- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
Arkadaşlar bu iğne vurma olayı kaç gün sürüyor. Evde yapma şansı oluyor mu?
Çalışanlar için sürekli hastaneye gitmek sorun oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu iğne vurma olayı kaç gün sürüyor. Evde yapma şansı oluyor mu?
Kızlar merhaba,
yarın aşılamam var Allah kısmet ederse, az önce çatlatma .ğnemi oldum.. Şu an bir tane 19 mm bir tane de 15,5 mm var . 15,5 mm yarına kadar büyür dedi doktor. Sizlerin nasıldı büyüklükleri... 15,5 büyümez gibime geldi ( sanki dr um :)) size de bir sorayım dedim . sizlerin nasıldı ?
canım çok yüzeysel olacak ama daha detaylı bilgiyi dr undan alabilirsin ama yüzeysel olarak aşılamada ya hap ya da iğne ile yumurtalar buyutuluyor, 2 gunde bir kontrole gidiyorsun, hastanelerde kontrollere para ödemiyorsun çoğunda yani, sonra gerekli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapılıyor iğneden 26-36 saat arası bir süre sonra eşinden alınan spermler özel bir işlemden geçirilip rahimin gerilerine doğru enjekte ediliyor. inan bana canın yanmıyor. sadece spekulum takılırken biraz ağrın oluyor o kadar. aşılama olacağın gun işte eşinde seninle gelip örnek veriyor. sonra 14 gun sonra sonucu alıyorsun. aşılama bu kadar :) dilerim bebeğin en kısa zamanda göbişine gelir :)kızlar benim hiç bilgim yok aşılama nasıl bişi yazarmısınız?
canım ben iğnelerimi hep kendim yaptım mesai saatime denk geldi ilk seferinde, ama genelde akşam 6-8 arası en uygun saatlermiş bilgin olsun. göbekten oluyor iğneler ve hiç korkma kendi kendine rahatlıkla yapabilirsin.
içim rahatladı canım çok teşekürler:) İğne sayısı kişiye göre değişiyormu? Toplama işlemine kadar her gün yapacak mıyız?
arkadaşlar merhaba,
bugün iğne tedavimin 13.günündeyim.Bugün doktora gittim,12mm ve 11 mm 2 yumurta oluşmuş.
puregon dan 100ml vuruyorum, doktorum kilolu olduğun için yüksek doz vuruyoruz biz bu dozu tüp bebek de vuruyoruz dedi.2 gün sonra yeniden gidecem, bu iki günde yeni yumurtalarda büyüyebilir mi?(pco hastasıyım, dr çok yumurtan var demişti de)
kızlar çok yüksek mi dozum ?yüksek doz vurmanın ne sakıncası var?13.günde yumurta daha çok mu büyümeliydi?
keşke zayıf olsaydım ama ne yapayım böyleyim işte,
kafam karıştı((
tatlım aşılama yapacak doktor, 100ml çok mu anlamadım?Polikistik over hastası olup da zayıflayınca hamile kalanı çok duydum. Bence sık dişini kilo ver. Bak gör hamile kalacaksın o zaman. Ben de polikistik overim ama zayıfım o yüzden zayıflayıp da hamile kalma gibi bir umudum yok. Bu arada tüp bebek mi yoksa aşılama mı hangi tedaviyi yapıyorsun?
Ben 9 gün iğne oldum bugün son gün 225 lik merional vuruldum son 4 günde catlamamasi için başka bir iğne vuruluyorum çarşamba yani yarın gece 12 de çatlama ignesi vuracaz cuma da yumurtalarim toplanacakcanım sana daha önce sordummu hatırlamıyorum ama öncelikle tedavin hayırla sonuçlanır inşallah bende kısmetse bugün iğnelere başlıycam tüp bebek için.kaç gün iğne vuruldun?yumurtaların adetin kaçıncı günü toplanmış olacak bilgi verebilirmisin?tşk
cnm aşilaman tutmuş.inan çok sevindim maşallah.3 yaşında 1 kızım var canım çok ama çok istiyordu kardeş anlatamam yatıyodu kalkıyodu anne kardeşim ne zaman gelcek diyordu sırf onun için bu aşılamamı yaptırdım çok şükür onun şansına tuttu canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına aralık bol bebişli olsun inşallah
tatlım aşılama yapacak doktor, 100ml çok mu anlamadım?
