• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Araştırmaktan kafatı yicem ya kızlar sizde benim gibimisiniz yoksa ben çokmu abartıyorum çokmu kafama takıyorum sürekli internette araştırıyorum burdaki forumların hepsini okudum nerdeyse,öksürürken bile korkuyorum bişey olucak diye annem dün akşam bu kadar kendini kaptırma çıkmassa çok üzülürsün dedi ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum olumlu düşünelim ki olumlu olsun diyorum:110:

Gunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
cnm tebrik ederim Allahım bizede nasip eder inşallah sizde sorun neydi bide belirtilerin falan oldumu testten önce

Araştırmaktan kafatı yicem ya kızlar sizde benim gibimisiniz yoksa ben çokmu abartıyorum çokmu kafama takıyorum sürekli internette araştırıyorum burdaki forumların hepsini okudum nerdeyse,öksürürken bile korkuyorum bişey olucak diye annem dün akşam bu kadar kendini kaptırma çıkmassa çok üzülürsün dedi ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum olumlu düşünelim ki olumlu olsun diyorum:110:
Olumlu düşünelim derken psikopata bağlıyoruz:)) ben de hep bakıyorum umarım bu ay hüsrana ugramayiz

Ya normalde 28 günde bir adet olurum. Ama ilaç, catlatma iğnesi kullanınca değişebiliyor. Daha kısa sürede geliyorEn son 30 kasimda adet oldum. en geç ctesi adet olmam lazım.
inşallah olmassın cnm inşallah yaaa bu son günler çok zordur muhtemelen ben daha şimdiden o günlerin stresini yaşıyorumm

cnm tebrik ederim Allahım bizede nasip eder inşallah sizde sorun neydi bide belirtilerin falan oldumu testten önce

Amin inan bolbol dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin benim tam 2yil oldu gecen yilda bu ayda kimyasal gebelik yasadim. Sag tup tikaliydi onun harici bisey yok bu asilamadan sonuc beklemiyordum cunku sag tupumde 3yumurtam gelisti tikanikta yani. Ama doktor yapalim olma ihtimali var dedi bi de 21.gun progesteron yaptik 5.5 doktor sonucu begenmedi daha iyi bi yere git dedi bi daha ki ay o da beklemiyordu yani bn tamemen kesmistim umidi gerci kalp atisini duyana kadar inanamiyorum hala.
cok uzun yazdim dimi sadece 15 gundur goguslerim cok aciyor uclar bi de damarlarim belirginlesti baska da bisiyim yok o yuzden de korkuyorum

günaydın kızlarrr

ooo bizim kız günaydın

ya eczaneden aldığımda bi tane vermişti eczacı buz kalıbı bitane dahamı alıyım

almana gerek yok buzlukta buz kalıbın varsa buzları poşete al,eczaneden aldığını ilacın altına poşettekini ilacın üstüne koy öyle götür ,evde buz yoksa sadece eczaneden aldığın da olur.

Gunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
Gözün aydın,15 güne göre değerin çok güzel, endişelenme Allahın izniyle hiç bir şey olmaz.

vaaaooowww maşallahhh :nazar:
tebrik ederim canımmm :KK9:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK19:

Darısı başımıza inşallahhh :KK68:

Amin arkadaslarim rabbim sizede nasip etsin zamani gelince mutlaka olur kafaniza takmayin dicem ama cok zor biliyorum her ayim aglamayla geciyordu benim 24ay hayal kirikligi rabbim kimseyi bununla sinamasin...

Back