- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #3.081
Çok şükür sağlıklılar,sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsunDün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...
Altın otu çok iyi geldi canım ama doktor bana yaban mersini çayını da önerebilirim demişti. Ben yaban mersinini hiç denemedim ama denenebilir. Altın otu bildiğin sarı çiçek. Aktara sorsan hepsi biliyor, zaten buket şeklinde satılıyor, kurutulmuş sarı bir çiçek buketi şklinde :) bir ara fotoğrafını da atarım istersen yine :)Hkom ben anlamadım yaban mersinimi iyi geldi sarı çaymı bide zahmet olmazsa resmini çekip paylaşrmısın
2 gün mü yapıldı aşılama garanti olsun diye sanırım .. sonuç belli mi?Canim
Arkadaşım umutsuz olma benim çarşamba gece 23 de ovitrrelle vuruldu persembe saat 17 ve cuma 17 olmak uzere 2 defa aşılama yapildi cuma 42. Satte hala catlama olmamıştı yeni çatlıyordu yumoşlar 36 saatten sonraya da çatlama kalabiliyor Dr bunu farketmistir
Amin canim cumlesine insallah.sagolasinMaşallah subhanallah kucağına almayı da nasip etsin Ya Rab
Amin canim sagol.her namazda dualarimdasibiz.Allahim sizleride sevindirsinÇok güzel gözün aydın,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına versin, bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
folbiol 1.5 senedir kullanıyorum hiç öyle birşey yapmadı ama canım.Tabi sende yapmış da olabilir.
Evet canım geçen aydı malesef negatıfti ama üzülmek yok yola devam bak ikinci Aşılama için başladık bile biz tedaviye yani verecek se zaten Rabbim veriyi bunlar bahane vermeyecek se istediğin kadar tedbir al nafile :)iki
2 gün mü yapıldı aşılama garanti olsun diye sanırım .. sonuç belli mi?
google baktım buldumAltın otu çok iyi geldi canım ama doktor bana yaban mersini çayını da önerebilirim demişti. Ben yaban mersinini hiç denemedim ama denenebilir. Altın otu bildiğin sarı çiçek. Aktara sorsan hepsi biliyor, zaten buket şeklinde satılıyor, kurutulmuş sarı bir çiçek buketi şklinde :) bir ara fotoğrafını da atarım istersen yine :)
Allah razi olsun canim dualarin icin. Rabbim saglikla yavrularina kavusmayi nasib etsin:)Dün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...
evet canım ama iyice araştırmadan başka otlar kullanmayın sakın, ben de o zaman çok araştırdım, bi ot daha vardı onu kullanamadım mesela. Yani Allah korusun bizim derdimiz zaten bize yetiyor, başka yan etkileri olur falan aman diyim lütfen araştırmadan kullanmayın.google baktım buldumhkom çok teşekkürler bununla birlikte ballıbaba otunun çayınıda çok övmüşler
korktum şimdi :) en iyisi acile gideyim riske atmayayım işimi o zaman.hastane bana 40 dk uzaklıkta.buz içinde mi götürüyorsunuz ilacı
belkide .çünkü adetliyken hangi mantıkla aşılama yapıcakki bana ...bi hesap yapmış kafasından demekki :) 13 mm yumurta olduğunu söyledi ...bu akşamdan son iğnenin vurul... cumartesi gece 12 de çatlat pazarteside gel dedi bukadar ....zaten adetim devam ederse söylerim .inşallah biterde adetim pazartesi yapar aşılamayı yaçatlatma iğnesi içinde gece herhangi bi hastaneye gidip vurulmayı düşünüyorum o biraz ağrılı ve acı veriyormuş sanırım beceremem ben :)
başka herhangi bi hastanedede vurdursak olur dimi?
