• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kizlar bende tüp bebekle hamile kalanlardanim rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu 5. Senemde sonunda bu duyguyu tatmayi basardim dün transferimin 9. Gunu blast embriyodu yanliz hamile olduğumu ögrendim hep adet olcakmisim gibi agrilar yasadim basindan beri son zamanlar ağrilarim hafifledi pek takılmayin ağri olayina Alahim dualarinizi kabul etsin sizde güzel sonuçlar alin inşallah
gözün aydın,Allah tamamına erdirsin.

Bnde tüp bebek ile hamile kaldim.gerci simdilik sadece sonucu ogrendik Allah devaminida nasip eder insallah.benimde hic agrim sizim olmamisti.kasik agrisi bel agrisi bunlari hic yasamadim.bu yuzden agrilara odaklanmayin zaten hissedilen agrilarin cogu ilaclardan.bu yuzden agrim yok tutmadi diye dusunmeyin

Daha öncede bir arkadaşa yazmıştım. Aşılamadan 1 hafta sonraydı galiba ağrılarım gitmişti. sadece gögsüme elleyince ara ara sızılar oluyordu. Kasık ağrısı hiç çekmedim. Bende şüphelenmiştim. Ama hayırlı sonuçlar aldım biliyorsun. İnşallah seninki de benimki gibi olur.
İnşallah cnm yazdığını okuyunca kaybolan umutlarım geri geldi inşallah senin gibi benmde bebişimiz benimledir Allah sağlıkçı kucağına almayı nasip etsin cnm

kızlar 13.günümdeyim. yarın test günüm kısmet olursa. bu sabah idrar testi yapmadım dün yapmıştım negatifti. ara ara giren adet sancıları hala devam ediyo 8.günümden beri. çok şükür daha olmadım. kasık ağrım yok sadece adet sancısı oluyo bende. bide göğüslerime bastırınca acıyo ve yeşil damarlar var. 11-12. günlerinde olan arkadaşlar sizin göğüslerinizde de yeşil damarlar var mı ? Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin rabbim :anneadayı:

Kızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadan yazıyorum benım salı yum toplanıcak sonra transfer gunue karar verılecek. Moralim cok bozuk cetrotıde bana alerjı yaptı buyun vucudum sıvılce ve ucları beyaz yuzum sıs kocaman erhenlıge gırmıs gıbıyım ama o apftjal ıgneyı malesef bu sabah bı tane daha yaptım. Bu gece catlatma vurucam artık.

Dr bı suru ılac yazdı yıne sıze ısımlerını yazıcam kullanan varsa benı bılgılendırebşlir mi transfer once mı kullanılacak sonrası mı dr yum toplamaya gelirken getir d,edi.

Novosef 1g uc tane
Estrofem 2mg
Lergopen 1g
Coraspin 100mg
Cronon jel
Prednol 16mg

İğneler antibiyotıköış sanırım acaba toplamadan sonra mı transferden sonra mı merak ettım etrafımda ıgneci yok transferden sonrysa nasıl olur dıye merak ediyorumda ondan sordum

Kızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadan yazıyorum benım salı yum toplanıcak sonra transfer gunue karar verılecek. Moralim cok bozuk cetrotıde bana alerjı yaptı buyun vucudum sıvılce ve ucları beyaz yuzum sıs kocaman erhenlıge gırmıs gıbıyım ama o apftjal ıgneyı malesef bu sabah bı tane daha yaptım. Bu gece catlatma vurucam artık.

Dr bı suru ılac yazdı yıne sıze ısımlerını yazıcam kullanan varsa benı bılgılendırebşlir mi transfer once mı kullanılacak sonrası mı dr yum toplamaya gelirken getir d,edi.

Novosef 1g uc tane
Estrofem 2mg
Lergopen 1g
Coraspin 100mg
Cronon jel
Prednol 16mg

İğneler antibiyotıköış sanırım acaba toplamadan sonra mı transferden sonra mı merak ettım etrafımda ıgneci yok transferden sonrysa nasıl olur dıye merak ediyorumda ondan sordum
Inşallah güzel haberlerini alırız canım. Sivilceler için üzülme prednolle geçer sisligin de iner

kızlar 13.günümdeyim. yarın test günüm kısmet olursa. bu sabah idrar testi yapmadım dün yapmıştım negatifti. ara ara giren adet sancıları hala devam ediyo 8.günümden beri. çok şükür daha olmadım. kasık ağrım yok sadece adet sancısı oluyo bende. bide göğüslerime bastırınca acıyo ve yeşil damarlar var. 11-12. günlerinde olan arkadaşlar sizin göğüslerinizde de yeşil damarlar var mı ? Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin rabbim :anneadayı:
Canım aşılamadan sonra ilişki oldumu,kaç gun oldu.belki en son siz birlikte olduğunuzda döllenmiştir,o yuzden idrarda dün çıkmamıştır.hayırlısı bakalım yarin haberlerini bekliyoruz.benim 11.gün ama göğsümde ağrı ,yeşil damar filan yok..ablamlar soruyor bende çok ümitlenmesinler diye adet ağrılarım var dedim,oda yeni doğum yağtı, zaten adet ağrıları oluyor normal dedi.öyle dediler bir anda adet ağrılarımda kesildi.hep psikolojik sanırım benim belirtiler

