- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
Happy Meal cim böyle zamanlarımız hepimizin oluyor malesef ve biz sana şu anda ne desek senin ruh halin değişmeyecek biliyorum. Zaten bizim söyleyeceğimiz herşeyi sen biliyorsun ve kendi kendine söylüyorsun ama bazen elimizde olmuyor üzülmeyi engellemek. Bunun için önce şükür diyeceğiz, sayamayacağımız kadar güzelliklere sahibiz aslında. Sonra da bu olayları düşünmemek için daha önce de öylemiş miydim bilmiyorum ama ben kendime bir uğraş buluyorum, mesela örgü örüyorum bazen, bazen bir gün çeşit çeşit hamur işi yapıp buzluğa koyuyorum misafir gelince çıkırtmak üzere, bu aralar bir puzzle yapmaya başlayacağım mesela 1000parça alıyorum üzerine düşersem 1 ayda falan bitiyor, bebeğimin odası için güzel bi puzzle almayı düşünüyorum tamamlayınca inşallah güzel haberi de alırım diyorum. Yani kısacası birşeyler yapmaya başla, devamı geliyor, çık vitrinlere bak yani kendini meşgul et yoksa insanın aklından çıkmıyor morali bozuluyor. Lütfen böyle yapma kendine zarar veriyorsun, bebek mutlu bir anneye tutunsun izin ver de :)
canım tşk ederim. yine her zamanki gibi desteğini hissetmek çok güzel. canım puzzle ya da başka bir uğraş olup da 3 krş bile gerektirecek bişey olsa şu an o lüksüm yok malesef inan bunu konuşmayı sevmiyorum ama durum gerçekten böyle. dışarıdan alacağım hamur işi için kullanacağım sütü unu şekeri bile düşünür durumdayım. bi kez yine maddi bi durum paylaştığım bi yazımda biri bana o zaman evinde interneti kestir faturadan kurtul demişti ama komsuyla ortak kullanıyoruz ve saolsun bizden pay almıyor onu da belirteyim sonra milletten şöle yap böyle yap gibi şeyler duyuyorum. gecer inşallah bu depresif halim de. zaten bu ay tedavi de yok. kuzu kuzu aralık sonundaki adeti bekliyorum. o zaman başlayacağım tüp bebek tedavisine kadar inşallah biraz daha toparlanırım.