kızlar ben yine sizinle dertleşmeye geldim. ben galiba depresyondayım. ne yapmam lazım yardım eder misiniz bana? burda ne sorunları olanlar var hep biliyorum. Rabb'ime binlerce sükür benim öyle çok büyük bir sorunum yok ama, kendimi çok mutsuz hissediyorum. sürekli ağlamak istiyorum. hiç bişey boğazımdan geçmiyor. yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. geceleri uyumakta çok zorluk çekiyorum. ya çok gec dalabiliyorum uykuya ya da uyusamda 15dk da bir uyanıyorum. rüyalarım genelde kabus boyutunda geçiyor. sabahları yani gunduzleri yatsam saatlerce uyusam istiyorum. gun içinde giyinmek evden çıkmak makyaj yapmak hatta dus bile yapmak istemiyorum. yemek yapmak istemiyorum. zaten hiç bir şey yapmak istemiyorum. size su an yazarken bile yine ağlıyorum. ne olacak benim bu halim? az önce komsu geldi aşure getirmiş bana açtım kapıyı gözlerim yas, türlü bahaneler ürettim kötü bir haber aldım diye filan. yani durumlar böyle. Rabb'im buyuk acılar vermesin ama işte halim bu
Canim benim ne kadar iyi anliyorum seni bilemessin ayni bende oyleyim ama aglayamiyorum bile herkesin yaninda bide gulmem gerekiyo basariyorum ama elimizden gelen dua etmek istemek israrla istemeliyiz elbet bir gun gelecek biz de mutlu olcaz ben artik elimdekilere bakiyorum sagligim yerinde huzurluyum maddi manevi sikintim yok cocuk ozleminden baska ama oyle bi hal aldiki hicbirseyi goremez oldum olduk
Allah kuluna yetmez mi diye soruyorum hep uzuntulu zamanlarimda
Birde icin cok daraldigi zaman
La tahzen innellahe meassabirin de iyi gelir