• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Mrb'lar ben aranıza yeni katılıyorum benim 7 yaşında bir kızım var 4 yıldır 2. Yi istiyorduk olmadı şuan şoktayım eşimin sper sayısı düşük çıktı. Bu sebepten tüp bebek düşünüyoruz 15 tatilde kıprısta cinsiyet secimi ile yaptırmak istiyorum bu konu ile bilgisi olan yol gösterebilirse cok sevinirim . Adetimi düzenlemek için şuan hapa başladım dün akşam bugün 2 içtim kıprısta cinsiyet tespiti yaptıran Varmı acaba

kızlar merhaba.ben Allahım nasip ederse inşallah tamamınada ererse hamileyim :))))) bu haberi aslında çarşamba günü aldım ama kan değerlerim normal artış göstermeden haber vermek istemedim.transferin 8.günü kan değerim 73 çıktı.transferin 9.günü idrarda pozitif (daha önce idrar testi yapmadım ) bugün 11.günüm ve değerim 294 çıktı çok şükür.benim ilk tüp bebek denememdi.tek embriyo ve 5.gün blast embriyoydu.çok şükür Allahıma dilerim tamamına erer.haftaya cuma ayın 2 sinde ultrason kontrolüm var dilerim herşey yolunda gider.Allahım burdaki herkesi sevindirsin inşallah.:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın dedi, ne yapacağımızı şaşırdık:(((

canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın dedi, ne yapacağımızı şaşırdık:KK43:((
Bizde morfoloji 2yle aşılama yaptık ve hamileyim şükürler olsun tüp benekte sorun olmaz bence..

:anneadayı::nazar::anneadayı:Dün kontrol günümdü...geçen hafta sadece iki koca kese şeklinde görünen karanlık boşlukların içinde bu kez pıtır pıtır atan iki ayrı fasülye vardı.ne büyük mucize,ne büyük bir mücadele.kıymetini bilmediğimiz şu hayat için atan iki ayrı kalp.biçare,tamamen bana mecbur.aynı bedende 3 kalp,3 yürek,3 nefes...şu mübarek akşam vakti dua ediyorum Rabbim burada bulunan cümle arkadaşlara tez zamanda aynı duyguları yaşatsın,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah...:anneadayı::nazar::anneadayı:

harriiikaaaa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK9::KK9::KK9:

Kızlar bende kan pıhtılaşması olabilir dedi doktorm kan pıhtılaşması için test yaptırdık sonuç haftaya çıkıcak bugun doktoruma telefn açtım günlük yarım bebe aspirini al dedi aspirini aldm alalı ne kasık ağrım kaldı ne Göğüs sızlaması NEDE bel ağrısı hiç bişi kalmadı tüm hamilelik belirtisi diye sevindiğim belirtiler birden kayboldu not aşılamanın 10.günü bugun bitti yarın 11.gün

.. ve kahverengi bir leke butun hayallerin icine eder.:(((
Içimden sadece aglamak avaz avaz bagirmak geliyor:'( sabah esime nasil soylicem bilmiyorum eminimki benden cok uzulecek..

Mrb'lar ben aranıza yeni katılıyorum benim 7 yaşında bir kızım var 4 yıldır 2. Yi istiyorduk olmadı şuan şoktayım eşimin sper sayısı düşük çıktı. Bu sebepten tüp bebek düşünüyoruz 15 tatilde kıprısta cinsiyet secimi ile yaptırmak istiyorum bu konu ile bilgisi olan yol gösterebilirse cok sevinirim . Adetimi düzenlemek için şuan hapa başladım dün akşam bugün 2 içtim kıprısta cinsiyet tespiti yaptıran Varmı acaba
Arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin yazdıkların dikkatimi çekti ve değinmeden geçemedim bak burda aynı sıkıntılarla sınanan bi sürü farklı arkadaşız maddi ve manevi eminim birbirimizden artıları ve eksikleri olan bi sürü kızçeyiz hepimizin emeği uğraşı aslında bir dua gibi Rabbimden bize vermesini istediğimiz şeyi ne kadarda çok istediğimize dair duayı maddeye dönüştürme aşamasıdır yani aşılama tüp bunlar birer tedavi yöntemi şifa ise Allah'dan.
Kıbrıs'taki yöntemi çok iyi biliyorum ve Rabbime sığınıyorum haşa biz huzurunda sadece isteyen aciz kullarız işine karışmak ne haddimize isteğinin çok masum olduğunu anlıyorum ama istersen daha detaylı bir araştır eminim seninde düşüncen değişecektir.
Şöyle düşün bir tarafda evlenmek isteyen ve bunu en hayırlı kişiyle yapmak için Allaha dua edip usul ve erkana uygun davranan biri var bir tarafda ise yine evlenmek isteyen ve evleneceği kişinin kim olacağını seçip onu kendine bağlayan bir kız var.
Bu işlemin büyüden sihirden farkı yok gaybı sadece Allah bilir ve dilediğine dilediği zaman dilediğini verir belki diyeceksin ki biz kromozomunu x yada y olarak belirlesekde madem gayba karışılmaz Allah yine kendi yazdığı kaderi yaşatır ama bazen seçimlerimiz sınavlarımıza yol açar hakkını helal et eminim sorduğun konuyla ilgili daha başka şeyler duymayı beklerdin ama ben burayı göz ardı etmek istemedim başka arkadaşlarım da başka boyutuyla muhakkak sana yardımcı olacaklardır ;)

Günaydın kızlar:D
Bişi sormak istiyorum aklıma takıldıda dr geçen çarşamba gece 11çatlatma iğne i vurdurttu cuma da öğlen 4 gibi aşılamamı yaptı nerdeyse 41 saat oluyur normalde 36. Saatte olmuyormuydu..

