- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.341
Yaa kızlar bende tık yok. Ne adet öncesi sendromu var ne de hamilelik belirtisi var.. Çok mu şey istiyorum bilemedim.. Sadece göğüslerimi elleyince hafif sızılar var. Başka da bişi yok. Aşılama gününü saymazsam 14. günüm. İnatla test yapmıyorummm :)))
HAYIRLI OLSN CNM bende 17 aralıkta aşılama test günüm 31 aralık aynı zamanlara denk geliyo ama tğp bebek tabiki aşılamaya göre daha daha garanti inşallah hayırşı haberleri alırız
ayyyy çok kolay bu şekilde ama yapabilirmiyim acaba ...acaba polikliniğemi gitsem ilk görsem bi .hemşire kalemi açtı bişiler yaptı çini dışını çıakrdı .zatenn acele acele anlatıyo soru sordurtmuyo sinir oldum :)acımıyor dimi bu iğneO kalemin kenarında dozu ayarladığın bir yer var 75 görene kadar ayarlama yapacaksın. 75 i gördükten sonra kutunun içindeki iğneyi kalemin ucuna tak iğneyi göbek deliğinin iki parmak sağına ya da soluna dik açıyla batır (İğne tam girsin) sonra ilacı deri altına enjekte et. "75 yazısı" "0 " olunca tık diye ses gelecek o zaman iğneyi derinden cıkarabilirsin.
evet bende bunu merak ediyorum adetliykenmi aşılama yapılacak. yoksa adet bitincemii?kızlar aşılama adetin kaçıncı günü oluyo?
ayyyy çok kolay bu şekilde ama yapabilirmiyim acaba ...acaba polikliniğemi gitsem ilk görsem bi .hemşire kalemi açtı bişiler yaptı çini dışını çıakrdı .zatenn acele acele anlatıyo soru sordurtmuyo sinir oldum :)acımıyor dimi bu iğnebide bu hemşire bana cuma günü kontrole gel dedi.ovitrelle die bitanedaha iğne var onu sakın kullanma biz söyleyene kadar dedi.bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
kızlar aşılama adetin kaçıncı günü oluyo?
ayyyy çok kolay bu şekilde ama yapabilirmiyim acaba ...acaba polikliniğemi gitsem ilk görsem bi .hemşire kalemi açtı bişiler yaptı çini dışını çıakrdı .zatenn acele acele anlatıyo soru sordurtmuyo sinir oldum :)acımıyor dimi bu iğnebide bu hemşire bana cuma günü kontrole gel dedi.ovitrelle die bitanedaha iğne var onu sakın kullanma biz söyleyene kadar dedi.bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Kendine eziyet etme bence gidip kan testi yaptır canım... En azından kurup durmazsın... Veee inşallah olumlu sonuç alırsın canım...
Canım yumurta gelişimine göre değişiyor aşılama günü ama aşağı yukarı adetin 12-14 günleri yapılıyor genellikle...
yani adet bitiminde oluyor öylemi adet bitsede yapılıyor yani dimiCanım yumurta gelişimine göre değişiyor aşılama günü ama aşağı yukarı adetin 12-14 günleri yapılıyor genellikle...
diğerlerinide buzdolabına koydum bişey olurmu ne varsa hepsini koydum dolabaAklımda soru işareti kalmasın dersen sağlık ocağına bile gidebilrsin gösterirler sana. Kolay bir uygulama gerçekten. Acı hiç yok hattaovitrelle yi buzdolabına koy bırak. Onu bir süre unutacaksın
yumurta takibinde de gün veriyo ya ondan soruyorum
yani adet bitiminde oluyor öylemi adet bitsede yapılıyor yani dimi
Çok kararsızım yaa( pööfffff
çokk teşekkür ederimmmAşılama için adetin başladığı günün ikinci veya üçüncü günü gidiliyor doktora... Sonra doktor ilaç veriyor ve gün aşırı veya 2 günde bir yumurta kontrolü için muayeneye çağırıyor... Yumurtalar İstenilen boyuta gelince (genellikle 12-14 günler arası) çatlatma iğnesi veriyor ve aşılama günü için saat söylüyor... Yani aşılama günü adetiniz çoktan bitmiş oluyor...Umarım yardımcı olmuşumdur...
diğerlerinide buzdolabına koydum bişey olurmu ne varsa hepsini koydum dolaba
canım benim hayırlı uğurlu olur inşalllah.aramızda 7 gün var :) benim 7.günüm bugün.kendini nasıl hissediyorsun?evet kesinlikle en zor kısmı beklemek.benimde cumartesi test günüm.şuan ne belirti var ne bişey belirtide aramıyorum zaten.benimde 5.gün embriyosuydu.kalan embriyon oldumu canım?transfer anı çok güzeldi değil mi ?:)Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Ne diyeyim canım benim en iyisi sen bilirsin... Ben kendini yiyip bitirme diye söyledim... Ama sonuca iyi yada kötü kendini hazırlamadıysan yaptırma adetini bekle canım...
ya bişi daha sorucam benAşılama için adetin başladığı günün ikinci veya üçüncü günü gidiliyor doktora... Sonra doktor ilaç veriyor ve gün aşırı veya 2 günde bir yumurta kontrolü için muayeneye çağırıyor... Yumurtalar İstenilen boyuta gelince (genellikle 12-14 günler arası) çatlatma iğnesi veriyor ve aşılama günü için saat söylüyor... Yani aşılama günü adetiniz çoktan bitmiş oluyor...Umarım yardımcı olmuşumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?