Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
3 yaşında 1 kızım var canım çok ama çok istiyordu kardeş anlatamam yatıyodu kalkıyodu anne kardeşim ne zaman gelcek diyordu sırf onun için bu aşılamamı yaptırdım çok şükür onun şansına tuttu canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına aralık bol bebişli olsun inşallah

Son düzenleme:
Canım benim yaaa çok sevindim, Allah kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o zaman senden de dua bekliyruz, hamilelerin duası kabul olurmuş, :) darısı bize inşallah
amin canım inşallahrabbim sizlerinde yüzlerini tez zamanda güldürsün rabbim isteyen herkeze nasip etsin canım

sağol canım sendende mutlu haber bekliyordum fakat listede negatif yazıyor çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş canım rabbim tez bi zamanda seninde kucağını doldursun inşallah

Tebrik ediyorum sizi.allah tamamına erdirsin inşallah. Asilama sonrası neler yasadin belirtiler neydi acaba 2 hafta nasil dayandin.ben bugun asilama yaptırdım surekli gaz var kasigim agriyor ne zaman geçerki acaba.2hafta cookk yaaa insaallah tutar rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Reactions: nea
sağol canım2 hafta çok zor dayandım fakat hamileliğimi hissetim canım bu benim 3 aşılamamdı daha önceki iki aşılamamda tutmuştu tecrube var yani bende 2-3 gün sürer şişlik ve sancın bende öyle oldu belirti olarak 7 gün sonra göbek deliğimden rahme doğru batma oldu tabi herkezde bi belirti olcak diye bişeyde yok canım örneğin kızımdaki aşılamamda sadece göğüslerim şişmişti yani belirtiler farklı olabiliyor bel ağrısıda vardı aslında belirtiler adet olma belirtileriyle aynı bu arada sana tavsiye 2 haftanı dinlenerek geçir uzanma ağır kaldırma umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir canımhayırlı olsun allah hayırlı haberler almanı nasip etsin

CoK tsk ederimm canim sagol cvbin icinn.

Dün akşam eşimle konuştuk. Tedaviye devam kararı aldık. Aslında hiç istemiyorum ama devam edicem. Yarın adetimin 4. günü. Randevu aldım. Bakalım kist var mı yok mu.

Dün akşam eşimle konuştuk. Tedaviye devam kararı aldık. Aslında hiç istemiyorum ama devam edicem. Yarın adetimin 4. günü. Randevu aldım. Bakalım kist var mı yok mu.

devam edin canım vucudunda hala o ilaçların etkileri varken daha verimli olurmuş öyle duymuştum. bizi bilgilendir durama göre listemizdeki güncelleme için bilgilerini alalım olur mu? ama bana özelden yaz canım burda kaçabiliyor bazen

bende dün dr a gittim geçen aydan bi yumurtam çatlamamış.bu önemli bi sorun değil dedi dr ama hormon tahlili yapalım yinede dedi yumurta hormon salgılamaya devam ediyormu etmiyormu bi görelim dedi.kan verdim dün.bugün tekrar gidecem duruma göre iğnelere başlıycaz bugün nasipse.gelince yazarım yine.

Merhaba kizlar, benim de cuma gunu yumurtalar toplandi yarin da nasip olursa transfer olacak.bu arada ilk tup denemem
canım hayırla sonuçlansın inşallah.bende bugün tedaviye başlıyacam nasipse dr randevum var.iğneleri kaç gün vuruldun?yumurta toplama işlemi adetin kaçıncı günü oldu bilgi verirmisin?

tamam canım gelir gelmez yaz hadi hayırlısı :)

Hanimlar Merhaba bugün tüp bebek tedavisinde 8.gunum doktora gittim cuma günü yumurtalarim toplanacak bir aksilik çıkmazsa haftaya salı yada çarşamba da transfer yapılacak
canım sana daha önce sordummu hatırlamıyorum ama öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende kısmetse bugün iğnelere başlıycam tüp bebek için.kaç gün iğne vuruldun?yumurtaların adetin kaçıncı günü toplanmış olacak bilgi verebilirmisin?tşk

Gecen ay benim oldu canim 4 yumurtam vardi 1 i kalmis dedigin gibi dr tahlil istedi tahlilim iyi cikti 2 .asilama yakinken kaybolmustu sorun cikarmadi yani sukur

neslli canım hayırlı olsun :) perşembe günkü kan sonucunu duymak için sabırsızlanıyorummmmm :) kızlar maşallah topiğimiz bu ay bereketli olacak gibi duruyor :)

Kızlar merhaba,

yarın aşılamam var Allah kısmet ederse, az önce çatlatma .ğnemi oldum.. Şu an bir tane 19 mm bir tane de 15,5 mm var . 15,5 mm yarına kadar büyür dedi doktor. Sizlerin nasıldı büyüklükleri... 15,5 büyümez gibime geldi ( sanki dr um :)) size de bir sorayım dedim . sizlerin nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…