- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.641
Hoş geldin, hayırlı olsun, Allah herkesin muradını versinMrb kızlar yarın aşılama tedavisine başlıyorum Allah'ın izniyle dualarınızı bekliyorum. Rabbim isteyen herkese versin
Allah hayırlısını versin,inşallah gelecek ay bebişine kavuşursuncanım benim 1. aşılama negatif. ocak ayına beni yeni listeye alır mısın ? 2.aşılama için
Hoşnutluk âmin inşainşaHoş geldin, hayırlı olsun, Allah herkesin muradını versin
ya eczaneden aldığımda bi tane vermişti eczacı buz kalıbı bitane dahamı alıyımYanına 1 kutu puregon ve kalemini de götür ,hemşireye yeni iğneyi kalemine yerleştirmesini iste elinde hazır olur.Yalnız iğneyi mutlaka en az 2tane buz kalıbı ile götür.
Ya normalde 28 günde bir adet olurum. Ama ilaç, catlatma iğnesi kullanınca değişebiliyor. Daha kısa sürede geliyorEn son 30 kasimda adet oldum. en geç ctesi adet olmam lazım.beklenmiyen adet tarihin nezman cnm
cnm tebrik ederim Allahım bizede nasip eder inşallah sizde sorun neydi bide belirtilerin falan oldumu testten önceGunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
Olumlu düşünelim derken psikopata bağlıyoruz:)) ben de hep bakıyorum umarım bu ay hüsrana ugramayizAraştırmaktan kafatı yicem ya kızlar sizde benim gibimisiniz yoksa ben çokmu abartıyorum çokmu kafama takıyorum sürekli internette araştırıyorum burdaki forumların hepsini okudum nerdeyse,öksürürken bile korkuyorum bişey olucak diye annem dün akşam bu kadar kendini kaptırma çıkmassa çok üzülürsün dedi ama ben olumsuz düşünmek istemiyorum olumlu düşünelim ki olumlu olsun diyorum
inşallah olmassın cnm inşallah yaaa bu son günler çok zordur muhtemelen ben daha şimdiden o günlerin stresini yaşıyorummYa normalde 28 günde bir adet olurum. Ama ilaç, catlatma iğnesi kullanınca değişebiliyor. Daha kısa sürede geliyorEn son 30 kasimda adet oldum. en geç ctesi adet olmam lazım.
cnm tebrik ederim Allahım bizede nasip eder inşallah sizde sorun neydi bide belirtilerin falan oldumu testten önce
günaydın kızlarrr
ya eczaneden aldığımda bi tane vermişti eczacı buz kalıbı bitane dahamı alıyım
Gözün aydın,15 güne göre değerin çok güzel, endişelenme Allahın izniyle hiç bir şey olmaz.Gunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
Hayırlı olsun Allahım bizlerden nasip etsin inşainşaGunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
inşallah adet olmazsınYa normalde 28 günde bir adet olurum. Ama ilaç, catlatma iğnesi kullanınca değişebiliyor. Daha kısa sürede geliyorEn son 30 kasimda adet oldum. en geç ctesi adet olmam lazım.
Gunaydin herkese.. benim de ayin 5in de ilk asilamam yapildi 19 aralikta idrar testinde silik cikti 20 aralikta kan degerim: 340, 22 aralikta kan degerim 762. Simdi bekliyorum 29aralikta gel keseyi gorelim dedi ins bi sıkıntı cikmaz.
aynen öyle deli gibi olduk valla bu duyguları yaşamayan bilemez okadar ikilemde kalıyosun kiOlumlu düşünelim derken psikopata bağlıyoruz:)) ben de hep bakıyorum umarım bu ay hüsrana ugramayiz
ooo bizim kız günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?