Merhaba kızlar,
Bugün yumurtalarım toplandı. Şimdi dinleniyorum. Maşallah diyerek okuyun lütfen nazar değmesinden korkuyorum ama sizinle de paylaşmak istiyorum. Yumurta takibinde doktorum 16 tane görmüştü. Bugün toplamda 26 tane yumoşum olmuş hepsini toplamışlar. Bunlardan 17 tanesi sağlıklıymış şimdilik öyle görünüyor. Çoook sevindim çok olmalarına. İnşallah darısı diğer tüp yaptıracak arkadaşlara. Şimdi her gün arayıp embriyolarımızla ilgili bilgi verecekler hastaneden. Sonra sanırım 5 gün sonra hala sağlıklı olarak gelişebilenler dondurulacak. Önümüzdeki ay da transfer olacak. Hayırlısıyla inşallah hepsi gelişir ve sağlıklı bebişlerden biri bana tutunabilir. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen,sizleri seviyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aralığın ilk günü mutlu bir haberle baslasın az önce sonuçumu aldım HAMİLEYİM çok mutluyum allahım tamamına erdirir inşallah kızımın duaları kabul olmuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Çok sağol canım inş. Benim yumurtalar yavaş büyüdü 14 gün iğne vuruldum canım.adetin 18. Günü toplandı benim yumoşlar dün de transfer oldu çok şükür.senin de tedavin hayırlı uğurlu olsuncanım hayırla sonuçlansın inşallah.bende bugün tedaviye başlıyacam nasipse dr randevum var.iğneleri kaç gün vuruldun?yumurta toplama işlemi adetin kaçıncı günü oldu bilgi verirmisin?
bu gun sonucumu aldim kizlar 0.7 negatif. ikinci asilamam da boylece sona ermis oldu. inanamayacaksiniz belki ama hic uzgun degilim. icim cok rahat elhamdulillah. nasibi varsa gelir yoksa gelmez. zaten olan oldu bi de ah vah edip imtihani kaybetmektense bari sabrederek kazanalim degil mi ama :) dr artik tup bebek yaptir diyor. asilama artik olmayacakmis. biz de simdi dusunmuyoruz tup bebek. maddi manevi hazir degiliz. yaza kadar dinlenecegim insaallah ondan sonra allah kerim. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insaallah. ben raziyim rabbimden bana sayilamayack kadar cok nimet vermis, onlara sukretmem gerek, onlara bile yeterince sukredemezken vermedigine takilip kalmamak lazim.hepinize hayirli surecler dileyerek veda ediyorum. selamlar...
Kızlar iş yerinde tadilat var bu aralar pek giremiyorum
Aman deyim beni unutmayın adet olacağım bu hafta ve sonrasında tüp bebek tedavisi yolculuğu başlayacak...
Adet olur olmaz size bildiririm :) :) :)
canım kaç kilosun bilmiyorum ama dr lar genelde boy kilo hesabı yapıp vücut kitle endeksine bakıyor. onun 22nin altında olması gerekiyormuş sanırım. ama sık dişini zayıflamaya çalış. glifor kullan mesela, yuruyus yap, porsiyonlarını küçült ben bu şekilde 8 kg verdim 3 ayda. inan bana yapabilirsin. zaten bi yerden sonra mide kuculuyo su içsen doyuyorsun. ve bol suyu ihmal etme. dozları bilmiyorum ben aşılamada 75lik vurulmuştum ama önumuzdeki ay tüpte 150lik vurulucam diye biliyorum.arkadaşlar merhaba,
bugün iğne tedavimin 13.günündeyim.Bugün doktora gittim,12mm ve 11 mm 2 yumurta oluşmuş.
puregon dan 100ml vuruyorum, doktorum kilolu olduğun için yüksek doz vuruyoruz biz bu dozu tüp bebek de vuruyoruz dedi.2 gün sonra yeniden gidecem, bu iki günde yeni yumurtalarda büyüyebilir mi?(pco hastasıyım, dr çok yumurtan var demişti de)
kızlar çok yüksek mi dozum ?yüksek doz vurmanın ne sakıncası var?13.günde yumurta daha çok mu büyümeliydi?
keşke zayıf olsaydım ama ne yapayım böyleyim işte,
kafam karıştı((
sağolasın canım teşekkür ederim.Çok sağol canım inş. Benim yumurtalar yavaş büyüdü 14 gün iğne vuruldum canım.adetin 18. Günü toplandı benim yumoşlar dün de transfer oldu çok şükür.senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun
Hadi canim hakkinda hayirlisi olsun inslh..en kisa zamanda burda guzel haberlerini alirizkızlar benim tüp bebek tedavimde bugün itibariyle başladı.225 lik puregon vurulacam ilkini bugün vuruldum.cumaya kadar vurulcam cumartesi kontrole çağırdı dr um..hayırlısı bakalım.