• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Benim Dr iyice uçmuş desenize 40 saat sonra yaptı . sonrasında da 3 gün ilişki dedi. Ama benim iki yumurta vardi belki biri sonradan catlamistir diye umut ediyorum., zaten bugün 9. Gün ama bugün başlayan bir ağrı var.
Benim aşılama olduğu günden beri sol yumurtamda Agrim var zaten sağ yumurtam önceden çatlamıştı..dünden beride yumurtalıkta Agri gitti solgöğsümde Agri var ..fikri olan Varmı ?

kızlar merhaba.ben Allahım nasip ederse inşallah tamamınada ererse hamileyim :))))) bu haberi aslında çarşamba günü aldım ama kan değerlerim normal artış göstermeden haber vermek istemedim.transferin 8.günü kan değerim 73 çıktı.transferin 9.günü idrarda pozitif (daha önce idrar testi yapmadım ) bugün 11.günüm ve değerim 294 çıktı çok şükür.benim ilk tüp bebek denememdi.tek embriyo ve 5.gün blast embriyoydu.çok şükür Allahıma dilerim tamamına erer.haftaya cuma ayın 2 sinde ultrason kontrolüm var dilerim herşey yolunda gider.Allahım burdaki herkesi sevindirsin inşallah.:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım Rabbim kucağında almayıda nasip etsin maşallah Sübhânallah

bıktınız artık bana cevap vermekten ama napıyım sizden başka kimseyle paylaşamıyorum utanıyorum zaten ailelerimiz dışında kimse bilmiyo aşılama olduğumuo_Oo_O

benim bu sabah ateşim düştü aynı adet olucakmışım gibi vücudum buz gibiydi şimdi tekrar yükselmiş bununla ilgili bilgisi olan varmı normalde ateşim adetime 1-2 saat kala düşer
İçini ferah tut..Rabbim bizimle inşallah

:anneadayı::nazar::anneadayı:Dün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...:anneadayı::nazar::anneadayı:

kızlar merhaba.ben Allahım nasip ederse inşallah tamamınada ererse hamileyim :))))) bu haberi aslında çarşamba günü aldım ama kan değerlerim normal artış göstermeden haber vermek istemedim.transferin 8.günü kan değerim 73 çıktı.transferin 9.günü idrarda pozitif (daha önce idrar testi yapmadım ) bugün 11.günüm ve değerim 294 çıktı çok şükür.benim ilk tüp bebek denememdi.tek embriyo ve 5.gün blast embriyoydu.çok şükür Allahıma dilerim tamamına erer.haftaya cuma ayın 2 sinde ultrason kontrolüm var dilerim herşey yolunda gider.Allahım burdaki herkesi sevindirsin inşallah.:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaallah

:anneadayı::nazar::anneadayı:Dün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...:anneadayı::nazar::anneadayı:
gözünaydın canım.kalp atışlarını transferden kaç gün sonra gördünüz ?

cnm tüp bebekmi senin tedavin 225 bana cok fazla geldi aşılama için tedavimde önce 75 sonra 100 olmuştu en fazla ama tüp bebekte yüksek dozda baslıyosn
evet tüp.. bende aşılamada 75 yaptım canım işte 75ten 225 e fırlayınca ben de fazla diye düşünüyorum ama hayırlısı :( yarın doktora gidicem kontrolüm var. inşaallah bi sıkıntı olmaz.bide 75le falan da 4-5 yum olmuştu baya ömürlük yumurtalarım bu tedavide oluşacak galiba :KK57:

evet tüp.. bende aşılamada 75 yaptım canım işte 75ten 225 e fırlayınca ben de fazla diye düşünüyorum ama hayırlısı :KK43: yarın doktora gidicem kontrolüm var. inşaallah bi sıkıntı olmaz.bide 75le falan da 4-5 yum olmuştu baya ömürlük yumurtalarım bu tedavide oluşacak galiba :KK57:
düşünme canım.aşılamada çok yumurta elde etmek itemez dr lar genelde 2-3 tane ama tüp bebekte ne kadar çok olursa okadar iyi.çünkü benim 28 tane oldu 18 i olgundu 14 ü döllendi geriye beşinci güne 5 tane embriyo kaldı.biri transfer edildi 4 ü donduruldu.az yumurta olsaydı dondurmak için embriyo kalmaya bilirdi elimizde.sonra bidaha iğne ilaç uğraş dur.

