• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
amin canım sağol ınsallah bakalım ben topıkteyım ama bu ay gebelık falan olmuycak bıdahakı ay napcamı da bılmıom ama sanırım 3 aylık bır ara vermeye karar verdım bu arada pkonun etkılerını onlemek ıcın duphaston kullanıcam bakalım hayırlısı olsun hepımızın adına

Canım duphaston nasıl bir ilaç anlatabilir misiniz. Ne gibi faydaları var.

Allah hepimizin kucağına bebişlerimizi nasip etsin inşallah...​
Amin cnm insallah napiosun nabersin ben yoruldum daha simdiden belim agriyo cok yhaaa :( nobetciyim ayaktayim hep

Canım duphaston nasıl bir ilaç anlatabilir misiniz. Ne gibi faydaları var.​
Duphaston bi cesit progesteron adet duzenliyo bebis varsa tutunmasini saglio

kızlar ben yine sizinle dertleşmeye geldim. ben galiba depresyondayım. ne yapmam lazım yardım eder misiniz bana? burda ne sorunları olanlar var hep biliyorum. Rabb'ime binlerce sükür benim öyle çok büyük bir sorunum yok ama, kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli ağlamak istiyorum. hiç bişey boğazımdan geçmiyor. yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. geceleri uyumakta çok zorluk çekiyorum. ya çok gec dalabiliyorum uykuya ya da uyusamda 15dk da bir uyanıyorum. rüyalarım genelde kabus boyutunda geçiyor. sabahları yani gunduzleri yatsam saatlerce uyusam istiyorum. gun içinde giyinmek evden çıkmak makyaj yapmak hatta dus bile yapmak istemiyorum. yemek yapmak istemiyorum. zaten hiç bir şey yapmak istemiyorum. size su an yazarken bile yine ağlıyorum. ne olacak benim bu halim? az önce komsu geldi aşure getirmiş bana açtım kapıyı gözlerim yas, türlü bahaneler ürettim kötü bir haber aldım diye filan. yani durumlar böyle. Rabb'im buyuk acılar vermesin ama işte halim bu :( :KK61::KK61::KK61:

inşallahhhh.....​
Ayynen oyle oluyo cnm benim gecen ay kimyasal oldu bata kadar adet sancim oldu bat gunu kesildi 8 gun adetim gecikti sonra tabi gitti bebis tutunamadi

kızlar ben yine sizinle dertleşmeye geldim. ben galiba depresyondayım. ne yapmam lazım yardım eder misiniz bana? burda ne sorunları olanlar var hep biliyorum. Rabb'ime binlerce sükür benim öyle çok büyük bir sorunum yok ama, kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli ağlamak istiyorum. hiç bişey boğazımdan geçmiyor. yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. geceleri uyumakta çok zorluk çekiyorum. ya çok gec dalabiliyorum uykuya ya da uyusamda 15dk da bir uyanıyorum. rüyalarım genelde kabus boyutunda geçiyor. sabahları yani gunduzleri yatsam saatlerce uyusam istiyorum. gun içinde giyinmek evden çıkmak makyaj yapmak hatta dus bile yapmak istemiyorum. yemek yapmak istemiyorum. zaten hiç bir şey yapmak istemiyorum. size su an yazarken bile yine ağlıyorum. ne olacak benim bu halim? az önce komsu geldi aşure getirmiş bana açtım kapıyı gözlerim yas, türlü bahaneler ürettim kötü bir haber aldım diye filan. yani durumlar böyle. Rabb'im buyuk acılar vermesin ama işte halim bu :KK43: :KK61::KK61::KK61:
Canim benim ne kadar iyi anliyorum seni bilemessin ayni bende oyleyim ama aglayamiyorum bile herkesin yaninda bide gulmem gerekiyo basariyorum ama elimizden gelen dua etmek istemek israrla istemeliyiz elbet bir gun gelecek biz de mutlu olcaz ben artik elimdekilere bakiyorum sagligim yerinde huzurluyum maddi manevi sikintim yok cocuk ozleminden baska ama oyle bi hal aldiki hicbirseyi goremez oldum olduk
Allah kuluna yetmez mi diye soruyorum hep uzuntulu zamanlarimda
Birde icin cok daraldigi zaman
La tahzen innellahe meassabirin de iyi gelir

