- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.621
canım benim 1. aşılama negatif. ocak ayına beni yeni listeye alır mısın ? 2.aşılama için
(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 1. aşılama negatif. ocak ayına beni yeni listeye alır mısın ? 2.aşılama için
pazar günü adet oldum. moralim bozuldu. eşim geldi sarıldı, üzülme diyip beni teselli etmeye çalıştı. o öyle yapınca daha bi içim buruldu başladım ağlamaya. ben ağlayınca o da dayanamadı başladı o da ağlamaya. ama şimdi iyiyim. ümitsizlik şeytandan gelir, ümit etmek Allahtan.
kuzum yaa inşallah ocakta sevinç gözyaşları dökersiniz eşinlepazar günü adet oldum. moralim bozuldu. eşim geldi sarıldı, üzülme diyip beni teselli etmeye çalıştı. o öyle yapınca daha bi içim buruldu başladım ağlamaya. ben ağlayınca o da dayanamadı başladı o da ağlamaya. ama şimdi iyiyim. ümitsizlik şeytandan gelir, ümit etmek Allahtan.
amin inşallah kuzuuummmmm. şuan daha iyiyim tabi. Rabbim hepimize nasip etsin. isteyen gönlü daralmış kullarının hepsine nasip etsin inşallah.kuzum yaa inşallah ocakta sevinç gözyaşları dökersiniz eşinle
bugün adetin 20. günüydü. doktor düşük demedi ya. ben bişey anlamadım.Bende aynısını kullandım,iğnesini takınca bak iğnenin ucundan l
uzulme ,ama Ne ara test yaptın canim, seninki kaç gün oldu, tamam aşılama olmadin ama ,normali de erken değil mi tahlil için
Tebrikler,tahmin ettiğim gibi yine yanılmadığıma çok sevindimAllah tamamına erdirsin,sağlıkla sonlansın gebeliğin inşallah...Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
Sanki çoğul gebelik gibi,"728!"Arkadaşlar sonucum çıktı BETA H. 728 POZİTİFFFFF :) Şuanda iş yerindeyim detay yazamıyorum aksam tüm detaylarımla yazarım. Bu arada 1. aşılamam dı :)
Sanki çoğul gebelik gibi,"728!"
evet incir yediğim ay mutlaka gelişti ama iyisinden alıcaksn inciri kuru içi az olandan değil ben en iiyi inciri bulup 1kg yemiştim ve yediğim tüm aylar gelişmişti ayrıca beyaz soğan suyu da kullanıyorm aynı zamanda sende inşallah faydasını görürsünDun farketmemisim sorunu canim ama inan bilmiyorum iade konusunu. Bana ayni igneleri tekrar verdi dr. 4 gun daha kullanip tekrar kontrole gidecegim. Sen nasil yaptin? Gelistimi incirle yumurtalarin?
ay cnm benm sen yine 2 -3 kez yaşamışsın ben kaç defa hayal kırıklığına ugradıgımın sayısını bile unuttum okdar kötü bir duyguki seni çok iyi anlıyorm yıkıldgın an negatifi sıfırı gördüğün andır ben kaç defa sonucu aramaya kendm dahi cesaret edemedım rkadasma arattm bir defada hastaneye rıca ettm pozıtıfse arayın negatifse aramayın dedım yyani ben artık sonuc almaya dahı cesaret edemıyormKızlar aşılamada 12 günü geride bıraktım. Yarın 13. gün. Biliyorum test yapsam çıkar ama ben evdeki idrar testinde pozitifi görmeden kan vermemeye karar verdim...
Bir heyecanla git kan ver, hayaller kur ve eline kağıdı al Beta HCG<1 o kadar büyük hayal kırıklığıkii..
Ben bu senaryoyu 2-3 kez yaşadım ve birdaha yaşamak istemiyorum.
canm zaten istanbuldan adanaya olmaz ben belki yakınızdır diye eczaneme yönlendirmek istedim bende inşllah diyorm ilaçlarımı kullanmama gerek kalmaz bende eger hamile olursam birisine HAYRIMA BEDAVA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM eczacıma dicem yada doktoruma vardır mutlaka bi lazım olanAnladım canım, sağolasın ama ben istanbuldayım ve biliyorsun bu ilaçlar soğuk zincir yani dolapta olması gerekiyor gerek yok riske girmeye adanadan buralara kadar. Düşünmen bile yeter sağol, ben de zaten o aşamayı atlattım. Yani şimdilik, inşallah bu tüp bebek tadavisi olumlu sonuçlanırsa, bir daha gerek kalmaz . Demeye dilim varmıyor ama negatifi görürsem o zaman tekrar gerekecek. Gerçi ilaçlarımın bir kısmı yarım kaldı, dolapta bekliyo senin gibi. Kısmet olurda hamile kalırsam o ilaçları yakında olan arkadaşlara uygun fiyata vermeyi düşünüyorum, tabi isteyen olursa.
çok çok teşekkür ederimmmm.bilgileriniz için...cuma günü kontrol var hemşire acaba tekrarmı bi doz ayarlıycak ilaçlarımıda yanımda götürmem gerekirmi sizce?ben de bunu kullandım,içinde yaklaşık 425 doz ilaç var.75 lik vuruluyorsan 5 kere aynı kartuşla vurulabilirsin.geri kalanını atabilirsin çünkü son 50 doz hassas olmayabilir.her kullanımdan sonra sadece iğne ucunu atıp kalemin kapağını tak ve buzdolabında sakla.iğneyi hergün aynı saatte vur ki maksimum etkiyi sağla.75 lik dozu hassas ayarını yap,ayarlarken ayarını kaçırırsan kalemi sıfırla tekrar dene.google dan'' puregon 300 nasıl uygulanır'' diye videolarda aratırsan ayrıntılı olarak hepsini görürsün.
beklenmiyen adet tarihin nezman cnmBugunluk idrar testi negatif
pazar günü adet oldum. moralim bozuldu. eşim geldi sarıldı, üzülme diyip beni teselli etmeye çalıştı. o öyle yapınca daha bi içim buruldu başladım ağlamaya. ben ağlayınca o da dayanamadı başladı o da ağlamaya. ama şimdi iyiyim. ümitsizlik şeytandan gelir, ümit etmek Allahtan.
29 Yaşındayım, evet ilk aşılamam dı.. çift yumurta vardı.. Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ve 1,5 senedir olmamıştı ilk denemede hamilelik oluştu.[/
Benim yazımda 29, benimde iki yumurtamsı vardı,bizimde 18 aydır olmuyor,benimde uyku ve gece uyanmalarim var,demekki benimki de tutacak,
Yanına 1 kutu puregon ve kalemini de götür ,hemşireye yeni iğneyi kalemine yerleştirmesini iste elinde hazır olur.Yalnız iğneyi mutlaka en az 2tane buz kalıbı ile götür.çok çok teşekkür ederimmmm.bilgileriniz için...cuma günü kontrol var hemşire acaba tekrarmı bi doz ayarlıycak ilaçlarımıda yanımda götürmem gerekirmi sizce?