• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım hastane şartlarını zorla durumunu soyle dr um en gec 3. gunu gel dedi de araya alsınlar çunku genelde 2. en geç 3. gunu başlanıyor.
ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diye:(
hocaların burnu havada oluyor biliyorsun, ordaki elemanları da hep azarlarlar zaten, tanıyorum hocayı da staj yaparken çok denk geldim asistanları bile nasıl fırçalıyordu. belki vardır bir hayır diyerek çok zorlamayayım dedim. aşılamada 2. veya 3. gün başlama sebebi yumurtayı bir an önce büyütmekse eğer benim zaten en düşük dozda gereğinden fazla ve çok çabuk büyüyor. umarım hayırlısı olur. kafamda deli sorular:KK47:

ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diye:KK43:
hocaların burnu havada oluyor biliyorsun, ordaki elemanları da hep azarlarlar zaten, tanıyorum hocayı da staj yaparken çok denk geldim asistanları bile nasıl fırçalıyordu. belki vardır bir hayır diyerek çok zorlamayayım dedim. aşılamada 2. veya 3. gün başlama sebebi yumurtayı bir an önce büyütmekse eğer benim zaten en düşük dozda gereğinden fazla ve çok çabuk büyüyor. umarım hayırlısı olur. kafamda deli sorular:KK47:
canım benim seni yanlış yönlendirmek istemem evet erken başlanmasının sebebi aynı ölçüde rahim kalınlığını da takip etmek geç başlanırsa rahim duvarı kalınlığı uyuşmayabiliyor diye biliyorum. bi de erken başlanırsa yumurta sayısı artabiliyor. geç başlanırsa mevcut kaç adetse o buyuyor. ama sen yine de daha detaylı bi bilene danış derim. buradaki arkadaşlar da yardımcı olacaklardır.

ya bu doktora ilk defa gidecem, kadın doçent, özel muayeneye gidip bi de 100 tl verecem sırf ilgilensin diye:KK43:
bende aşılama yaptıracağım ay doktorum adetinin en geç 4. gününe kadar gelmen lazım demişti canım.ilk 3 gün daha iyi olur ama engeç 4 te olur demişti.ama doktordan doktora da değişiyor sanırım.çünkü klomen i kimi 3.gün başlıyor kimi 5.gün..istersen hastaneye sorununu anlat yardımcı olabilirler..

Ben adetin 3. günü bile gitsem klomene 5. gün başlatıyor doktorum.
klomene benim de dr um 2 seferde 5. gun başlatmıştı canım ama letu ya da gonal f gibi ilaçlar kullanacaksan 2. gunu bşlatıyorlar. tedavi yöntemine göre değişiyor.

klomene benim de dr um 2 seferde 5. gun başlatmıştı canım ama letu ya da gonal f gibi ilaçlar kullanacaksan 2. gunu bşlatıyorlar. tedavi yöntemine göre değişiyor.
valla bilemedim şimdi benim doktor da mı sorun var acaba.klomenden başka bişey vermiyor bana 3 aydır çatlatma iğneside vurmuyor çatlıyor yumurta kendiliğinden bu ay da benim zorumla aşılama yaptı yoksa yapmayacaaktı.olur bi problem yok diyor ama 8 yıllık evliyim 5 yıldır olmuyor.inşallah aşılamam tutar.hatta klomeni birkeresinde yarım yarım kullandım günde 1 tane değil.3 yumurtayı bile istemiyor doktorum en fazla iki istiyor.kadın profesör vardır bi bildiği diyorum teslim ettim kendimi ona artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

valla bilemedim şimdi benim doktor da mı sorun var acaba.klomenden başka bişey vermiyor bana 3 aydır çatlatma iğneside vurmuyor çatlıyor yumurta kendiliğinden bu ay da benim zorumla aşılama yaptı yoksa yapmayacaaktı.olur bi problem yok diyor ama 8 yıllık evliyim 5 yıldır olmuyor.inşallah aşılamam tutar.hatta klomeni birkeresinde yarım yarım kullandım günde 1 tane değil.3 yumurtayı bile istemiyor doktorum en fazla iki istiyor.kadın profesör vardır bi bildiği diyorum teslim ettim kendimi ona artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

canım benim dr umda en fazla 2 yumurta istiyor, daha fazla olursa o ay aşılamayı iptal ediyor çunku çoğul gebelik olussun istemiyor. bu doğru bir uygulama bence. ama sen yine de en gec 3. gunu git. kiste donusen var mı baksın ona göre tedavi belirlesin.

Merhaba kizlar, benim de cuma gunu yumurtalar toplandi yarin da nasip olursa transfer olacak.bu arada ilk tup denemem​
Canim hayirli sonuclar al insallah.bende yarin ignelere basliycam nasipse.sen kac gun yumurta gelistirici igne vuruldun canim adetinin kacinci gununde yumurtalar toplandi bilgi verirmisin.

Kızlarr transferim oldu bir saat önce çok şükür şimdi hastaneden çıktık :)) 13 aralık test günüm inşallahh​
Hayirli olsun canim.kac gun igne kullandin canim adetin kacinci gunu yumurtalarin toplandi.insallah tutunuur bebsin.

