• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
yaa çok sinir bozucu değil mi? bende bişey yoktu 7. gün başladı canıma okudu, bugün 9. gün dokununca ağrıyor ama dokunmazsam bişey yok :KK35:

Aynen bende de bu durumlar var :/ İlk aşılamam da hem gögüs ağrısı hem kasık ağrısı yaşamıştım. 2 hafta boyunca... Ki bu ağrılar gece uykumdan uyandırıyordu düşün yani.. Bu sefer o şiddetli ağrıları çekmiyorum. Hatta adet olacak gibide değilim. Anlamadım gitti...

C

canım bende yeni aldım bebiş haberini ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor inşallah seninki de beniştendir
amin canım inşallah. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu mutluluğu. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. ben 7.güne girdim. bu kasık sızlamaları korkutuyo biraz beni. ara ara giriyo. sanki adet sızlaması gibi. inşallah adet olmam yaa. sendede böyle sızlamalar olmuş muydu aşılamadan 1 hafta sonra?

Brn daha önce paylaşmıştım ama göremeyenler için deneyimimi paylaşıyım aşılamanın 8. Günnden itibaren göğüs ağrısı bel ağrısı kasıklatda batma yaşadım 12. Güne kadar sevam etti zaten 13. Gün hamile olduğumu öğrendim ☺️

Brn daha önce paylaşmıştım ama göremeyenler için deneyimimi paylaşıyım aşılamanın 8. Günnden itibaren göğüs ağrısı bel ağrısı kasıklatda batma yaşadım 12. Güne kadar sevam etti zaten 13. Gün hamile olduğumu öğrendim ☺️

ayy inşallahhhh

amin canım inşallah. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu mutluluğu. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. ben 7.güne girdim. bu kasık sızlamaları korkutuyo biraz beni. ara ara giriyo. sanki adet sızlaması gibi. inşallah adet olmam yaa. sendede böyle sızlamalar olmuş muydu aşılamadan 1 hafta sonra?
Aşılamadan hemen sonra başladı canım ara ara kasık ağrısı adet olacakmış gibi hala da devam ediyo aminn inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olsun sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar birşey sorcam benim bugün 4. günüm çok olmadı ama vücudumdaki bir değişikliği paylaşmak istedim.bende öncesi ve sonrasında bu beyaz yumurta akı gibi akıntı gelirdi devamlı.her tuvalete gittiğimde dikkatimi çekti bugün hiç akıntı olmadı.iyi bişeymi anlamadım

Kızlar birşey sorcam benim bugün 4. günüm çok olmadı ama vücudumdaki bir değişikliği paylaşmak istedim.bende öncesi ve sonrasında bu beyaz yumurta akı gibi akıntı gelirdi devamlı.her tuvalete gittiğimde dikkatimi çekti bugün hiç akıntı olmadı.iyi bişeymi anlamadım

adetı baslışar derken bıraz acarmısın canım
canım progestan progesteron içeren bır hormon ılacı. rahımı kalınlastırıp bebegın tutunmasını kolaylastırıyor. progestan kullandsıgın sure ıcınde adet olunmaz. bırakınca eger gebelık olusmamıssa 2-3 gun en fazla bır hafta ıcınde adet oluyor kısı. o yuzden adetı baskılar denıyor.

canım progestan progesteron içeren bır hormon ılacı. rahımı kalınlastırıp bebegın tutunmasını kolaylastırıyor. progestan kullandsıgın sure ıcınde adet olunmaz. bırakınca eger gebelık olusmamıssa 2-3 gun en fazla bır hafta ıcınde adet oluyor kısı. o yuzden adetı baskılar denıyor.
canım yalnız ilginçtir ki ilk aşılamamda sabah akşam progestan kullanmama rağmen test günüme gelemeden adet olmuştum. bende progestan içerken adet olmam sanıyodum ama 13. günümdü sanıyorum adet olmuştum. :KK51:

tesekkurler cvb yazdıgın ıcın.....zten dr da bana asılamadan snra dedıkı sabah aksam agız yoluyla alıyorum progestan ılacını iç umarım bıtınce yanı 15 gun snra adet olmazsın tahlıle gel dedı..yarın gunum doluyor ama uc gundur hastayım ıste nasıp

tesekkurler cvb yazdıgın ıcın.....zten dr da bana asılamadan snra dedıkı sabah aksam agız yoluyla alıyorum progestan ılacını iç umarım bıtınce yanı 15 gun snra adet olmazsın tahlıle gel dedı..yarın gunum doluyor ama uc gundur hastayım ıste nasıp
güzel haberlerle gel inşallah canım.:KK68:

Kizlar asilama tutmadi, adetim tamamiyla sökülüyor dünden beri. Ayrica cok fazla sancim var, nedendir bilmiyorum. HSG cektirirken olusan agrilara benziyor arada. Birde grip oldum, sürünüyorum kisacasi. Tüm hastalara acil sifalar ve Hayirli sonuclar.

Günaydın kızlar sabah işe geldim 4günlük dinlenmeden sonra ve dar pantol giymek zorunda kaldm dar dediğim oturuyor beli falan şimdi üst düğmemi açtım bebişim varsa sıkişmasın diye:D bu arada daha labavoya gitmedim ama işe geldim gegli sanki vajinamdan bi akıntı geliyor su gibi ıslaklık hissediyorm hayırlısı inşallah ben dün gece yastığa kafamı koydugumda çok dşündüm okdar kanama oldu aşılamada o kanlar hadi iç tarafa gittiyse ne sperm kalır ne yumurta :( kanaması olupta hamile kalana denk geleniniz oldumu? bugün aşılamadan sonraki 5.gün allahın izniyle

Back