- 4 Eylül 2014
- 286
- 359
- 73
- Konu Sahibi Happy Meal
-
çok sağol canım rabbim herkeze nasip etsin inşallahben dedim gelio il bebiş dedim :) canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. burda tedavi ve sonuç bekleyenlere umut olsun inşalah :) gözümüz aydın :)
3 yaşında 1 kızım var canım çok ama çok istiyordu kardeş anlatamam yatıyodu kalkıyodu anne kardeşim ne zaman gelcek diyordu sırf onun için bu aşılamamı yaptırdım çok şükür onun şansına tuttu canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına aralık bol bebişli olsun inşallahkiziniz kardes istiyordu... cok cok guzel bi haber hayirlu ugurlu olsun inslh.. cok guzel bir acilis bu ardi inslh boyle guzel gelir.. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.aralığın ilk günü mutlu bir haberle baslasın az önce sonuçumu aldım HAMİLEYİM çok mutluyum allahım tamamına erdirir inşallah kızımın duaları kabul olmuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin
amin canım inşallahCanım benim yaaa çok sevindim, Allah kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o zaman senden de dua bekliyruz, hamilelerin duası kabul olurmuş, :) darısı bize inşallah
sağol canım sendende mutlu haber bekliyordum fakat listede negatif yazıyor çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş canım rabbim tez bi zamanda seninde kucağını doldursun inşallahÇok sevindim, tebrikler:)aralığın ilk günü mutlu bir haberle baslasın az önce sonuçumu aldım HAMİLEYİM çok mutluyum allahım tamamına erdirir inşallah kızımın duaları kabul olmuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canim yasim 27 son adet tarihimde 18 kasim eklersen sevinirimcanım yaş kaç? son adet tarihini yazar mısın seni de ekleyeyim listemize
Tebrik ediyorum sizi.allah tamamına erdirsin inşallah. Asilama sonrası neler yasadin belirtiler neydi acaba 2 hafta nasil dayandin.ben bugun asilama yaptırdım surekli gaz var kasigim agriyor ne zaman geçerki acaba.2hafta cookk yaaa insaallah tutar rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin3 yaşında 1 kızım var canım çok ama çok istiyordu kardeş anlatamam yatıyodu kalkıyodu anne kardeşim ne zaman gelcek diyordu sırf onun için bu aşılamamı yaptırdım çok şükür onun şansına tuttu canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına aralık bol bebişli olsun inşallah
sağol canımTebrik ediyorum sizi.allah tamamına erdirsin inşallah. Asilama sonrası neler yasadin belirtiler neydi acaba 2 hafta nasil dayandin.ben bugun asilama yaptırdım surekli gaz var kasigim agriyor ne zaman geçerki acaba.2hafta cookk yaaa insaallah tutar rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
CoK tsk ederimm canim sagol cvbin icinn.sağol canım2 hafta çok zor dayandım fakat hamileliğimi hissetim canım bu benim 3 aşılamamdı daha önceki iki aşılamamda tutmuştu tecrube var yani bende 2-3 gün sürer şişlik ve sancın bende öyle oldu belirti olarak 7 gün sonra göbek deliğimden rahme doğru batma oldu tabi herkezde bi belirti olcak diye bişeyde yok canım örneğin kızımdaki aşılamamda sadece göğüslerim şişmişti yani belirtiler farklı olabiliyor bel ağrısıda vardı aslında belirtiler adet olma belirtileriyle aynı bu arada sana tavsiye 2 haftanı dinlenerek geçir uzanma ağır kaldırma umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir canım hayırlı olsun allah hayırlı haberler almanı nasip etsin
Canim yasim 27 son adet tarihimde 18 kasim eklersen sevinirim
Dün akşam eşimle konuştuk. Tedaviye devam kararı aldık. Aslında hiç istemiyorum ama devam edicem. Yarın adetimin 4. günü. Randevu aldım. Bakalım kist var mı yok mu.
bende dün dr a gittim geçen aydan bi yumurtam çatlamamış.bu önemli bi sorun değil dedi dr ama hormon tahlili yapalım yinede dedi yumurta hormon salgılamaya devam ediyormu etmiyormu bi görelim dedi.kan verdim dün.bugün tekrar gidecem duruma göre iğnelere başlıycaz bugün nasipse.gelince yazarım yine.devam edin canım vucudunda hala o ilaçların etkileri varken daha verimli olurmuş öyle duymuştum. bizi bilgilendir durama göre listemizdeki güncelleme için bilgilerini alalım olur mu? ama bana özelden yaz canım burda kaçabiliyor bazen
canım hayırla sonuçlansın inşallah.bende bugün tedaviye başlıyacam nasipse dr randevum var.iğneleri kaç gün vuruldun?yumurta toplama işlemi adetin kaçıncı günü oldu bilgi verirmisin?Merhaba kizlar, benim de cuma gunu yumurtalar toplandi yarin da nasip olursa transfer olacak.bu arada ilk tup denemem
tamam canım gelir gelmez yaz hadi hayırlısı :)bende dün dr a gittim geçen aydan bi yumurtam çatlamamış.bu önemli bi sorun değil dedi dr ama hormon tahlili yapalım yinede dedi yumurta hormon salgılamaya devam ediyormu etmiyormu bi görelim dedi.kan verdim dün.bugün tekrar gidecem duruma göre iğnelere başlıycaz bugün nasipse.gelince yazarım yine.
canım sana daha önce sordummu hatırlamıyorum ama öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende kısmetse bugün iğnelere başlıycam tüp bebek için.kaç gün iğne vuruldun?yumurtaların adetin kaçıncı günü toplanmış olacak bilgi verebilirmisin?tşkHanimlar Merhaba bugün tüp bebek tedavisinde 8.gunum doktora gittim cuma günü yumurtalarim toplanacak bir aksilik çıkmazsa haftaya salı yada çarşamba da transfer yapılacak
Gecen ay benim oldu canim 4 yumurtam vardi 1 i kalmis dedigin gibi dr tahlil istedi tahlilim iyi cikti 2 .asilama yakinken kaybolmustu sorun cikarmadi yani sukurbende dün dr a gittim geçen aydan bi yumurtam çatlamamış.bu önemli bi sorun değil dedi dr ama hormon tahlili yapalım yinede dedi yumurta hormon salgılamaya devam ediyormu etmiyormu bi görelim dedi.kan verdim dün.bugün tekrar gidecem duruma göre iğnelere başlıycaz bugün nasipse.gelince yazarım yine.
sevindim canım sağolasın.dr umda çok önemli değil dedi.inşallah aksama olmazda bugün başlarım tup bebek için iğnelere.Gecen ay benim oldu canim 4 yumurtam vardi 1 i kalmis dedigin gibi dr tahlil istedi tahlilim iyi cikti 2 .asilama yakinken kaybolmustu sorun cikarmadi yani sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?