- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Happy Meal cim böyle zamanlarımız hepimizin oluyor malesef ve biz sana şu anda ne desek senin ruh halin değişmeyecek biliyorum. Zaten bizim söyleyeceğimiz herşeyi sen biliyorsun ve kendi kendine söylüyorsun ama bazen elimizde olmuyor üzülmeyi engellemek. Bunun için önce şükür diyeceğiz, sayamayacağımız kadar güzelliklere sahibiz aslında. Sonra da bu olayları düşünmemek için daha önce de öylemiş miydim bilmiyorum ama ben kendime bir uğraş buluyorum, mesela örgü örüyorum bazen, bazen bir gün çeşit çeşit hamur işi yapıp buzluğa koyuyorum misafir gelince çıkırtmak üzere, bu aralar bir puzzle yapmaya başlayacağım mesela 1000parça alıyorum üzerine düşersem 1 ayda falan bitiyor, bebeğimin odası için güzel bi puzzle almayı düşünüyorum tamamlayınca inşallah güzel haberi de alırım diyorum. Yani kısacası birşeyler yapmaya başla, devamı geliyor, çık vitrinlere bak yani kendini meşgul et yoksa insanın aklından çıkmıyor morali bozuluyor. Lütfen böyle yapma kendine zarar veriyorsun, bebek mutlu bir anneye tutunsun izin ver de :)
Yok canım benim sakın yanlış anlama senin napıcanı söylemek(interneti kapat) falan benim ne haddime. Anlıyorum canım seni ben de 2ay öncesi maddi olarak çok sıkılmıştım. Ne yapmak istesen maddiyat karşına çıkıyor anlıyorum. Ama bebişlerimize anlatırız bak sizin için, aşılama tüp yaptırabilmek için nelere katlandık, size kavuşmak için deriz bizde yıllar sonra anlatırız inşallah. ayrıca burada dertleşmek de insana iyi geliyor.Yani burası olmasa mesela benim etrafımda bu durumu bilen kimse yok.Anlatamıyorum, paylaşamıyorum ve iyice içim daralıyor. Canın sıkıldıkça buraya yaz, biz hep yanındayız. Birşey diyeceğim sana kendin cebinden para harcamadan yapabileceğin bir aktivite. Ben arkadaşımdan görüştüm, kendisi ev hanımı ve bir yerle anlaşmış böyle incik boncuk birşeyler veriyorlar buna ve n yapacaını söylüyorlar. Onları yapıyor evde oturup diziyor yapıştırıyor falan ayrıca her biri başına para kazanıyordu. Bilmem ilgini çeker micanım tşk ederim. yine her zamanki gibi desteğini hissetmek çok güzel. canım puzzle ya da başka bir uğraş olup da 3 krş bile gerektirecek bişey olsa şu an o lüksüm yok malesef inanbunu konuşmayı sevmiyorum ama durum gerçekten böyle. dışarıdan alacağım hamur işi için kullanacağım sütü unu şekeri bile düşünür durumdayım. bi kez yine maddi bi durum paylaştığım bi yazımda biri bana o zaman evinde interneti kestir faturadan kurtul demişti ama komsuyla ortak kullanıyoruz ve saolsun bizden pay almıyor onu da belirteyim sonra milletten şöle yap böyle yap gibi şeyler duyuyorum. gecer inşallah bu depresif halim de. zaten bu ay tedavi de yok. kuzu kuzu aralık sonundaki adeti bekliyorum. o zaman başlayacağım tüp bebek tedavisine kadar inşallah biraz daha toparlanırım.
canım tşk ederim. yine her zamanki gibi desteğini hissetmek çok güzel. canım puzzle ya da başka bir uğraş olup da 3 krş bile gerektirecek bişey olsa şu an o lüksüm yok malesef inanbunu konuşmayı sevmiyorum ama durum gerçekten böyle. dışarıdan alacağım hamur işi için kullanacağım sütü unu şekeri bile düşünür durumdayım. bi kez yine maddi bi durum paylaştığım bi yazımda biri bana o zaman evinde interneti kestir faturadan kurtul demişti ama komsuyla ortak kullanıyoruz ve saolsun bizden pay almıyor onu da belirteyim sonra milletten şöle yap böyle yap gibi şeyler duyuyorum. gecer inşallah bu depresif halim de. zaten bu ay tedavi de yok. kuzu kuzu aralık sonundaki adeti bekliyorum. o zaman başlayacağım tüp bebek tedavisine kadar inşallah biraz daha toparlanırım.