Kızlar bende kan pıhtılaşması olabilir dedi doktorm kan pıhtılaşması için test yaptırdık sonuç haftaya çıkıcak bugun doktoruma telefn açtım günlük yarım bebe aspirini al dedi aspirini aldm alalı ne kasık ağrım kaldı ne Göğüs sızlaması NEDE bel ağrısı hiç bişi kalmadı tüm hamilelik belirtisi diye sevindiğim belirtiler birden kayboldu not aşılamanın 10.günü bugun bitti yarın 11.gün
cnm bu iyimi kötümü bilemedim hasta olucağın zaman belirtilerin olurmuydu?

canım nasıl sevindim bilemezsinnnnn....müthiş bir şey bu, inan bana da umut oldun, bende ocakta novaartta mehmet hoca ile görümeye gelicem, şubatta da inşallah tedaviye başlayacağız:) allah tamamına erdirsin...canım siz de morfoloji sorunu var mıydı? bize bugün birisi morfoloji 2 ile tüp bebek yaptırmayın deddicağımızı şaşırdık:KK43:((
Canim cok sagol insallah senide sevindirsin Rabbim.baskalarinin dediklerine kulak asma canim orda spermi 8000 kat buyutup en iisini secip yapiyorlar.zaten tup bebek sorunu olanlar icin var.bizimde morfoloji 5 di.gorumcem dogalyoldan morfolen hamile kaldi.yinede dedtek olmasi icin hu surede esine keciboynuzu suyu muz falan yedirebilirsin canim.benim dr um disardandi ama transferimi ahmet hoca yapti banada supriz oldu.kendi dr um ultrasonu gezdirdi oa transferi yapti.once utandim ama sobra kendimi acayip guvende hisettim.novart cok iii canim hemsireleri melek gibi.pisman olmayacaksin.negatif bile olsaydi yine orada yaptircaktim.hersry mukemmel yapiliyor emin ol tek sey Rabbin ol dwmesine kaliyor.

Canim cok sagol insallah senide sevindirsin Rabbim.baskalarinin dediklerine kulak asma canim orda spermi 8000 kat buyutup en iisini secip yapiyorlar.zaten tup bebek sorunu olanlar icin var.bizimde morfoloji 5 di.gorumcem dogalyoldan morfolen hamile kaldi.yinede dedtek olmasi icin hu surede esine keciboynuzu suyu muz falan yedirebilirsin canim.benim dr um disardandi ama transferimi ahmet hoca yapti banada supriz oldu.kendi dr um ultrasonu gezdirdi oa transferi yapti.once utandim ama sobra kendimi acayip guvende hisettim.novart cok iii canim hemsireleri melek gibi.pisman olmayacaksin.negatif bile olsaydi yine orada yaptircaktim.hersry mukemmel yapiliyor emin ol tek sey Rabbin ol dwmesine kaliyor.
Gorumcem dogalyoldan morfoloji 1ken hamilekaldi suan 4 aylik

Canim kaçıncı günündu ki belki yerleşme kanamasidir

evet belki yerleşme kanamasıdır tam adet zamanlarında oluyomuş ya
aşılamanın 16. günü bugün. gece geldi leke işte hiç sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu. geceden beri gelen giden yok çok minik bir leke dışında ama çok feci sancım var bildiğin adet sancısı ağrı kesici alsam mı iyice kanayana kadar beklesemmi bilemedim.. sabaha kadar rüyalarıma girdi haftasonuna denk gelmese dr a giderdim şansa bakın ya
Happy Meal Happy Meal beni negatif olarak yazabilirsin

kanama basladı hadı bana gecmıs olsun bekleyenler ınsallah pozıtıf sonuc alırsınızo_O

Günaydın arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı klomen kullanmıştım 2 tane biri 18 biri 19 mm yumurtam oluşmuş yrn akşam ovitrelle vurulcam salı günü sabahta hayırlısıyla aşılama yapılıcak çok heyecanlıyımm :)

offffffff ben senden çok umutluydumm nedensee yaaaaa:KK61::KK61:
hiç üzülme diycem ama mümkün değil demekki doğru zamanı şimdi değilmişş
ya ne zaman içimde bir umut ışığı olsa sönüp gidiyor, normal yoldan olmadı doktora gittim klomene başladı.. klomeni bir arkadaşımdan duymuştum ve kullandığı ay çatlatma iğnesiz ve takipsiz hamile kaldı birkaç ay önce doğum yaptı.. ben kullandım kist oldu.
sonra birkaç kez daha kullandım olmadı. sonra iğneleri duydum 1 ay da o yin olmadı.. sonra dedilerki hsg çektir, çektirdiği ay hamile kalan arkadaşım var çektirdim yine olmadı..
dedilerki aşılama yaptır.. ilk aşılaması tutan tanıdığım var üçüz doğurdu hatta 8 sene çocuğu olmamıştı.. ben yaptırdım yine olmadı.. şimdi tek yapmadığım tüp kaldı eminim onu da yaptırsam yine tutmayacak. çeşmeye gitsem çeşme kuruyor ya..
evet gerçekten çok üzüldüm ve ağladım gece ama biliyorumki bu derdi veren Allah birkaç günde toparlayacaktır beni..:KK61:
3 yumurtam vardı. eşime tutmazsa 3ün 1ini alırız demiştim öyle de oldu:KK70:

Back