Benimde adetim pazar günü başladı. Benim şimdiye kadar adetliyken gittiğimde hep alttan baktı doktorum. Israrla karından bakmasını istiyorum ama kist olup olmadığını net bir şekilde görmem lazım ve alttan muayeneyle bu mümkün olabilir diyo. Eğer kist varken klomene başlatırsa sonucu çok vahim olurmuş. kist büyürmüş hatta ameliyata kadar gidermiş v.s Ama iğrenç bir işlem söyliyim.

Canım benim cumartesi gecesi hafif lekelenme oldu, pazar günü başladı bu ay beraberiz yani:):)
Az önce fakülteyi aradım randevu almak için, salı gününe doluymuş mecbur çarşambaya aldım. Adetin 4. günü oluyor. Aşılamaya başlayabilir mi 4. gün bilemiyorum. Gerçi benim yumurtaların büyümesinde sorun yok tabi doktorun aşılama diyeceğinin de garantisi yok. Bakalım bu ay beni neler bekliyor. Her ay adet olunca çok üzülürdüm eşim teselli ederdi. Bu ay eşim o kadar üzüldü ki yine beceremedik dedi. Ben teselli ettim onu.

kızlar ben yine sizinle dertleşmeye geldim. ben galiba depresyondayım. ne yapmam lazım yardım eder misiniz bana? burda ne sorunları olanlar var hep biliyorum. Rabb'ime binlerce sükür benim öyle çok büyük bir sorunum yok ama, kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli ağlamak istiyorum. hiç bişey boğazımdan geçmiyor. yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. geceleri uyumakta çok zorluk çekiyorum. ya çok gec dalabiliyorum uykuya ya da uyusamda 15dk da bir uyanıyorum. rüyalarım genelde kabus boyutunda geçiyor. sabahları yani gunduzleri yatsam saatlerce uyusam istiyorum. gun içinde giyinmek evden çıkmak makyaj yapmak hatta dus bile yapmak istemiyorum. yemek yapmak istemiyorum. zaten hiç bir şey yapmak istemiyorum. size su an yazarken bile yine ağlıyorum. ne olacak benim bu halim? az önce komsu geldi aşure getirmiş bana açtım kapıyı gözlerim yas, türlü bahaneler ürettim kötü bir haber aldım diye filan. yani durumlar böyle. Rabb'im buyuk acılar vermesin ama işte halim bu :KK43: :KK61::KK61::KK61:

Canım resmen beni anlatmışsın. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de artık bunalıma girdim. Haftasonu eşimle tartıştım. Son bir haftadır zaten sürekli didişiyorduk. Çünkü ben çok alıngan oldum. Herşey gözüme batmaya başladı. O da artık dayanamadı haftasonu küstü bana işe gitti. Akşam gelirken çiçek getirdi özürdiledi. Ben de mutlu olmuş gibi davrandım. Teşekkür ettim. Ah bir de içimde neler yaşadığımı bir bilse. Bazen bütün tedaviyi bırakmak istiyorum. amann diyorum ne olursa olsun. Benden daha kıymetli değil ya. sonra bebekleri gördükçe hevesleniyorum. içim eziliyor. İnsan bir gecede 5,6 kez uyanır mı ve her seferinde zar zor uykuya dalıyorum. Bide ben çalışan bir insanım sabah 6,30 kalkıp işe gidiyorum. Help me .....

Kızlar alıntı kısmında bir değişiklik yapılmış ve sanırım bir çoğunuz bununla ilgili sorun yaşıyorsunuz.

Alıntı yaparak cevap vermek istediğimizde alıntı olan kısım pembe renkte oluyor. Bu pembe rengi kaldırmak ya da aktif yapmak için alıntı olan kısmı seçip sağ üst köşede sağdan ikinci sırada baloncuk/ mikrofon benzeri bir işaret var. Ona tıklayarak istediğimiz kısmı alıntı yapabiliriz ve istediğimiz kısmı alıntının dışına çekebiliriz.