canim insanlar ozellikle bazi insanlar cok konusmayi sever cok ve bos konusurlar her zaman icin..akil veren insanlardan hele boyle ukalaca hic hoslanmam.. sen hic bir zaman icin bu tarz konusmalarin muhattabi bile olma cvp dahi verme.. takilmada cahil insan cok konusur.. cahil insanlari takma kafana..inslh maddiyatiniz toparlanir hayirlisi ile bereketi ile gelen saglikli sihatli bir bebisin olur Allahin izniyle
Yok canım benim sakın yanlış anlama senin napıcanı söylemek(interneti kapat) falan benim ne haddime. Anlıyorum canım seni ben de 2ay öncesi maddi olarak çok sıkılmıştım. Ne yapmak istesen maddiyat karşına çıkıyor anlıyorum. Ama bebişlerimize anlatırız bak sizin için, aşılama tüp yaptırabilmek için nelere katlandık, size kavuşmak için deriz bizde yıllar sonra anlatırız inşallah. ayrıca burada dertleşmek de insana iyi geliyor.Yani burası olmasa mesela benim etrafımda bu durumu bilen kimse yok.Anlatamıyorum, paylaşamıyorum ve iyice içim daralıyor. Canın sıkıldıkça buraya yaz, biz hep yanındayız. Birşey diyeceğim sana kendin cebinden para harcamadan yapabileceğin bir aktivite. Ben arkadaşımdan görüştüm, kendisi ev hanımı ve bir yerle anlaşmış böyle incik boncuk birşeyler veriyorlar buna ve n yapacaını söylüyorlar. Onları yapıyor evde oturup diziyor yapıştırıyor falan ayrıca her biri başına para kazanıyordu. Bilmem ilgini çeker mi
canım tşk ederim. yine her zamanki gibi desteğini hissetmek çok güzel. canım puzzle ya da başka bir uğraş olup da 3 krş bile gerektirecek bişey olsa şu an o lüksüm yok malesef inanbunu konuşmayı sevmiyorum ama durum gerçekten böyle. dışarıdan alacağım hamur işi için kullanacağım sütü unu şekeri bile düşünür durumdayım. bi kez yine maddi bi durum paylaştığım bi yazımda biri bana o zaman evinde interneti kestir faturadan kurtul demişti ama komsuyla ortak kullanıyoruz ve saolsun bizden pay almıyor onu da belirteyim sonra milletten şöle yap böyle yap gibi şeyler duyuyorum. gecer inşallah bu depresif halim de. zaten bu ay tedavi de yok. kuzu kuzu aralık sonundaki adeti bekliyorum. o zaman başlayacağım tüp bebek tedavisine kadar inşallah biraz daha toparlanırım.
canim insanlar ozellikle bazi insanlar cok konusmayi sever cok ve bos konusurlar her zaman icin..akil veren insanlardan hele boyle ukalaca hic hoslanmam.. sen hic bir zaman icin bu tarz konusmalarin muhattabi bile olma cvp dahi verme.. takilmada cahil insan cok konusur.. cahil insanlari takma kafana..inslh maddiyatiniz toparlanir hayirlisi ile bereketi ile gelen saglikli sihatli bir bebisin olur Allahin izniyle
Şurda iki dertleşip rahatlıyoruz. İnternet olmazsa iyice bunalıma girersin. Herkes kendine baksın. sonuçta kimse acından ölmüyor ama bazı şeyler vardır ki herkes yaparken sen yapamazsın çünkü bütçeni aşar. Hangimiz yaşamadık ki bunları. Umarım kocan bir an önce atanır da rahata erersin canım.
Happy Meal canım tekrar çok özür dilerim ben kesinlikle öyle birşey demek istemedim seni kırdıysam özür dilerim, hakkını helal et. Çok üzüldüm şimdi vigoroso nun söylediklerine. Ben senin yanında olmak için söylemiştim, inanamıyorum böyle anlaşıldığıma, neyse ben daha fazla konuşmayayım bir daha da yazmayayım en iyisi, ama dualarım hep sizinle unutmayın olur mu. Hepiniz hakkınızı helal edin.
Happy Meal canım tekrar çok özür dilerim ben kesinlikle öyle birşey demek istemedim seni kırdıysam özür dilerim, hakkını helal et. Çok üzüldüm şimdi vigoroso nun söylediklerine. Ben senin yanında olmak için söylemiştim, inanamıyorum böyle anlaşıldığıma, neyse ben daha fazla konuşmayayım bir daha da yazmayayım en iyisi, ama dualarım hep sizinle unutmayın olur mu. Hepiniz hakkınızı helal edin.
noluo hic bise anlamadim gercekten.. gercekten anlamadim bn burdaki kimseyi kast etmedim oncelikle bunu buyuk bir parantezle belirteyim..bn arkadas iste insanlar o zaman internetini kapat fatura odemezsin fln demis..sanirm cevresinden kisiler..bn ona istinaden yazdim.. ozur diliyorum ama alinganlik hat saffada olmus bn burdaki kimseyi kast etmedim !!!
kızlar hepinize ama hepinize çok tşk ederimYaaa gercektenn suan canim cok ama cok sikildi...gercekten.. adimin bole seylerde gecmesini istemiyorum bn burda kimseye kendini kotu hisettirck bisey yazmadim.. arkadasin yazdiklarina istinaden yazdim rahatlatmak ve takilmamasi adina ..burdaki kimseyede lafim degildi lutfen..
