Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
nedesem boş okadar iyi anlıyorum ki seni tam 4,5 senedir aynı duyguları yaşıyorum hayatımdaki bir kere bile çift çizgi görmedim her ay yıkıntı her ay tekrardan yeni bir umut
hiç umutlarımız tükenmiyor ama eminimki yarın sabah kalktığında hadi nezman başlıyoruz yeniden tedaviye diyceksin
Allahım bi şekilde sabrını veriyo
çok zor bu kadar emek verdikten sonra 15-16 gün bekledikten sonra her belirtiyi hamileliğe yorduktan sonra
ama ben inanıyorum Allahın izniyle bizimde çocuklarımız olucak bugünleri kötü birer anı olark hatırlıycaz
belkide çocuklarımız okadar yaramaz olucak ki bazen diycez ki nekadar rahatmışız eskiden sonra pişman olup gidip onların bal suratlarından öpücez rabbim eksikliğini göstermesin diye

Ben de seninle aynı aşamalardan geçtim canım .senden bir farkım var ki onu yaşaması daha kötü.klomenle çatlama iğnesiz hamile kaldım tamda istedipim gibi ama 5.ayında saglıklı oldu halde tutunsmadı bende.şimdi diyorumki krşke 0 5 ay hep hüsrana ugrasaymışımda o düşüğü yaşamasaydım.benimde bugun 10 günüm adet sancısı şimdiden başladı.ama
sonunda dünyaya getirebileceğim bir hamilelik istiyorum diye dus ediyorum.

Benim pek bilgim yoktu cok tesekkur ederim aciklama icin.

Kızlar bişey sorucam şimdi aşılama oldumda spermi elinde beklet falan demediler.dr da kızdı asistanlara 15 dakika falan öyle bekledi .bişey olmuşmudr sperme çok canim sıkıldı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız
çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. benimde 12.günüm.pek ümidim yok.adet sancılarım var zaten kaç gündür. bu sabah idrar testi yaptım negatiff

Arkadaşlar ilk ilaçlar nekadar tutuyor doktorumuzun anlaşması varmış 615 tl dediler sigorta ödemiyor sanırım
Menegon dubb
Cetrotite
Ourtrelle
Sanırım bunlar Fax çekilmiş doğru dürüst okuyamadım

Bu ağrılar aşılamamın mi ? regli Sancısı mi ? Yoksa bebek mi ? Bebek değil hissediyorum ama Agrılar aşılama sonrası ne kadar Sürüyor ? Lütfen yardım edermisşniz çünkü mikrop , veya yumurtanın liste dönüşme riskki varmış böyle bir sorunu olan oldumu ?

çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. benimde 12.günüm.pek ümidim yok.adet sancılarım var zaten kaç gündür. bu sabah idrar testi yaptım negatiff

Hiçbişey anlamadım,bazılarının adet sancısı kask ağrısı var hamile olduğunu öğreniyor.bazılarının hiç sğrısı yok hamile oluyor,yada hamile değil.sanırım son güne kadar emin olmamak lazım.herkez de farklı tepkiler oluyor.

Bol bol su iç canım benim aşılama sonrası 3 gün ağrım oldu.sonrasında 9. Ve 10. Gün tekrar adet sancısı gibi ağrı başladı.son 4 günüm kaldı.3 litre su iç enfeksiyon filan olmaz.kist oluşutsada adetle zaten atarsın.ama inşallah aşılamabn tutar

bu arada kaçıncı günün

vajinal yolldan aldığınız progestan parça parça geri geliyomu idrarınızda yada iç çamaşırınıza

bu arada kaçıncı günün
Inan ki yazdıklarım içimi rahatlattı aşılamamın olduğu günü sayarsak 9.günüm Aralık 19 oldum . Su konusunda Haklısın biraz ihmal ettim . Canım benim aşılamamı devlet karşılamadı ve özelde YAŞ ve sorunumdan dolayı risk almadılar direk tüp dediler tüp bebegede maddi anlamda hazır Değilim bir tanıdık arata soktuk bi hoca yaptı aşılamayı lakin Kara mizah gibi oldu burda okuduğum hiçbir ön hazırlık yapılmadan ve hiç ilaç kullanmadım sonrasında da sıkıntılarım bundan ibaret )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…