- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi Happy Meal
- #3.141
sıcaklık kaybolmasın diye cnmanamadım cnm nedemek elinde bekletmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıcaklık kaybolmasın diye cnmanamadım cnm nedemek elinde bekletmek
Ben öncesi ve sonrasında da kullandım zararı oldumu bilmiyorum ilk aşılamam sigara zarar veriyor diyorlar..Kızlar bişey sorucam aşılama döneminde sigara içenler varmı Varsa yumoşların gelişimini engelledi mi
Kızlar bişey sorucam aşılama döneminde sigara içenler varmı Varsa yumoşların gelişimini engelledi mi
37 derecede kalması gerekiyor bizim yaptırdığımız lab. Termosa koymuştusıcaklık kaybolmasın diye cnm
Ama sen lütfen artık içme lütfen ... Evladını düşün onun saglıgına zarar veriyorsun onu düşün ve bırakBen ben bennnn içtim şu an hemileyim ve hala bırakamadım... (
bende bugün hiç içmedim inşallah bırakabilirizBen ben bennnn içtim şu an hemileyim ve hala bırakamadım... (
cnm biz labaratuarda yaptırdık böyle termos gibi bişeyin içine koyudlar öyle götürdük hastaneye size nasıl verdiler spermlerisıcaklık kaybolmasın diye cnm
kıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alanvajinal yolldan aldığınız progestan parça parça geri geliyomu idrarınızda yada iç çamaşırınıza
cnm biz labaratuarda yaptırdık böyle termos gibi bişeyin içine koyudlar öyle götürdük hastaneye size nasıl verdiler spermleri
medical parkta yaptırdım .labaratuar aşagıdaydı zaten üst kata çıktık oda sıcaklıgında 15 dak bekledik dr . u ölmüşmüdür spermler termos falan vermedler öyle bi kapda gazlı bez sarılıydı .of yaa37 derecede kalması gerekiyor bizim yaptırdığımız lab. Termosa koymuştu
evet çamaşıra az geliyor,idrarda da oluyor,çıkanın çoğu kapsül sanırımkıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alan
Kızlar bişey sorucam aşılama döneminde sigara içenler varmı Varsa yumoşların gelişimini engelledi mi
bende bugün hiç içmedim inşallah bırakabiliriz[/QUOT. Inşallah
korkma cnm bişey olmaz doktor bana demişti ki daha önce başka bişey konuşurken spermler dışarda beklese bile rahime girince kendilerine geliyolarmış tekrar sen içini ferah tutmedical parkta yaptırdım .labaratuar aşagıdaydı zaten üst kata çıktık oda sıcaklıgında 15 dak bekledik dr . u ölmüşmüdür spermler termos falan vermedler öyle bi kapda gazlı bez sarılıydı .of yaa
cnm niye bu kadar umutsuzsunn yaaşiddetle tavsiye aşılamayı bence tüp bebek merkezlrnde yaptrn
ayyy cnm teşekkür ederim benmi beceremiyorum acaba diyodum burdaki arkadaşlar sarı akıntı olduğunu söylüyolar ben progestandan anlamıyorum ki akıntım varmı yokmu gerçi gün içinde hep kuruyummevet çamaşıra az geliyor,idrarda da oluyor,çıkanın çoğu kapsül sanırım
akıntının olması gerekmiyorayyy cnm teşekkür ederim benmi beceremiyorum acaba diyodum burdaki arkadaşlar sarı akıntı olduğunu söylüyolar ben progestandan anlamıyorum ki akıntım varmı yokmu gerçi gün içinde hep kuruyumm
ay saol canım moral oldu biraz ne biliym bi ümitsizlik var .senin kaçıncı günün bugünkorkma cnm bişey olmaz doktor bana demişti ki daha önce başka bişey konuşurken spermler dışarda beklese bile rahime girince kendilerine geliyolarmış tekrar sen içini ferah tut
Ben kullanıyorum evet aynı şekilde geliyor.hatts ara ara camaşırım sırılsıklam oluyor.su gibi.kıslaaaarrrr bana cvp verinn yaa yokmu progestanı vajinal yoldan alan
yok yok hiç ümitsiz olma az olucağı varsa 1 tane spermle bile oluray saol canım moral oldu biraz ne biliym bi ümitsizlik var .senin kaçıncı günün bugün