- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.181
kızlar bir şey söylemek istiyorum sizlere.şu belirtilere takılmayın lütfen sonra boş yere kendimizi üzüyoruz.ben ilk aşılamam da bütün gebelik belirtilerini yaşadım eksiksiz.herkes o kadar netti kesin hamilesin diye ben de havaya girmiştim iş yapmıyorum uzanmıyorum yüksek yerlere falan...deli gibi kasık ağrıları çektim 1 tane bile ağrı kesici almadım hamileyimdir diye .göğüslerime dokunamıyordum o kadar hassastım.midem bulanıyor çok acıkıyor çok idrara çıkıyordum.negatifi görünce çoookk üzüldüm ama şimdi toparlandım tedavime devam ediyorum inşallaah pazartesi 2.aşılamam yapılacak.umarım bu sefer üzülmem pozitifi görürüm.tüm bunların yanında arkadaşım hiçbir belirti yaşamadı ama hamile kaldı Allahın izniyle.biliyorum hepimiz çookk istiyoruz bebişlerimizi bazen pes ediyoruz ama sonra hemen tekrar tedaviye devam ediyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben artık bebek özlemimden burnumda bebek kokusu var hep hani bebekler mis gibi cennet kokar derler ya.işte o koku burnumdan gitmiyor.bi bebeğim olsa onu hep koklayacam hiç uyumayacağım diyorum.garip bişey ama bilmiyorum sürekli her nefes alışımda sanki bebeğimin kokusu geliyor burnuma.Anneme ANNE deyişim bile değişti.evet annemi çok seviyorum ama ben bugüne kadar anne kelimesini duymadığım için anneme artık içi dolu kocaman annemmm diyorum.inşallah hepimizin sağlıklı güzel yüzlü güzel imanlı güzel kaderleri çocukları olur da onlar da bize ömür boyu ANNEM derler..