Kızlar bizim burda reçete yoksa iğne yapmıyor hiçbir hastane. Eğer çatlatma iğneniz ovitrelle ise hiç hastaneye gitmeye gerek yok.. Yumurta geliştirici iğneyi yapar gibi yapabilirsiniz ilaç içeri geçerken hafif bir yanma olyor ve hemen geçiyor. O kadar yol çekmeye gerek yok gecenin bi saatinde bence ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca hava yeterince soğuk bir buz akusu yeterlıdır.evet cnm sana buz vermıslerdır hastanede onunla götür acıle gıt yaptırt için rahat etsin ben defalrca yaptırdm hiç kendim yapmadım yumurta geliştirici iğneyi kendm yapıyorm ama calatma ıgnesını yapamam yapamazsanda boşa gıder riske girmemeni tavsiye ederm
aşılamadan birkaç gün sonra o sertlik başladı.. bugün 15. gün ve hala var sertlik:)Merhaba,benim adete 2-3 gün kala belli oluyordu.heleki zayıfsanız,yağlı bi göbeğiniz yoksa benimki gibi daha net hissedersiniz
Senin vesilenle paylaşmış olayım canım, ben de senin gibi kronikleşti diyordum, çünkü her ay adetime 1 hafta kala idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum, hatta acile gidiyorduk gece falan o kadar sancım oluyordu. Sonra düşündüm her seferinde antibiyotik kullanamam dedim.Zaten her ay acaba gebelik oldu mu bilimyorum tabi test yaptır, ilacı ona göre al falan çok uğraştım belki bir yıl falan böyle geçti. Birgün araştırırken bir sitede okudum, 2tane bitki adı yazmışlar çayını içince hemen geçiriyormuş diye, hemen gidip aldım. Ama sonra araştırdım içmeden önce baktım birinin yan etkileri var. Zaten hamile kalamıyorum yumurtalıkları falan etkiler diye korktum, öbür bitkinin aradım, taradım hiç yan etkisini ya da zararını bulamadım. Bu arada bu bitki altın otu, demleyip içiyorsun. Doktora sordum üroloğa, kullanabilirsin tabi ama dedi, ben bilimsel olarak kanıtlanmış olan yaban mersininin çayını tavsiye ederim dedi. Bu tıpta da kanıtlandı bunu kullanabilirsin dedi.
Neyse uzattım iyice, velhasıl ogünden sonra birazcık hissettiğimde hemen 12 saat arayla günde 2 bardak içtim demleyip. Ama sadece bir gün yani devamlı değil. İlaçtan daha çabul kesiyor sızlamayı 1 saat içinde geçiriyor. Bir süre böyle devam etttim. birkaç ay sonra hiç olmamaya başladı.Şuan 8aydır falan hiç olmadı çok şükür. SEN ŞUAN İÇME YAN ETKİSİ YOK YAZIYOR AMA NE OLU NE OLMAZ HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR. Ama hamile olmadığınızdan emin olduğunuz her aman herkese tavsiye ederim. Mutlaka evde bulundurun arkadaşlar, aktarda satılıyor, sapsarı çiçekler şeklinde. 2kupalık suyu kaynatıp içine o çiçeklerden 2-4 tane atıp 3dk bekleyip içiyorsunuz. İçine limon sıkıp şeker atabilirsiniz. Tadı çok hoş değil çünkü.
cnm eğer hamile değilsem muhakkak kullanıcam çünkü gerçekten o sistiti Allah kimseye yaşatmasın resmen tuvaletten çıkamıyorum sızlamadan yanmadan çok kötü
canım ınsallah asılama son tedavın olur.. rahım fılmınden ben de cok korkuyordum ve anestezılı cektırdım oncesınde ve sonrasında hıc bısey hıssetmedım.hıc agrım olmadı sonrasında da agrı kesıcı verdı dr kullanmadım. zaten kullandıkları ılaclar coookk mınık dozda sadece sedasyon yapılıyor. 5 dk uyuyup uyanıyorsun cok korkuyorsan oyle yap. ama anestesısız cektıreceksen radyomarda cevat bey var orda cektır burda cok arastırmıstım herkes o kadar memnun kı ve cıhazları baya ıyıymıs ve orda cektıren kımse canım yandı dememıs. yanılmıyorsam 400 tl.usenmesem ıstanbula gelıp orda cektırecektım.Kızlar benim malesef bu ay negatif. Adet olmayı bekliyorum. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırıcam ve adet bitiminde ilaçlı rahim filmi çektiricem. Pendik Yüzyıl hastanesinde çektiricem. 300 lira fiyat verdiler. Benim en büyük korkum uyutarak yapmıyorlarmış.
Kızlar siz rahim filmini uyutularak mı çektirdiniz. Çok sancı oluyor mu. Ben çok korkuyorum
Sonra aşılamaya geçilecek.
Gözün aydın canımmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin..:)kızlar merhaba.ben Allahım nasip ederse inşallah tamamınada ererse hamileyim :))))) bu haberi aslında çarşamba günü aldım ama kan değerlerim normal artış göstermeden haber vermek istemedim.transferin 8.günü kan değerim 73 çıktı.transferin 9.günü idrarda pozitif (daha önce idrar testi yapmadım ) bugün 11.günüm ve değerim 294 çıktı çok şükür.benim ilk tüp bebek denememdi.tek embriyo ve 5.gün blast embriyoydu.çok şükür Allahıma dilerim tamamına erer.haftaya cuma ayın 2 sinde ultrason kontrolüm var dilerim herşey yolunda gider.Allahım burdaki herkesi sevindirsin inşallah.
evet canım ama iyice araştırmadan başka otlar kullanmayın sakın, ben de o zaman çok araştırdım, bi ot daha vardı onu kullanamadım mesela. Yani Allah korusun bizim derdimiz zaten bize yetiyor, başka yan etkileri olur falan aman diyim lütfen araştırmadan kullanmayın.
kesinlikle hklısın herşy Allahın elinde ol derse olur ...Benim aşılama olduğu günden beri sol yumurtamda Agrim var zaten sağ yumurtam önceden çatlamıştı..dünden beride yumurtalıkta Agri gitti solgöğsümde Agri var .normalmi ?Evet canım geçen aydı malesef negatıfti ama üzülmek yok yola devam bak ikinci Aşılama için başladık bile biz tedaviye yani verecek se zaten Rabbim veriyi bunlar bahane vermeyecek se istediğin kadar tedbir al nafile :)
Cnm ağlattın beni yaaaaa allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallahDün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...