Yokkızlar hepinize ama hepinize çok tşk ederimhkom canım arkadaşım benim vigoroso asla seni kasdetmedi ki sen neden üstüne alındın bitanem yapma lütfen. hakkımız var mı ki senin üstünde helallik istiyorsun varsa helal hoş olsun hepinize. öyle yazmayayaım filan demek yok lütfen . vigoroso da açıklamış zaten durumu. vigoroso canım sen de hemen üzülme yanlış anlaşıldın diye, az önce demiyor muyduk en hassas günlerimiz diye, hale bakın hele moral isteyen ben durumu toparlamaya çalışıyorum yapmayın :) hepinizi çok seviyorum. hepiniz iyi insanlarsınız. bahsettiğim interneti kapat olayı filan başka bi topikte bi densiz tarafından söylenmişti. sizler ise bana dost elini uzatan ve yanımda olduğunuz için şükrettiğim insanlarsınız. şimdi öpüşün kucaklaşın bakayım beni de daha fazla üzmeyin. ben ikinizi de çok seviyorum keşke anlatmasaydım benim sorunumdan olay nerelere geldi. kızlar kabul edin hepimiz hassasızzzzzzz.
bu arada kızlar bizim maddi durum sadece bebek tedavisiyle ilgili değil, eşim ticarete kalkıştı, battık dunya kredi borcu var üstümüzde eşimin dediğine göre 15 yıl filan ancak borçlar kapanacakmış. ondan sonra Allah nasip ederse düşünücez bi ev almayı filan. biz hayata sıfırın altından başladık. öncce düze çıkıcaz sonra + ya inaşllah. Rabb'im hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
öpüşün bakayım kucaklaşın bekliyorum. ya bu hormonlar bizi daha nereye getirecek bilmiyorum. ah bebişler gelin artık da şu anacıklarınız biraz feraha ersin
canım benim alıntı konusunda yeni düzenlemelere gidilmiş yanlış alıntılamalar oluyor o benimkini alıntılarken altta bana yazılanı da alıntılamış :) gücenmek yok hiç tamam mı? canım sana özelden de yazmıştım sana ne kadar önem verdiğimi biliyorsun. Rabb'im hiç tanışmayan bunca insanı ortak bir çatıda buluşturdu. :)YokHappy Meal in bana yazdığı cevabı alıntılayıp yazınca ben nedense üstüme alındım bir anda o sözleri okuyunca başımdan kaynar sular döküldü, yani belki de ben çok alıngan olduğum için yanlış anladım kusura bakmayın.Evet sen dertliydin güya, bir de benimle uğraştın. Ayrıca hepimizin birbirimize hakkı geçiyor bir sürü eşy paylaşıyoruz burada benim için önemli olmasanız böyle alınmazdım zaten. Yani işten gelir gelmez açıyorum ne var ne yok okuyorum hemen. Yani ben kimseyle paylaşamadığım herşeyi sizinle paylaşıyorum. vigoroso heralde ben yanlış anladım kusura bakma.
Arkadaslar mrb. Bende bugün ilk asilamami yaptirdim.iki hafta sonra tuttumu ogrenecegizz inşallah. Bende 5yillik evliyim cikolata kistim vardi aml.oldum sonra bekleme daha fazla asilama yapalım dedi doktorum bizde yaptik inşallah hayırlısı olur. Rabbim yardim etsin hepimize
canım hastane şartlarını zorla durumunu soyle dr um en gec 3. gunu gel dedi de araya alsınlar çunku genelde 2. en geç 3. gunu başlanıyor.Kızlar ya kafama takıldı, şimdi ben çarşambadan önceye randevu bulamadım. Adetin 4. günü oluyor. Aşılama başlanır mı 4. gün?
Tamam canım, sağol. Bu arada sana derdini unutturmayı başardık sanırım. :)canım benim alıntı konusunda yeni düzenlemelere gidilmiş yanlış alıntılamalar oluyor o benimkini alıntılarken altta bana yazılanı da alıntılamış :) gücenmek yok hiç tamam mı? canım sana özelden de yazmıştım sana ne kadar önem verdiğimi biliyorsun. Rabb'im hiç tanışmayan bunca insanı ortak bir çatıda buluşturdu. :)
evet canım sormaTamam canım, sağol. Bu arada sana derdini unutturmayı başardık sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?