Novosef 1g uc tane
Estrofem 2mg
Lergopen 1g
Coraspin 100mg
Cronon jel
Prednol 16mg

hadi hayırlısı kaç folikül var,büyüklükleri nasıl?
ilaçları toplamaişlemi akşamı başlıyorsun,transferden sonra da devam ediyorsun.sana detaylı anlatırlar.
estrofem,coraspin,prednol'ü kullanıyorum.
estrofem:östrajen hormonu,rahmi gebeliğe hazırlıyor
coraspin:aspirin,pıhtılaşmayı engellemek için
prednol:4 gün kullandım,kortizon içeriyor ,kullanım amacını bilmiyorum,kortizon olduğundan kullanırken 0'a yakın tuz(hatta tuzsuz) ve çok az şeker kullanmaya dikkat et
cronon progesteron hormonu,ben progestan kapsüllerini vajinal kullanıyorum
largopen:antibiyotik
novosef:bu da bir tür antibiyotik
ben ilaçları kullanacağım saati kutusunun üzerine yazarım,günde 2 kere olanlar sabah akşam,3 kere olanlar sabah öğle akşam diye geçer ama 2 kere olan 12 saatte bir 3 kere olan 8 saatte bir demektir,telefonu da içeceğim zamana alarm olarak ayarladım yoksa kafam iyice karışıyor

Canım aşılamadan sonra ilişki oldumu,kaç gun oldu.belki en son siz birlikte olduğunuzda döllenmiştir,o yuzden idrarda dün çıkmamıştır.hayırlısı bakalım yarin haberlerini bekliyoruz.benim 11.gün ama göğsümde ağrı ,yeşil damar filan yok..ablamlar soruyor bende çok ümitlenmesinler diye adet ağrılarım var dedim,oda yeni doğum yağtı, zaten adet ağrıları oluyor normal dedi.öyle dediler bir anda adet ağrılarımda kesildi.hep psikolojik sanırım benim belirtiler
canım aşılamadan sonraki 2 gün de ilişki oldu. sonra bidaha hiç olmadı. benim bu yeşil damarlar aşılamadan sonra göğüs şişliğiyle bi çıktı bi dahada geçmediler. öylece duruyolar. inşallah yarın güzel haberler verebilirim.

Yw
Yerleşme kanamasıdır inşallah benmde aşılamada 11.günüm haber verirsen durumdan sevinirim
Bugün itibariyle kanamam çoğaldı canım.
Yani adet oldum..
Nasip değilmiş.. Ama umudu kaybetmek yok..
Tekrardan hemen başlıycam..
Bu arada Adana da aşılama yaptırmak istiyorum. .
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. .

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

Bugün itibariyle kanamam çoğaldı canım.
Yani adet oldum..
Nasip değilmiş.. Ama umudu kaybetmek yok..
Tekrardan hemen başlıycam..
Bu arada Adana da aşılama yaptırmak istiyorum. .
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. .
Canım sağlık olsun ,senin kaçıncı gunundu ki ayrıca progestan vajinal Jel kullanmıyor miydin onu bırakınca regli olunuyor diye biliyorum da,

persa33 persa33 canım moralini bozma dicem ama maşallah toparlamışsın kendini hemen :) Sana da bu yakışır canım. Pes etmek umutsuzluğa düşmek yok.
Benim de günüm 30 aralık. Hormon testi ve rahim filmi için adet olmayı bekliyorum. Doktor alttan baktı. Birkaç güne adet olacaksın dedi. Nasıl anladıysa. Gerçi idrar testinde de negatif çıktı. Beklemedeyim.

persa33 persa33 canım moralini bozma dicem ama maşallah toparlamışsın kendini hemen :) Sana da bu yakışır canım. Pes etmek umutsuzluğa düşmek yok.
Benim de günüm 30 aralık. Hormon testi ve rahim filmi için adet olmayı bekliyorum. Doktor alttan baktı. Birkaç güne adet olacaksın dedi. Nasıl anladıysa. Gerçi idrar testinde de negatif çıktı. Beklemedeyim.
Çok kalın laşmış tir ordan anlıyorlar sanirim

Back