Canim
Benim Dr iyice uçmuş desenize 40 saat sonra yaptı . sonrasında da 3 gün ilişki dedi. Ama benim iki yumurta vardi belki biri sonradan catlamistir diye umut ediyorum., zaten bugün 9. Gün ama bugün başlayan bir ağrı var.
Arkadaşım umutsuz olma benim çarşamba gece 23 de ovitrrelle vuruldu persembe saat 17 ve cuma 17 olmak uzere 2 defa aşılama yapildi cuma 42. Satte hala catlama olmamıştı yeni çatlıyordu yumoşlar 36 saatten sonraya da çatlama kalabiliyor Dr bunu farketmistir

Hayırlısı olsun canım, İnşallah yavruna kavuşmana vesile olsun bu aşılama...

İnşallah bundan sonrada sorunsuz bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Canım geçmiş olsun Cetrotide alerji yapabilir demişti doktor bana istersen bir doktorunla görüş...

Hadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberler alacağız senden...

Ben iki kez çektirdim Rahim filmi canım... Herhangi bir acı sözkonusu değil vajinal muayene gibi sadece içine sıvı enjekte ediyorlar... Korkma canım ve bence de anestezi almadan çektir...

Tatlim yarin konyrolum var ogledrn sonra ama sabah bi tane daha vurucam yarin gorusucem eger bu ignedense insallah yarinki daha da kotu yapmaz ve insallah igneyidegistirir eger oyle bit durum varsa :(

Aminnn canjm hafi gozun aydin saglikla sihhatle gelsin insallah bebisin kucaginiza ;) darisi basimiza ;)

Aminnn canim aminnnn ;)

Maşallah subhanallah kucağına almayı da nasip etsin Ya Rab ;)

düşünme canım.aşılamada çok yumurta elde etmek itemez dr lar genelde 2-3 tane ama tüp bebekte ne kadar çok olursa okadar iyi.çünkü benim 28 tane oldu 18 i olgundu 14 ü döllendi geriye beşinci güne 5 tane embriyo kaldı.biri transfer edildi 4 ü donduruldu.az yumurta olsaydı dondurmak için embriyo kalmaya bilirdi elimizde.sonra bidaha iğne ilaç uğraş dur.
haklısın aslında canım. dur bakalım ne diyecek hoca yarın..

Ahhh kasiklarimm :KK43: bugun yumurtalarim toplandi kizlar agrim var. size bi sorum vardi. Bu islem sonrasinda igne kullaniliyomu? Doktorum bana progestan yazmis. Hergun aksam tip merkezinde kalcadan burulucak bi igne. 5 gun boyunca ne icin ki acaba bu
rahmin toparlanması kalınlaşması ve hamileliğe hazırlanması için progesteron hormonuna ihtiyaç vardır .dışarıdan yumurtalıklara müdahale edilirken bazı hormonlar pasif kalabilir bunlardan biri de progesterondur.bu hormon dr un taktirine göre ağızdan,vajinal yoldan veya iğne formu ile veriliyor.

Çok güzel gözün aydın,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına versin, bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş

kızlar yuzumdeki bu pütür pütür sivilcemsi yapıyı yapan folbiol mu cetrotide mi? fostimon daha önce de kullandım yapmıodu?
yoksa o çörek otlu karışım mı yaptııııııı?
tatlı tatlı kaşınıo yanaklarım alnım. küçücük beyaz noktacıklar belirdi bir kısmında. noluo bana yaaa :KK43:
folbiol 1.5 senedir kullanıyorum hiç öyle birşey yapmadı ama canım.Tabi sende yapmış da olabilir.

Back