktu ağrılar birden kesilince merak ettim

Hamile Arkadaşlar bakarmısınz bi :) aşılamanın 10.günümden sonra tüm belirtiler gitti ben. Gibi olup hamile OLDUĞUNU öğrenen OLDUĞUNU öğrenen oldumu

Daha öncede bir arkadaşa yazmıştım. Aşılamadan 1 hafta sonraydı galiba ağrılarım gitmişti. sadece gögsüme elleyince ara ara sızılar oluyordu. Kasık ağrısı hiç çekmedim. Bende şüphelenmiştim. Ama hayırlı sonuçlar aldım biliyorsun. İnşallah seninki de benimki gibi olur.

Kizlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanim rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu 5. Senemde sonunda bu duyguyu tatmayi basardim dün transferimin 9. Gunu blast embriyodu yanliz hamile olduğumu ögrendim hep adet olcakmisim gibi agrilar yasadim basindan beri son zamanlar ağrilarim hafifledi pek takılmayin ağri olayina Alahim dualarinizi kabul etsin sizde güzel sonuçlar alin inşallah

Bende aksam sol bacak ve bel agrısıyla yattım geç saatte uyuyabildim agrıdan sabah uyandım benim ağrı sağ bacak ve bele geçmiş, sanki dün gece sol bacagım hiç agrımamış gibi bişey kalmamış, aşılamamın 12. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…