- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diyecanım hastane şartlarını zorla durumunu soyle dr um en gec 3. gunu gel dedi de araya alsınlar çunku genelde 2. en geç 3. gunu başlanıyor.
canım benim seni yanlış yönlendirmek istemem evet erken başlanmasının sebebi aynı ölçüde rahim kalınlığını da takip etmek geç başlanırsa rahim duvarı kalınlığı uyuşmayabiliyor diye biliyorum. bi de erken başlanırsa yumurta sayısı artabiliyor. geç başlanırsa mevcut kaç adetse o buyuyor. ama sen yine de daha detaylı bi bilene danış derim. buradaki arkadaşlar da yardımcı olacaklardır.ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diye
hocaların burnu havada oluyor biliyorsun, ordaki elemanları da hep azarlarlar zaten, tanıyorum hocayı da staj yaparken çok denk geldim asistanları bile nasıl fırçalıyordu. belki vardır bir hayır diyerek çok zorlamayayım dedim. aşılamada 2. veya 3. gün başlama sebebi yumurtayı bir an önce büyütmekse eğer benim zaten en düşük dozda gereğinden fazla ve çok çabuk büyüyor. umarım hayırlısı olur. kafamda deli sorular
bende aşılama yaptıracağım ay doktorum adetinin en geç 4. gününe kadar gelmen lazım demişti canım.ilk 3 gün daha iyi olur ama engeç 4 te olur demişti.ama doktordan doktora da değişiyor sanırım.çünkü klomen i kimi 3.gün başlıyor kimi 5.gün..istersen hastaneye sorununu anlat yardımcı olabilirler..ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diye
hocaların burnu havada oluyor biliyorsun, ordaki elemanları da hep azarlarlar zaten, tanıyorum hocayı da staj yaparken çok denk geldim asistanları bile nasıl fırçalıyordu. belki vardır bir hayır diyerek çok zorlamayayım dedim. aşılamada 2. veya 3. gün başlama sebebi yumurtayı bir an önce büyütmekse eğer benim zaten en düşük dozda gereğinden fazla ve çok çabuk büyüyor. umarım hayırlısı olur. kafamda deli sorular
aynen işte dediğim gibi benim doktorum da 5.gün başlatmıyor mesela.her doktorun görüşü farklı.Ben adetin 3. günü bile gitsem klomene 5. gün başlatıyor doktorum.
klomene benim de dr um 2 seferde 5. gun başlatmıştı canım ama letu ya da gonal f gibi ilaçlar kullanacaksan 2. gunu bşlatıyorlar. tedavi yöntemine göre değişiyor.Ben adetin 3. günü bile gitsem klomene 5. gün başlatıyor doktorum.
hayır ara mutlaka aşılama için ogün gelmen gerektiğini söle en geç 3. günü reglinin çünküKızlar ya kafama takıldı, şimdi ben çarşambadan önceye randevu bulamadım. Adetin 4. günü oluyor. Aşılama başlanır mı 4. gün?
valla bilemedim şimdi benim doktor da mı sorun var acaba.klomenden başka bişey vermiyor bana 3 aydır çatlatma iğneside vurmuyor çatlıyor yumurta kendiliğinden bu ay da benim zorumla aşılama yaptı yoksa yapmayacaaktı.olur bi problem yok diyor ama 8 yıllık evliyim 5 yıldır olmuyor.inşallah aşılamam tutar.hatta klomeni birkeresinde yarım yarım kullandım günde 1 tane değil.3 yumurtayı bile istemiyor doktorum en fazla iki istiyor.kadın profesör vardır bi bildiği diyorum teslim ettim kendimi ona artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallahklomene benim de dr um 2 seferde 5. gun başlatmıştı canım ama letu ya da gonal f gibi ilaçlar kullanacaksan 2. gunu bşlatıyorlar. tedavi yöntemine göre değişiyor.
valla bilemedim şimdi benim doktor da mı sorun var acaba.klomenden başka bişey vermiyor bana 3 aydır çatlatma iğneside vurmuyor çatlıyor yumurta kendiliğinden bu ay da benim zorumla aşılama yaptı yoksa yapmayacaaktı.olur bi problem yok diyor ama 8 yıllık evliyim 5 yıldır olmuyor.inşallah aşılamam tutar.hatta klomeni birkeresinde yarım yarım kullandım günde 1 tane değil.3 yumurtayı bile istemiyor doktorum en fazla iki istiyor.kadın profesör vardır bi bildiği diyorum teslim ettim kendimi ona artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
çok teşekkür ederim Happymeal, Allah senden de razı olsun. Herzaman topikte sizlerle olucağım. İyi ki varsınız.... Bugünler de geçecek güneş yeniden doğucak hepimiz için.....Kızlar ben de bugün regl oldum. Kısmet değilmiş. Çok üzgünüm, olmaması için hiçbir neden yok ama olmuyor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı. İnşallahdiğer arkadaşlarım hayırlı sonuçları alır. Ben 1 kaç ay dinlenecem. Bakalım zaman ne gösterecek. Zamana ihtiyacım var. Yine de hepinize dua edicem. Allahım yardımcımız olsunCanim Allah razi olsun, ben de senin icin cok dua edicem, Rabb'im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah, hayirlisi boyleymis, insallah zaman senin ilacin olur bebisin gobisine dusuverir. Sen en guzel seyleri hakediyorsun. Bizi topikte yalniz birakma.
Canim Allah gonlune gire versin insallah.Cevap yazanlara çok teşekkür ederim.
Tam 4 buçukta yine aradım hastaneyi ama tele bakan olmadı. Tıp fakültesinde mesai kaçta bitiyor bilmiyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır. Kızlar bende ilginç bişey var hani hep derim ya ilaçsız da yumurtam büyüyor diye.. İlaç kullanınca benim yumurta sayım pek artmıyor. Genelde ilaç boyuta etki ediyor bende. Acaba hep en düşük dozu verdikleri için mi sayıdan çok boyutu etkiliyor. Çarşamba gideceğim doktor 6. doktor olacak. Umarım bu iyi olur da bütün sorularımı rahatça sorar güzel güzel cevap alırım. Keşke diyorum bir arkadaşım olsaydı kadın doğumcu. Böyle aklıma takılan ne varsa sorabilseydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?