Kızlar bizim burda reçete yoksa iğne yapmıyor hiçbir hastane. Eğer çatlatma iğneniz ovitrelle ise hiç hastaneye gitmeye gerek yok.. Yumurta geliştirici iğneyi yapar gibi yapabilirsiniz ilaç içeri geçerken hafif bir yanma olyor ve hemen geçiyor. O kadar yol çekmeye gerek yok gecenin bi saatinde bence ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca hava yeterince soğuk bir buz akusu yeterlıdır.
aşılamadan birkaç gün sonra o sertlik başladı.. bugün 15. gün ve hala var sertlik:)
hkom güzel bilgi canım bende de evlendıkten sonra ilk defa başladı yanma oluyordu arada ve adet oncesı sık sık oluyordu. en son baktım ılacla olacak gibi değil. karbonatlı su ıcmeye basladım. yanmaya birebir..1 su bardagı suya 1 cay kasıgı karbonat..mesanedeki asidi nöturluyor ve yanma geçiyor. bol bol su ıcınce de enfeksıyon kalmıyor. doktorum bana gebelık dusunuyorsun bol bol su ıc antıbıyotık vermeyelım demıstı ve aradan 1 bucuk yıl gectı:)))))) aglanacak halıme guluyorum
canım ınsallah asılama son tedavın olur.. rahım fılmınden ben de cok korkuyordum ve anestezılı cektırdım oncesınde ve sonrasında hıc bısey hıssetmedım.hıc agrım olmadı sonrasında da agrı kesıcı verdı dr kullanmadım. zaten kullandıkları ılaclar coookk mınık dozda sadece sedasyon yapılıyor. 5 dk uyuyup uyanıyorsun cok korkuyorsan oyle yap. ama anestesısız cektıreceksen radyomarda cevat bey var orda cektır burda cok arastırmıstım herkes o kadar memnun kı ve cıhazları baya ıyıymıs ve orda cektıren kımse canım yandı dememıs. yanılmıyorsam 400 tl.usenmesem ıstanbula gelıp orda cektırecektım.
Gözün aydın canımmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin..:)
Sana bu mutlulugu yasatan rabbım bızlere de yasatsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))