- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.301
Kızlar o hafifleyen göğüs ağrısı bende de vardı ve dikkatimi çekmişti ilk zamanlar çok fenaydı adrt yaklaştıkça hafifledi inşallah sizde pozitif sonucu görürsünüz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa çok sinir bozucu değil mi? bende bişey yoktu 7. gün başladı canıma okudu, bugün 9. gün dokununca ağrıyor ama dokunmazsam bişey yok
Kızlar o hafifleyen göğüs ağrısı bende de vardı ve dikkatimi çekmişti ilk zamanlar çok fenaydı adrt yaklaştıkça hafifledi inşallah sizde pozitif sonucu görürsünüz :)
amin canım inşallah. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu mutluluğu. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. ben 7.güne girdim. bu kasık sızlamaları korkutuyo biraz beni. ara ara giriyo. sanki adet sızlaması gibi. inşallah adet olmam yaa. sendede böyle sızlamalar olmuş muydu aşılamadan 1 hafta sonra?C
canım bende yeni aldım bebiş haberini ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor inşallah seninki de beniştendir
Brn daha önce paylaşmıştım ama göremeyenler için deneyimimi paylaşıyım aşılamanın 8. Günnden itibaren göğüs ağrısı bel ağrısı kasıklatda batma yaşadım 12. Güne kadar sevam etti zaten 13. Gün hamile olduğumu öğrendim
Aşılamadan hemen sonra başladı canım ara ara kasık ağrısı adet olacakmış gibi hala da devam ediyo aminn inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olsun sizin de güzel haberlerinizi bekliyorumamin canım inşallah. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu mutluluğu. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah. ben 7.güne girdim. bu kasık sızlamaları korkutuyo biraz beni. ara ara giriyo. sanki adet sızlaması gibi. inşallah adet olmam yaa. sendede böyle sızlamalar olmuş muydu aşılamadan 1 hafta sonra?
canım progestan progesteron içeren bır hormon ılacı. rahımı kalınlastırıp bebegın tutunmasını kolaylastırıyor. progestan kullandsıgın sure ıcınde adet olunmaz. bırakınca eger gebelık olusmamıssa 2-3 gun en fazla bır hafta ıcınde adet oluyor kısı. o yuzden adetı baskılar denıyor.adetı baslışar derken bıraz acarmısın canım
canım yalnız ilginçtir ki ilk aşılamamda sabah akşam progestan kullanmama rağmen test günüme gelemeden adet olmuştum. bende progestan içerken adet olmam sanıyodum ama 13. günümdü sanıyorum adet olmuştum.canım progestan progesteron içeren bır hormon ılacı. rahımı kalınlastırıp bebegın tutunmasını kolaylastırıyor. progestan kullandsıgın sure ıcınde adet olunmaz. bırakınca eger gebelık olusmamıssa 2-3 gun en fazla bır hafta ıcınde adet oluyor kısı. o yuzden adetı baskılar denıyor.
ilginç:)akacak kan damarda durmuyor demekki:):)canım yalnız ilginçtir ki ilk aşılamamda sabah akşam progestan kullanmama rağmen test günüme gelemeden adet olmuştum. bende progestan içerken adet olmam sanıyodum ama 13. günümdü sanıyorum adet olmuştum.
tesekkurler cvb yazdıgın ıcın.....zten dr da bana asılamadan snra dedıkı sabah aksam agız yoluyla alıyorum progestan ılacını iç umarım bıtınce yanı 15 gun snra adet olmazsın tahlıle gel dedı..yarın gunum doluyor ama uc gundur hastayım ıste nasıpcanım progestan progesteron içeren bır hormon ılacı. rahımı kalınlastırıp bebegın tutunmasını kolaylastırıyor. progestan kullandsıgın sure ıcınde adet olunmaz. bırakınca eger gebelık olusmamıssa 2-3 gun en fazla bır hafta ıcınde adet oluyor kısı. o yuzden adetı baskılar denıyor.
güzel haberlerle gel inşallah canım.tesekkurler cvb yazdıgın ıcın.....zten dr da bana asılamadan snra dedıkı sabah aksam agız yoluyla alıyorum progestan ılacını iç umarım bıtınce yanı 15 gun snra adet olmazsın tahlıle gel dedı..yarın gunum doluyor ama uc gundur hastayım ıste nasıp
ilginç:)akacak kan damarda durmuyor demekki:):)
inşallah herkes guzel haber alırgüzel haberlerle gel inşallah canım.
Kizlar asilama tutmadi, adetim tamamiyla sökülüyor dünden beri. Ayrica cok fazla sancim var, nedendir bilmiyorum. HSG cektirirken olusan agrilara benziyor arada. Birde grip oldum, sürünüyorum kisacasi. Tüm hastalara acil sifalar ve Hayirli sonuclar.