- 4 Nisan 2013
- 87
- 50
- 53
- 38
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.661
Araştırmaktan kafatı yicem ya kızlar sizde benim gibimisiniz yoksa ben çokmu abartıyorum çokmu kafama takıyorum sürekli internette araştırıyorum burdaki forumların hepsini okudum nerdeyse,öksürürken bile korkuyorum bişey olucak diye annem dün akşam bu kadar kendini kaptırma çıkmassa çok üzülürsün dedi ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum olumlu düşünelim ki olumlu olsun diyorum
ne ettin sportmene geliyon mu
bugün belli olacak dün aradılar 2 si döllenmiş,bugün bölünmeye bakıp karar verecekler,inşallah bölünüyorlardır.
AYNI ŞEYLERİ yaşıyoruz cnm benim annemde dün bana kasık agrımın üşüttüğümden bel agrımın üşüttüğümden oldugunu söyledi annem bile bana iananmıyo destek olmuyo bir defa umut vermedi belki hamileliktendir diye annem hep yok gibi düşün sonra cok üzülüyorsn diyo annemden cok benı düşünen olmaz bılıyorm ilk gebeliğimide 2.gebeliğimide öğrendiğimde en cok annem sevınmıstı düşük yaptıgımdada hep annem basımdan 1 dak ayrılmadı bızım ıyılıgımız ıcın umutlanmamızı ıstemıyolar sanırım ama olunca en cok onlar sevınıcekAraştırmaktan kafatı yicem ya kızlar sizde benim gibimisiniz yoksa ben çokmu abartıyorum çokmu kafama takıyorum sürekli internette araştırıyorum burdaki forumların hepsini okudum nerdeyse,öksürürken bile korkuyorum bişey olucak diye annem dün akşam bu kadar kendini kaptırma çıkmassa çok üzülürsün dedi ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum olumlu düşünelim ki olumlu olsun diyorum
BENM BUGUN 1hafta oldu :)Sizlerin kac gun oldu asilama yapali.
dr laraşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi kan testinin yapılması gerektiğini söylüyorlar olası bir düşük veya üstüne görme açısından,böylelikle hiç hamilelik yaşamamış birinin de hamile olabileceği değerlendiriliyor ki aşılama ve tüp bebekte daha önce hamilelik geçirmek şansı artırıyor.Bunu bilmek bile insanı psikolojik olarak rahatlatır.Iyiki kan vermeye gitmedim. Adet geliyor galiba karnim ve bacaklarim cok agriyor suan, giderek de artiyor
adet olursam dr a gıdecem canım. muhtemelen kan tahlılı ıster.. üzülmeye bile halim yok inan 2 sene oldu yadr laraşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi kan testinin yapılması gerektiğini söylüyorlar olası bir düşük veya üstüne görme açısından,böylelikle hiç hamilelik yaşamamış birinin de hamile olabileceği değerlendiriliyor ki aşılama ve tüp bebekte daha önce hamilelik geçirmek şansı artırıyor.Bunu bilmek bile insanı psikolojik olarak rahatlatır.
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün, umarım senin de en kısa zamanda yüzün güleradet olursam dr a gıdecem canım. muhtemelen kan tahlılı ıster.. üzülmeye bile halim yok inan 2 sene oldu ya
Iyiki kan vermeye gitmedim. Adet geliyor galiba karnim ve bacaklarim cok agriyor suan, giderek de artiyor
Canım kanaman yoksa ben hamile oldğumu öğrenmeden varde bacak ve kasık ağrısı aynı adet olacakmış gibiIyiki kan vermeye gitmedim. Adet geliyor galiba karnim ve bacaklarim cok agriyor suan, giderek de artiyor[/QUOTE
Hadi bakalim insallh ben 14.gun ogrendmBENM BUGUN 1hafta oldu :)
Asilama miydi? hamilesin tabi ki tebriklerr ama 2gun sonra tekrar yaptir tam 2katina cikmasi gerekir:)) hayirli olsun insKIZLAR 158, 3 BHGC sonucum. Ay bi tuhaf oldum yaaa. Değerim normal mi? Bugün 16. günüm...
Yaşasın bir pozitif daha, tebrik ediyorum ,dikkat et bebişimize iyi bak, Allah tamamına erdirsinKIZLAR 158, 3 BHGC sonucum. Ay bi tuhaf oldum yaaa. Değerim normal mi? Bugün 16. günüm...
Canım benim ne mutlu sana tuhaf olma mutlu ol bak ne kadar güzel haberlerinle bizi bile mutlu ettin senin ikinci Aşılama sanırım bak listede bi sürü ikinci Aşılama yolcusu var hikayesi istersen özet olar geçti umut ol bizlereKIZLAR 158, 3 BHGC sonucum. Ay bi tuhaf oldum yaaa. Değerim normal mi? Bugün 16. günüm...
KIZLAR 158, 3 BHGC sonucum. Ay bi tuhaf oldum yaaa. Değerim normal mi? Bugün 16. günüm...
bİlmiyorum canım bir yığın test yaptı ama sanırım ilşki sonrası rahimden aldığı sıvıda bakıolar yinede sormak lazım doktoruna mutlaka sor bence kesinlikle bir sebebi vardır rahim filmi çektirmediysen mutlaka onuda çektirmeni tavsiye ederim.Merhaba canım ben de sebepsiz infertiliteye inanmıyorum. Bana da aynı teşhis koyuldu. Bir sebep bulamıyorlar ama bence bir sorun vardır.. Her ay gelişen yumurta varsa çatlıyorsa rahim yeterli kalınlıktaysa adet düzenliyse 100 milyonun üstünde sperm varsa ve bunun yuzde 60ı ileri hareketliyse hatta hareketsiz sperm yoksa tutmaması için sebep ne?
Bana bir sorun söyleseler inan kafam rahatlayacak.
Çok merak ettim senin bahsettiğin sebebi doktor nasıl keşfetti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?