- 13 Mayıs 2013
- 106
- 128
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.101
canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın dedi, ne yapacağımızı şaşırdıkkızlar merhaba.ben Allahım nasip ederse inşallah tamamınada ererse hamileyim :))))) bu haberi aslında çarşamba günü aldım ama kan değerlerim normal artış göstermeden haber vermek istemedim.transferin 8.günü kan değerim 73 çıktı.transferin 9.günü idrarda pozitif (daha önce idrar testi yapmadım ) bugün 11.günüm ve değerim 294 çıktı çok şükür.benim ilk tüp bebek denememdi.tek embriyo ve 5.gün blast embriyoydu.çok şükür Allahıma dilerim tamamına erer.haftaya cuma ayın 2 sinde ultrason kontrolüm var dilerim herşey yolunda gider.Allahım burdaki herkesi sevindirsin inşallah.
Bizde morfoloji 2yle aşılama yaptık ve hamileyim şükürler olsun tüp benekte sorun olmaz bence..canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın dedi, ne yapacağımızı şaşırdık((
Dün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...
nasıl sevindim bilemezsin...kesin olmaz deyince, çok korktu, dünya kadar hormon alacağım vücudumaBizde morfoloji 2yle aşılama yaptık ve hamileyim şükürler olsun tüp benekte sorun olmaz bence..
Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin yazdıkların dikkatimi çekti ve değinmeden geçemedim bak burda aynı sıkıntılarla sınanan bi sürü farklı arkadaşız maddi ve manevi eminim birbirimizden artıları ve eksikleri olan bi sürü kızçeyiz hepimizin emeği uğraşı aslında bir dua gibi Rabbimden bize vermesini istediğimiz şeyi ne kadarda çok istediğimize dair duayı maddeye dönüştürme aşamasıdır yani aşılama tüp bunlar birer tedavi yöntemi şifa ise Allah'dan.Mrb'lar ben aranıza yeni katılıyorum benim 7 yaşında bir kızım var 4 yıldır 2. Yi istiyorduk olmadı şuan şoktayım eşimin sper sayısı düşük çıktı. Bu sebepten tüp bebek düşünüyoruz 15 tatilde kıprısta cinsiyet secimi ile yaptırmak istiyorum bu konu ile bilgisi olan yol gösterebilirse cok sevinirim . Adetimi düzenlemek için şuan hapa başladım dün akşam bugün 2 içtim kıprısta cinsiyet tespiti yaptıran Varmı acaba
Canim kaçıncı günündu ki belki yerleşme kanamasidir.. ve kahverengi bir leke butun hayallerin icine eder.((
Içimden sadece aglamak avaz avaz bagirmak geliyor:'( sabah esime nasil soylicem bilmiyorum eminimki benden cok uzulecek..
evet belki yerleşme kanamasıdır tam adet zamanlarında oluyomuş ya.. ve kahverengi bir leke butun hayallerin icine eder.((
Içimden sadece aglamak avaz avaz bagirmak geliyor:'( sabah esime nasil soylicem bilmiyorum eminimki benden cok uzulecek..
cnm bu iyimi kötümü bilemedim hasta olucağın zaman belirtilerin olurmuydu?Kızlar bende kan pıhtılaşması olabilir dedi doktorm kan pıhtılaşması için test yaptırdık sonuç haftaya çıkıcak bugun doktoruma telefn açtım günlük yarım bebe aspirini al dedi aspirini aldm alalı ne kasık ağrım kaldı ne Göğüs sızlaması NEDE bel ağrısı hiç bişi kalmadı tüm hamilelik belirtisi diye sevindiğim belirtiler birden kayboldu not aşılamanın 10.günü bugun bitti yarın 11.gün
Canim cok sagol insallah senide sevindirsin Rabbim.baskalarinin dediklerine kulak asma canim orda spermi 8000 kat buyutup en iisini secip yapiyorlar.zaten tup bebek sorunu olanlar icin var.bizimde morfoloji 5 di.gorumcem dogalyoldan morfolen hamile kaldi.yinede dedtek olmasi icin hu surede esine keciboynuzu suyu muz falan yedirebilirsin canim.benim dr um disardandi ama transferimi ahmet hoca yapti banada supriz oldu.kendi dr um ultrasonu gezdirdi oa transferi yapti.once utandim ama sobra kendimi acayip guvende hisettim.novart cok iii canim hemsireleri melek gibi.pisman olmayacaksin.negatif bile olsaydi yine orada yaptircaktim.hersry mukemmel yapiliyor emin ol tek sey Rabbin ol dwmesine kaliyor.canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın deddicağımızı şaşırdık((
Gorumcem dogalyoldan morfoloji 1ken hamilekaldi suan 4 aylikCanim cok sagol insallah senide sevindirsin Rabbim.baskalarinin dediklerine kulak asma canim orda spermi 8000 kat buyutup en iisini secip yapiyorlar.zaten tup bebek sorunu olanlar icin var.bizimde morfoloji 5 di.gorumcem dogalyoldan morfolen hamile kaldi.yinede dedtek olmasi icin hu surede esine keciboynuzu suyu muz falan yedirebilirsin canim.benim dr um disardandi ama transferimi ahmet hoca yapti banada supriz oldu.kendi dr um ultrasonu gezdirdi oa transferi yapti.once utandim ama sobra kendimi acayip guvende hisettim.novart cok iii canim hemsireleri melek gibi.pisman olmayacaksin.negatif bile olsaydi yine orada yaptircaktim.hersry mukemmel yapiliyor emin ol tek sey Rabbin ol dwmesine kaliyor.
Canim kaçıncı günündu ki belki yerleşme kanamasidir
aşılamanın 16. günü bugün. gece geldi leke işte hiç sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu. geceden beri gelen giden yok çok minik bir leke dışında ama çok feci sancım var bildiğin adet sancısı ağrı kesici alsam mı iyice kanayana kadar beklesemmi bilemedim.. sabaha kadar rüyalarıma girdi haftasonuna denk gelmese dr a giderdim şansa bakın yaevet belki yerleşme kanamasıdır tam adet zamanlarında oluyomuş ya
offffffff ben senden çok umutluydumm nedensee yaaaaakanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız
ya ne zaman içimde bir umut ışığı olsa sönüp gidiyor, normal yoldan olmadı doktora gittim klomene başladı.. klomeni bir arkadaşımdan duymuştum ve kullandığı ay çatlatma iğnesiz ve takipsiz hamile kaldı birkaç ay önce doğum yaptı.. ben kullandım kist oldu.offffffff ben senden çok umutluydumm nedensee yaaaaa
hiç üzülme diycem ama mümkün değil demekki doğru zamanı şimdi değilmişş
Canim hiç üzülme demekki daha bebisinin zamanı var rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursunkanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?