Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Çok şükür sağlıklılar,sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun

Hkom ben anlamadım yaban mersinimi iyi geldi sarı çaymı bide zahmet olmazsa resmini çekip paylaşrmısın
Altın otu çok iyi geldi canım ama doktor bana yaban mersini çayını da önerebilirim demişti. Ben yaban mersinini hiç denemedim ama denenebilir. Altın otu bildiğin sarı çiçek. Aktara sorsan hepsi biliyor, zaten buket şeklinde satılıyor, kurutulmuş sarı bir çiçek buketi şklinde :) bir ara fotoğrafını da atarım istersen yine :)

iki
2 gün mü yapıldı aşılama garanti olsun diye sanırım .. sonuç belli mi?

Benim aşılama olduğu günden beri sol yumurtamda Agrim var zaten sağ yumurtam önceden çatlamıştı..dünden beride yumurtalıkta Agri gitti solgöğsümde Agri var ..fikri olan Varmı ?

folbiol 1.5 senedir kullanıyorum hiç öyle birşey yapmadı ama canım.Tabi sende yapmış da olabilir.

canım folbiolda yan etki bile yokmuş. eczacı bi arkadaşla görüştüm o da folbiol yapmaz dedi. amanda29 ya demiş dr cetrotide yapabilir alerji diye ama bakalım yarın öğleden sonra randevum var görüşücem bakalım ne diyecek ne yapacak dr.

iki

2 gün mü yapıldı aşılama garanti olsun diye sanırım .. sonuç belli mi?
Evet canım geçen aydı malesef negatıfti ama üzülmek yok yola devam bak ikinci Aşılama için başladık bile biz tedaviye yani verecek se zaten Rabbim veriyi bunlar bahane vermeyecek se istediğin kadar tedbir al nafile :)

google baktım buldum hkom çok teşekkürler bununla birlikte ballıbaba otunun çayınıda çok övmüşler

Allah razi olsun canim dualarin icin. Rabbim saglikla yavrularina kavusmayi nasib etsin:)

google baktım buldum hkom çok teşekkürler bununla birlikte ballıbaba otunun çayınıda çok övmüşler
evet canım ama iyice araştırmadan başka otlar kullanmayın sakın, ben de o zaman çok araştırdım, bi ot daha vardı onu kullanamadım mesela. Yani Allah korusun bizim derdimiz zaten bize yetiyor, başka yan etkileri olur falan aman diyim lütfen araştırmadan kullanmayın.

korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı

başka herhangi bi hastanedede vurdursak olur dimi?

Kızlar bizim burda reçete yoksa iğne yapmıyor hiçbir hastane. Eğer çatlatma iğneniz ovitrelle ise hiç hastaneye gitmeye gerek yok.. Yumurta geliştirici iğneyi yapar gibi yapabilirsiniz ilaç içeri geçerken hafif bir yanma olyor ve hemen geçiyor. O kadar yol çekmeye gerek yok gecenin bi saatinde bence ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca hava yeterince soğuk bir buz akusu yeterlıdır.

Merhaba,benim adete 2-3 gün kala belli oluyordu.heleki zayıfsanız,yağlı bi göbeğiniz yoksa benimki gibi daha net hissedersiniz
aşılamadan birkaç gün sonra o sertlik başladı.. bugün 15. gün ve hala var sertlik:)

cnm eğer hamile değilsem muhakkak kullanıcam çünkü gerçekten o sistiti Allah kimseye yaşatmasın resmen tuvaletten çıkamıyorum sızlamadan yanmadan çok kötü
hkom güzel bilgi canım bende de evlendıkten sonra ilk defa başladı yanma oluyordu arada ve adet oncesı sık sık oluyordu. en son baktım ılacla olacak gibi değil. karbonatlı su ıcmeye basladım. yanmaya birebir..1 su bardagı suya 1 cay kasıgı karbonat..mesanedeki asidi nöturluyor ve yanma geçiyor. bol bol su ıcınce de enfeksıyon kalmıyor. doktorum bana gebelık dusunuyorsun bol bol su ıc antıbıyotık vermeyelım demıstı ve aradan 1 bucuk yıl gectı:)))))) aglanacak halıme guluyorum

canım ınsallah asılama son tedavın olur.. rahım fılmınden ben de cok korkuyordum ve anestezılı cektırdım oncesınde ve sonrasında hıc bısey hıssetmedım.hıc agrım olmadı sonrasında da agrı kesıcı verdı dr kullanmadım. zaten kullandıkları ılaclar coookk mınık dozda sadece sedasyon yapılıyor. 5 dk uyuyup uyanıyorsun cok korkuyorsan oyle yap. ama anestesısız cektıreceksen radyomarda cevat bey var orda cektır burda cok arastırmıstım herkes o kadar memnun kı ve cıhazları baya ıyıymıs ve orda cektıren kımse canım yandı dememıs. yanılmıyorsam 400 tl.usenmesem ıstanbula gelıp orda cektırecektım.

Gözün aydın canımmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin..:)
Sana bu mutlulugu yasatan rabbım bızlere de yasatsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))

yok canıım ben kendim için bakmıyorum kızımda aşırı aktif mesane var ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor hatta böbreğede kaçış olduğu için tehlikeli oluyor bu enfeksiyonlar ondan araştırıyorum

kesinlikle hklısın herşy Allahın elinde ol derse olur ...Benim aşılama olduğu günden beri sol yumurtamda Agrim var zaten sağ yumurtam önceden çatlamıştı..dünden beride yumurtalıkta Agri gitti solgöğsümde Agri var .normalmi ?

Cnm ağlattın beni yaaaaa allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Canım bak ilaçlar aşılama işlemi ve regli tarihinin yakın olması bi sürü belirtiler doğuruyor burda birebir gebelik belirtisi yaşadığı halde ne negatifler kesin tutmadı derken ne hamiş ler giördük sen hamile gibi yaşa değilmiş gibi düşün ben öyle yapıyorum bu ay

Yaklaşımın güldürdü beni teşekkür ediyorum iyiki varsın sanada banada hepimize

hımm çok geçmiş olsun canım, kızın küçükse çocuklar için kullanılır mı bi araştırmak lazım ama çok seyrelterek içirebilrisin bence . Bu alternatif bitkiesl tıp ile uğraşan doktorlar varya, interbetten onlara soru sorabileceğin siteler vardır mutlaka yazıp sorabilirsin. Doktora sorarsaan kullanma diyebilir biliyorsun doktorlar pek onaylamayabiliyor genelde

Allah razi olssun canim.amin en kusa zamanda Rabbim sizleride sevindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…