- 20 Kasım 2014
- 354
- 256
- 78
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.161
akıntının olması gerekmiyor
Ben kullanıyorum evet aynı şekilde geliyor.hatts ara ara camaşırım sırılsıklam oluyor.su gibi.
yok yok hiç ümitsiz olma az olucağı varsa 1 tane spermle bile olur
benim6.günüm günler geçmiyo hiç ama
valla 14.günüm haftaya pazar gününe denk geliyor dayanabilirsem bide hasta olmassam p.tesi iş çıkışı yaptırmayı düşünüyorum kısmetsebi 6 gün daha atlatırsan hangi gün test yapıcaksın canm. 14 gün ideal bence öncesinde olmazsam agrı oldumu kasıklarında birde
dr da olur dedi işlemden sonra .sendeki kasık agrısı inşallah bebek tutunmasındandır.valla 14.günüm haftaya pazar gününe denk geliyor dayanabilirsem bide hasta olmassam p.tesi iş çıkışı yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
valla herkes kasık ağrısının iki üç güne geçtiğini söylüyo ama benim 6 gündür devam ediyo hatta dün akşam çok aşırı ağrıdı ama bu sabah bişeyim yoktu öğleden sonra yine başladı
senin varmı kasık ağrın
inşallah ya kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama içerde bişey olmasa neden bu kadar ağrısın diyorumdr da olur dedi işlemden sonra .sendeki kasık agrısı inşallah bebek tutunmasındandır.
canım daha çok erken bence illa olmuyo gögüs hassasiyeti benm bi ogluşum var .sadece günüm geçmişti bide akntı fazlalışmıştı o kadarinşallah ya kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama içerde bişey olmasa neden bu kadar ağrısın diyorum
sonrada diyorum acaba ağrım yokmu psikolojikmi yapıyorum ama bayağ bayağ arım var
bide göğüs hassasiyeti falan olur diyolar bende hiç yok
ayy cnm bunları duyunca nasıl seviniyorum biliyomusun çünkü ben buzamana kadar kendimi hep hamile sanıp bütün belirtileri yaşıyodum her ay bi tek göğüslerim acımadı hiç bide herkes diyo ya önce göğüsten anlaşılır diye çok korkuyorum ö yüzdeencanım daha çok erken bence illa olmuyo gögüs hassasiyeti benm bi ogluşum var .sadece günüm geçmişti bide akntı fazlalışmıştı o kadar
Allaha bıraktık artık canım inşallah nasip eder Rabbim düşünme belirti falan .olur inşallahayy cnm bunları duyunca nasıl seviniyorum biliyomusun çünkü ben buzamana kadar kendimi hep hamile sanıp bütün belirtileri yaşıyodum her ay bi tek göğüslerim acımadı hiç bide herkes diyo ya önce göğüsten anlaşılır diye çok korkuyorum ö yüzdeen
Canım benim 9 günüm ilk günden beri kasıklarım ağrıyor arada geçer gibi oluyor sonra tekrar Başlıyorvalla 14.günüm haftaya pazar gününe denk geliyor dayanabilirsem bide hasta olmassam p.tesi iş çıkışı yaptırmayı düşünüyorum kısmetse
valla herkes kasık ağrısının iki üç güne geçtiğini söylüyo ama benim 6 gündür devam ediyo hatta dün akşam çok aşırı ağrıdı ama bu sabah bişeyim yoktu öğleden sonra yine başladı
senin varmı kasık ağrın
Canım don dört günün Ohhh Hayırlısı inşallah bekliyorum pozitif haberlerşni Çarşamba olacak sanırım benimde Perşembe ama heryer tatil olacak birde sabah verirsen akşam 16.00 alırsın sonucu diyorlar Hayırlısı Hakkımızda ..senin kaçıncı denemen ?Bol bol su iç canım benim aşılama sonrası 3 gün ağrım oldu.sonrasında 9. Ve 10. Gün tekrar adet sancısı gibi ağrı başladı.son 4 günüm kaldı.3 litre su iç enfeksiyon filan olmaz.kist oluşutsada adetle zaten atarsın.ama inşallah aşılamabn tutar
Canım dualarım seninle bende okudum 12 günde tam çıkmadı diye dua et ve umudunu tüketme diyeceksin ki kolay demesi ama hepimiz ayni durumdayız muccckkkayrıca kimyasal gebeliğimde kan değerim 13 ken idrar testi çok silik görünmüştü. o kadar da mı bthcg yükselmedi diyorum. kafam çok karışık.pazartesiye kadar hala adet olmazsam kana gidicem. inşallah adet olmayızz kızlar. rabbim nasip eylesin bizlerede.dularımız kabul olsun inşallah...
Amin canim cumlesine insallah.tesekkur ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AMİN canım Allah razı olsunKizlar bir cenaze sebebiyle geldigim kayseride mevlana hazretlerinin ilk hocasi seyyid burhanettin turbesini ziyaret ettim ve sizler icinde ozel dua ettim. Rabbim sevgili kullari hurmetine dualarimizi kabul etsin.
Kızlar bişey sorucam aşılama döneminde sigara içenler varmı Varsa yumoşların gelişimini engelledi mi
canım 12.gün için idrar erken.kan da net çıkar.idrara güvenme.inşallah hamilesindirayrıca kimyasal gebeliğimde kan değerim 13 ken idrar testi çok silik görünmüştü. o kadar da mı bthcg yükselmedi diyorum. kafam çok karışık.pazartesiye kadar hala adet olmazsam kana gidicem. inşallah adet olmayızz kızlar. rabbim nasip eylesin bizlerede.dularımız kabul olsun inşallah...
ben de 2.aşılamamı pazartesi yaptıracam Allahın izniyle.doktorum üst üste yapılan aşılamanın daha iyi olacağını söylemiştiKizlar pazartesi dra gidecem. 2. Aşılamaya hemen geçmek daha mi iyi olur?
2. Aşılamasi tutanlar fikir versin lütfen..
Ayrıca 2. Asilamayi yaparsam 12. Gün gidip kan verecem. Böyle günler gecti kendimi hayal dunyasinda buldum. Adet olunca da cok üzüldüm. Eşim nasil agladi varya icim gitti
Onu teselli etmekten ben uzuntumu yasayamadim. Cikip gezdik iyi geldi suan evdeyiz.ne kadar kismetsisiz diyor hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?