Canım bak ilaçlar aşılama işlemi ve regli tarihinin yakın olması bi sürü belirtiler doğuruyor burda birebir gebelik belirtisi yaşadığı halde ne negatifler kesin tutmadı derken ne hamiş ler giördük sen hamile gibi yaşa değilmiş gibi düşün ben öyle yapıyorum bu aykesinlikle hklısın herşy Allahın elinde ol derse olur ...Benim aşılama olduğu günden beri sol yumurtamda Agrim var zaten sağ yumurtam önceden çatlamıştı..dünden beride yumurtalıkta Agri gitti solgöğsümde Agri var .normalmi ?
Yaklaşımın güldürdü beni teşekkür ediyorum iyiki varsınCanım bak ilaçlar aşılama işlemi ve regli tarihinin yakın olması bi sürü belirtiler doğuruyor burda birebir gebelik belirtisi yaşadığı halde ne negatifler kesin tutmadı derken ne hamiş ler giördük sen hamile gibi yaşa değilmiş gibi düşün ben öyle yapıyorum bu ay
Bu arada benimki tutarsa gerçekten efsane olurYaklaşımın güldürdü beni teşekkür ediyorum iyiki varsınsanada banada hepimize
hımm çok geçmiş olsun canım, kızın küçükse çocuklar için kullanılır mı bi araştırmak lazım ama çok seyrelterek içirebilrisin bence . Bu alternatif bitkiesl tıp ile uğraşan doktorlar varya, interbetten onlara soru sorabileceğin siteler vardır mutlaka yazıp sorabilirsin. Doktora sorarsaan kullanma diyebilir biliyorsun doktorlar pek onaylamayabiliyor geneldeyok canıım ben kendim için bakmıyorum kızımda aşırı aktif mesane var ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor hatta böbreğede kaçış olduğu için tehlikeli oluyor bu enfeksiyonlar ondan araştırıyorum
Allah razi olssun canim.amin en kusa zamanda Rabbim sizleride sevindirsin.Kızlar bizim burda reçete yoksa iğne yapmıyor hiçbir hastane. Eğer çatlatma iğneniz ovitrelle ise hiç hastaneye gitmeye gerek yok.. Yumurta geliştirici iğneyi yapar gibi yapabilirsiniz ilaç içeri geçerken hafif bir yanma olyor ve hemen geçiyor. O kadar yol çekmeye gerek yok gecenin bi saatinde bence ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca hava yeterince soğuk bir buz akusu yeterlıdır.
aşılamadan birkaç gün sonra o sertlik başladı.. bugün 15. gün ve hala var sertlik:)
hkom güzel bilgi canım bende de evlendıkten sonra ilk defa başladı yanma oluyordu arada ve adet oncesı sık sık oluyordu. en son baktım ılacla olacak gibi değil. karbonatlı su ıcmeye basladım. yanmaya birebir..1 su bardagı suya 1 cay kasıgı karbonat..mesanedeki asidi nöturluyor ve yanma geçiyor. bol bol su ıcınce de enfeksıyon kalmıyor. doktorum bana gebelık dusunuyorsun bol bol su ıc antıbıyotık vermeyelım demıstı ve aradan 1 bucuk yıl gectı:)))))) aglanacak halıme guluyorum
canım ınsallah asılama son tedavın olur.. rahım fılmınden ben de cok korkuyordum ve anestezılı cektırdım oncesınde ve sonrasında hıc bısey hıssetmedım.hıc agrım olmadı sonrasında da agrı kesıcı verdı dr kullanmadım. zaten kullandıkları ılaclar coookk mınık dozda sadece sedasyon yapılıyor. 5 dk uyuyup uyanıyorsun cok korkuyorsan oyle yap. ama anestesısız cektıreceksen radyomarda cevat bey var orda cektır burda cok arastırmıstım herkes o kadar memnun kı ve cıhazları baya ıyıymıs ve orda cektıren kımse canım yandı dememıs. yanılmıyorsam 400 tl.usenmesem ıstanbula gelıp orda cektırecektım.
Gözün aydın canımmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin..:)
Sana bu mutlulugu yasatan rabbım bızlere de yasatsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?