:KK46::nazar:aralığın ilk günü mutlu bir haberle baslasın az önce sonuçumu aldım HAMİLEYİM:anneadayı: çok mutluyum allahım tamamına erdirir inşallah kızımın duaları kabul olmuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin :nazar:
Çok sevindim, tebrikler:)

Kızlar ben de bugün regl oldum. Kısmet değilmiş. Çok üzgünüm, olmaması için hiçbir neden yok ama olmuyor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı. İnşallahdiğer arkadaşlarım hayırlı sonuçları alır. Ben 1 kaç ay dinlenecem. Bakalım zaman ne gösterecek. Zamana ihtiyacım var. Yine de hepinize dua edicem. Allahım yardımcımız olsun

Kızlar ben de bugün regl oldum. Kısmet değilmiş. Çok üzgünüm, olmaması için hiçbir neden yok ama olmuyor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı. İnşallahdiğer arkadaşlarım hayırlı sonuçları alır. Ben 1 kaç ay dinlenecem. Bakalım zaman ne gösterecek. Zamana ihtiyacım var. Yine de hepinize dua edicem. Allahım yardımcımız olsun​
Canim Allah razi olsun, ben de senin icin cok dua edicem, Rabb'im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah, hayirlisi boyleymis, insallah zaman senin ilacin olur bebisin gobisine dusuverir. Sen en guzel seyleri hakediyorsun. Bizi topikte yalniz birakma.

canım alıntı konusuna değindiğin iyi oldu. bu kadar çok değişiklik yapılmasını hiç sevmiyorum. az önce adrenalin85ten alıntıladığım gibi başka başka sorunlarımız da var canım ya Rabb'im merhametini esirgemesin üstümüzden.​
Bişey sormak istiyorum cok bel ağrısı çekıyorum aşılamamın ikinci norml mi bu kadar bel ağrısı

)canım alıntı konusuna değindiğin iyi oldu. bu kadar çok değişiklik yapılmasını hiç sevmiyorum. az önce adrenalin85ten alıntıladığım gibi başka başka sorunlarımız da var canım ya Rabb'im merhametini esirgemesin üstümüzden.​
Bişey sormak istiyorum cok bel ağrısı çekıyorum aşılamamın ikinci norml mi bu kadar bel ağrısı​
Tatlim catlatma ignesinin eykisi sende de cok yumurta vardi yani notmal endise etme

Kızlar ben de bugün regl oldum. Kısmet değilmiş. Çok üzgünüm, olmaması için hiçbir neden yok ama olmuyor. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı. İnşallahdiğer arkadaşlarım hayırlı sonuçları alır. Ben 1 kaç ay dinlenecem. Bakalım zaman ne gösterecek. Zamana ihtiyacım var. Yine de hepinize dua edicem. Allahım yardımcımız olsun​
Canim Allah razi olsun, ben de senin icin cok dua edicem, Rabb'im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah, hayirlisi boyleymis, insallah zaman senin ilacin olur bebisin gobisine dusuverir. Sen en guzel seyleri hakediyorsun. Bizi topikte yalniz birakma.
çok teşekkür ederim Happymeal, Allah senden de razı olsun. Herzaman topikte sizlerle olucağım. İyi ki varsınız.... Bugünler de geçecek güneş yeniden doğucak hepimiz için.....

Cevap yazanlara çok teşekkür ederim.
Tam 4 buçukta yine aradım hastaneyi ama tele bakan olmadı. Tıp fakültesinde mesai kaçta bitiyor bilmiyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır. Kızlar bende ilginç bişey var hani hep derim ya ilaçsız da yumurtam büyüyor diye.. İlaç kullanınca benim yumurta sayım pek artmıyor. Genelde ilaç boyuta etki ediyor bende. Acaba hep en düşük dozu verdikleri için mi sayıdan çok boyutu etkiliyor. Çarşamba gideceğim doktor 6. doktor olacak. Umarım bu iyi olur da bütün sorularımı rahatça sorar güzel güzel cevap alırım. Keşke diyorum bir arkadaşım olsaydı kadın doğumcu. Böyle aklıma takılan ne varsa sorabilseydim:)

Cevap yazanlara çok teşekkür ederim.
Tam 4 buçukta yine aradım hastaneyi ama tele bakan olmadı. Tıp fakültesinde mesai kaçta bitiyor bilmiyorum. Neyse vardır bunda da bir hayır. Kızlar bende ilginç bişey var hani hep derim ya ilaçsız da yumurtam büyüyor diye.. İlaç kullanınca benim yumurta sayım pek artmıyor. Genelde ilaç boyuta etki ediyor bende. Acaba hep en düşük dozu verdikleri için mi sayıdan çok boyutu etkiliyor. Çarşamba gideceğim doktor 6. doktor olacak. Umarım bu iyi olur da bütün sorularımı rahatça sorar güzel güzel cevap alırım. Keşke diyorum bir arkadaşım olsaydı kadın doğumcu. Böyle aklıma takılan ne varsa sorabilseydim:)
Canim Allah gonlune gire versin insallah.

Back