Kızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadan yazıyorum benım salı yum toplanıcak sonra transfer gunue karar verılecek. Moralim cok bozuk cetrotıde bana alerjı yaptı buyun vucudum sıvılce ve ucları beyaz yuzum sıs kocaman erhenlıge gırmıs gıbıyım ama o apftjal ıgneyı malesef bu sabah bı tane daha yaptım. Bu gece catlatma vurucam artık.
Dr bı suru ılac yazdı yıne sıze ısımlerını yazıcam kullanan varsa benı bılgılendırebşlir mi transfer once mı kullanılacak sonrası mı dr yum toplamaya gelirken getir d,edi.
Novosef 1g uc tane
Estrofem 2mg
Lergopen 1g
Coraspin 100mg
Cronon jel
Prednol 16mg
İğneler antibiyotıköış sanırım acaba toplamadan sonra mı transferden sonra mı merak ettım etrafımda ıgneci yok transferden sonrysa nasıl olur dıye merak ediyorumda ondan sordum
hadi hayırlısı kaç folikül var,büyüklükleri nasıl?
ilaçları toplamaişlemi akşamı başlıyorsun,transferden sonra da devam ediyorsun.sana detaylı anlatırlar.
estrofem,coraspin,prednol'ü kullanıyorum.
estrofem:östrajen hormonu,rahmi gebeliğe hazırlıyor
coraspin:aspirin,pıhtılaşmayı engellemek için
prednol:4 gün kullandım,kortizon içeriyor ,kullanım amacını bilmiyorum,kortizon olduğundan kullanırken 0'a yakın tuz(hatta tuzsuz) ve çok az şeker kullanmaya dikkat et
cronon progesteron hormonu,ben progestan kapsüllerini vajinal kullanıyorum
largopen:antibiyotik
novosef:bu da bir tür antibiyotik
ben ilaçları kullanacağım saati kutusunun üzerine yazarım,günde 2 kere olanlar sabah akşam,3 kere olanlar sabah öğle akşam diye geçer ama 2 kere olan 12 saatte bir 3 kere olan 8 saatte bir demektir,telefonu da içeceğim zamana alarm olarak ayarladım yoksa kafam iyice karışıyor