• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
akıntının olması gerekmiyor

ya ne bilim hamilelik belirtisi akıntı fazlalaşıyo falan diyolar ya ben hep kuruyum

Ben kullanıyorum evet aynı şekilde geliyor.hatts ara ara camaşırım sırılsıklam oluyor.su gibi.

işe ben onu koyduktan sonra havlu peçete koyuyorum iç çamaşırıma ona geliyo bide idrarımda çıkıyo gün içinde kullanmadığım için zaten gün içinde gelmiyo hiç akıntımda olmuyo kuru hep çamaşırımm

:D bi 6 gün daha atlatırsan :D hangi gün test yapıcaksın canm. 14 gün ideal bence öncesinde olmazsam :KK48: agrı oldumu kasıklarında birde
valla 14.günüm haftaya pazar gününe denk geliyor dayanabilirsem bide hasta olmassam p.tesi iş çıkışı yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

valla herkes kasık ağrısının iki üç güne geçtiğini söylüyo ama benim 6 gündür devam ediyo hatta dün akşam çok aşırı ağrıdı ama bu sabah bişeyim yoktu öğleden sonra yine başladı
senin varmı kasık ağrın

valla 14.günüm haftaya pazar gününe denk geliyor dayanabilirsem bide hasta olmassam p.tesi iş çıkışı yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

valla herkes kasık ağrısının iki üç güne geçtiğini söylüyo ama benim 6 gündür devam ediyo hatta dün akşam çok aşırı ağrıdı ama bu sabah bişeyim yoktu öğleden sonra yine başladı
senin varmı kasık ağrın
dr da olur dedi işlemden sonra .sendeki kasık agrısı inşallah bebek tutunmasındandır.

dr da olur dedi işlemden sonra .sendeki kasık agrısı inşallah bebek tutunmasındandır.
inşallah ya kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama içerde bişey olmasa neden bu kadar ağrısın diyorum
sonrada diyorum acaba ağrım yokmu psikolojikmi yapıyorum ama bayağ bayağ arım var
bide göğüs hassasiyeti falan olur diyolar bende hiç yok:KK43:

inşallah ya kendimide çok umutlandırmak istemiyorum ama içerde bişey olmasa neden bu kadar ağrısın diyorum
sonrada diyorum acaba ağrım yokmu psikolojikmi yapıyorum ama bayağ bayağ arım var
bide göğüs hassasiyeti falan olur diyolar bende hiç yok:KK43:
canım daha çok erken bence illa olmuyo gögüs hassasiyeti benm bi ogluşum var .sadece günüm geçmişti bide akntı fazlalışmıştı o kadar

canım daha çok erken bence illa olmuyo gögüs hassasiyeti benm bi ogluşum var .sadece günüm geçmişti bide akntı fazlalışmıştı o kadar
ayy cnm bunları duyunca nasıl seviniyorum biliyomusun çünkü ben buzamana kadar kendimi hep hamile sanıp bütün belirtileri yaşıyodum her ay bi tek göğüslerim acımadı hiç bide herkes diyo ya önce göğüsten anlaşılır diye çok korkuyorum ö yüzdeen

ayy cnm bunları duyunca nasıl seviniyorum biliyomusun çünkü ben buzamana kadar kendimi hep hamile sanıp bütün belirtileri yaşıyodum her ay bi tek göğüslerim acımadı hiç bide herkes diyo ya önce göğüsten anlaşılır diye çok korkuyorum ö yüzdeen
Allaha bıraktık artık canım inşallah nasip eder Rabbim düşünme belirti falan .olur inşallah

Kızlar kadınlar kulübü bi topiğinde çatlatma iğnesinden başlayarak gün saymışlar.ve çatlatöa iğnesinin 13.–14. Günlerinde bile kan tahlilinde çıkmış.biz aşılamadan itibaren sayıyoruz.pazartesi kan tahlili yaptırasım var.şeytan dürtüyor

senin varmı kasık ağrın
Canım benim 9 günüm ilk günden beri kasıklarım ağrıyor arada geçer gibi oluyor sonra tekrar Başlıyor

kızlar benim 12.günüm. yaklaşık 8.günden beri kasık ağrılarım adet sancılarım vardı.sanki adet olmuş gibiydim özellikle dün. ama gelen olmadı.bugün ağrılarım hafifledi biraz.sabah idrar testim negatif çıktı.sizce hala ümit var mı bende ya? nerde okuduysam 12.gün idrarda silik görmüşler :KK61:

ayrıca kimyasal gebeliğimde kan değerim 13 ken idrar testi çok silik görünmüştü. o kadar da mı bthcg yükselmedi diyorum. kafam çok karışık.pazartesiye kadar hala adet olmazsam kana gidicem. inşallah adet olmayızz kızlar. rabbim nasip eylesin bizlerede.dularımız kabul olsun inşallah...

Bol bol su iç canım benim aşılama sonrası 3 gün ağrım oldu.sonrasında 9. Ve 10. Gün tekrar adet sancısı gibi ağrı başladı.son 4 günüm kaldı.3 litre su iç enfeksiyon filan olmaz.kist oluşutsada adetle zaten atarsın.ama inşallah aşılamabn tutar
Canım don dört günün Ohhh Hayırlısı inşallah bekliyorum pozitif haberlerşni Çarşamba olacak sanırım benimde Perşembe ama heryer tatil olacak birde sabah verirsen akşam 16.00 alırsın sonucu diyorlar Hayırlısı Hakkımızda ..senin kaçıncı denemen ?

ayrıca kimyasal gebeliğimde kan değerim 13 ken idrar testi çok silik görünmüştü. o kadar da mı bthcg yükselmedi diyorum. kafam çok karışık.pazartesiye kadar hala adet olmazsam kana gidicem. inşallah adet olmayızz kızlar. rabbim nasip eylesin bizlerede.dularımız kabul olsun inşallah...
Canım dualarım seninle bende okudum 12 günde tam çıkmadı diye dua et ve umudunu tüketme diyeceksin ki kolay demesi ama hepimiz ayni durumdayız muccckkk

Kizlar pazartesi dra gidecem. 2. Aşılamaya hemen geçmek daha mi iyi olur?
2. Aşılamasi tutanlar fikir versin lütfen..
Ayrıca 2. Asilamayi yaparsam 12. Gün gidip kan verecem. Böyle günler gecti kendimi hayal dunyasinda buldum. Adet olunca da cok üzüldüm. Eşim nasil agladi varya icim gitti
Onu teselli etmekten ben uzuntumu yasayamadim. Cikip gezdik iyi geldi suan evdeyiz.ne kadar kismetsisiz diyor hep..

Kızlar bişey sorucam aşılama döneminde sigara içenler varmı Varsa yumoşların gelişimini engelledi mi
canım 12.gün için idrar erken.kan da net çıkar.idrara güvenme.inşallah hamilesindir

Kizlar pazartesi dra gidecem. 2. Aşılamaya hemen geçmek daha mi iyi olur?
2. Aşılamasi tutanlar fikir versin lütfen..
Ayrıca 2. Asilamayi yaparsam 12. Gün gidip kan verecem. Böyle günler gecti kendimi hayal dunyasinda buldum. Adet olunca da cok üzüldüm. Eşim nasil agladi varya icim gitti
Onu teselli etmekten ben uzuntumu yasayamadim. Cikip gezdik iyi geldi suan evdeyiz.ne kadar kismetsisiz diyor hep..
ben de 2.aşılamamı pazartesi yaptıracam Allahın izniyle.doktorum üst üste yapılan aşılamanın daha iyi olacağını söylemişti

Back