Kızlar alıntı kısmında bir değişiklik yapılmış ve sanırım bir çoğunuz bununla ilgili sorun yaşıyorsunuz.

Alıntı yaparak cevap vermek istediğimizde alıntı olan kısım pembe renkte oluyor. Bu pembe rengi kaldırmak ya da aktif yapmak için alıntı olan kısmı seçip sağ üst köşede sağdan ikinci sırada baloncuk/ mikrofon benzeri bir işaret var. Ona tıklayarak istediğimiz kısmı alıntı yapabiliriz ve istediğimiz kısmı alıntının dışına çekebiliriz.
:)) he ya iyiki yazdın ben de yazarken bır tuhaflık oldugunu hıssettım de neysekı ogrendık

Canim benim ne kadar iyi anliyorum seni bilemessin ayni bende oyleyim ama aglayamiyorum bile herkesin yaninda bide gulmem gerekiyo basariyorum ama elimizden gelen dua etmek istemek israrla istemeliyiz elbet bir gun gelecek biz de mutlu olcaz ben artik elimdekilere bakiyorum sagligim yerinde huzurluyum maddi manevi sikintim yok cocuk ozleminden baska ama oyle bi hal aldiki hicbirseyi goremez oldum olduk
Allah kuluna yetmez mi diye soruyorum hep uzuntulu zamanlarimda
Birde icin cok daraldigi zaman
La tahzen innellahe meassabirin de iyi gelir
saol canım Allah razı olsun. benim bu depresif halim tamemen çocuk isteğimle ilgili değil canım ya, bi tek o değil yani o konuda Rabb'e sığındık dualarımızı ediyoruz tedavimizi oluyoruz. bizim Allah'a çok şükür dediğin gibi sağlığımız da yerinde. ama maddi çok sıkıntı içindeyiz mesela, annemin sağlığı hiç iyi değil eşimin kpss yds maratonundan onu neredeyse hiç göremiyorum. konuşabildiğimiz zamanlarda ne zaman bizden bahsetmek istesem o yine bu konular mı gibi yaklaşım gösteriyor. daralıyorum galiba. :(

Canım resmen beni anlatmışsın. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de artık bunalıma girdim. Haftasonu eşimle tartıştım. Son bir haftadır zaten sürekli didişiyorduk. Çünkü ben çok alıngan oldum. Herşey gözüme batmaya başladı. O da artık dayanamadı haftasonu küstü bana işe gitti. Akşam gelirken çiçek getirdi özürdiledi. Ben de mutlu olmuş gibi davrandım. Teşekkür ettim. Ah bir de içimde neler yaşadığımı bir bilse. Bazen bütün tedaviyi bırakmak istiyorum. amann diyorum ne olursa olsun. Benden daha kıymetli değil ya. sonra bebekleri gördükçe hevesleniyorum. içim eziliyor. İnsan bir gecede 5,6 kez uyanır mı ve her seferinde zar zor uykuya dalıyorum. Bide ben çalışan bir insanım sabah 6,30 kalkıp işe gidiyorum. Help me .....

canım alıntı konusuna değindiğin iyi oldu. bu kadar çok değişiklik yapılmasını hiç sevmiyorum. az önce adrenalin85ten alıntıladığım gibi başka başka sorunlarımız da var canım ya Rabb'im merhametini esirgemesin üstümüzden.

:KK46::nazar:aralığın ilk günü mutlu bir haberle baslasın az önce sonuçumu aldım HAMİLEYİM:anneadayı: çok mutluyum allahım tamamına erdirir inşallah kızımın duaları kabul olmuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin :nazar:
Canım benim yaaa çok sevindim, Allah kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o zaman senden de dua bekliyruz, hamilelerin duası kabul olurmuş, :) darısı bize inşallah

• Beğen
Reactions: nea
saol canım Allah razı olsun. benim bu depresif halim tamemen çocuk isteğimle ilgili değil canım ya, bi tek o değil yani o konuda Rabb'e sığındık dualarımızı ediyoruz tedavimizi oluyoruz. bizim Allah'a çok şükür dediğin gibi sağlığımız da yerinde. ama maddi çok sıkıntı içindeyiz mesela, annemin sağlığı hiç iyi değil eşimin kpss yds maratonundan onu neredeyse hiç göremiyorum. konuşabildiğimiz zamanlarda ne zaman bizden bahsetmek istesem o yine bu konular mı gibi yaklaşım gösteriyor. daralıyorum galiba. :KK43:

Canım dediğin gibi keşke tek derdimiz çocuk olsa. Günün 3 saatini yolda geçiriyorum be. Hatta bu sabah sadece işe geliş 2 saat 15 dakika sürdü. Belimde iki tane fıtık var. Otur otur iyice ilerledi fıtığım. Ne eşimin tayinini istanbula veriyorlar ne de benimkini kocaeline alıyorlar. Artık bu yol ikimizide mahfetti. Herkes torpil bulup işini hallediyor ama biz sap gibi kaldık ortada. Uğraşıp duruyoruz. Umarım biran önce olur.
Canım eşinin de işi zor. O sınav stresini ben de çok çektim. Tabi evlenmeden önce. O zamanlar eşimi tanımıyordum. O yüzden eşini iyi anlayabiliyorum. Bence üstüne gitme. Mesela ben artık bebek olayından çok bahsetmiyorum ( gerçi farklı şekillerde yansıtıyorum) :) Ya ne desem boş valla. Kelin ilacı olsa başına sürer :) Bende konuşuyorum işte napimm :(

Canım dediğin gibi keşke tek derdimiz çocuk olsa. Günün 3 saatini yolda geçiriyorum be. Hatta bu sabah sadece işe geliş 2 saat 15 dakika sürdü. Belimde iki tane fıtık var. Otur otur iyice ilerledi fıtığım. Ne eşimin tayinini istanbula veriyorlar ne de benimkini kocaeline alıyorlar. Artık bu yol ikimizide mahfetti. Herkes torpil bulup işini hallediyor ama biz sap gibi kaldık ortada. Uğraşıp duruyoruz. Umarım biran önce olur.
Canım eşinin de işi zor. O sınav stresini ben de çok çektim. Tabi evlenmeden önce. O zamanlar eşimi tanımıyordum. O yüzden eşini iyi anlayabiliyorum. Bence üstüne gitme. Mesela ben artık bebek olayından çok bahsetmiyorum ( gerçi farklı şekillerde yansıtıyorum) :) Ya ne desem boş valla. Kelin ilacı olsa başına sürer :) Bende konuşuyorum işte napimm :KK43:
sağol canım ilgilendiğin için. aynı anlattığın gibi işte. bi tür tuhafım bugunlerde.
aslına bakarsan hep kötü de değilim mesela cts akşamı çok neşeliydim. ama cuma akşamı akşamla bir kasvet bana da çökmüştü. dun berbatttı bugunde berbat gibi...

Happy Meal Happy Meal cim böyle zamanlarımız hepimizin oluyor malesef ve biz sana şu anda ne desek senin ruh halin değişmeyecek biliyorum. Zaten bizim söyleyeceğimiz herşeyi sen biliyorsun ve kendi kendine söylüyorsun ama bazen elimizde olmuyor üzülmeyi engellemek. Bunun için önce şükür diyeceğiz, sayamayacağımız kadar güzelliklere sahibiz aslında. Sonra da bu olayları düşünmemek için daha önce de öylemiş miydim bilmiyorum ama ben kendime bir uğraş buluyorum, mesela örgü örüyorum bazen, bazen bir gün çeşit çeşit hamur işi yapıp buzluğa koyuyorum misafir gelince çıkırtmak üzere, bu aralar bir puzzle yapmaya başlayacağım mesela 1000parça alıyorum üzerine düşersem 1 ayda falan bitiyor, bebeğimin odası için güzel bi puzzle almayı düşünüyorum tamamlayınca inşallah güzel haberi de alırım diyorum. Yani kısacası birşeyler yapmaya başla, devamı geliyor, çık vitrinlere bak yani kendini meşgul et yoksa insanın aklından çıkmıyor morali bozuluyor. Lütfen böyle yapma kendine zarar veriyorsun, bebek mutlu bir anneye tutunsun izin ver de :)

Back