• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
ya bide burdan bi arkadaşımız bi bilgi veriyordu ada çayı için günde iki fincan yumurtaları büyütür sağlıklı bi şekilde die o adaçayını adetliykenmi başlıycaz içmeye.kızlar bu süreçte ne yiyip ne içmeli herhangi bi püf noktası var mı acaba .aşılama yapılıcak yumurtalar için falan ne yemeliyiz.

ya bide burdan bi arkadaşımız bi bilgi veriyordu ada çayı için günde iki fincan yumurtaları büyütür sağlıklı bi şekilde die o adaçayını adetliykenmi başlıycaz içmeye.kızlar bu süreçte ne yiyip ne içmeli herhangi bi püf noktası var mı acaba .aşılama yapılıcak yumurtalar için falan ne yemeliyiz.

Ada çayını istediğin zaman içebilirsin. Yani hemen başla bence ;)

Kızlar bu crinone vajinal jeli gün içinde ne zaman kullanmalıyım.hangi satleri önerirsiniz

Kızlar bu crinone vajinal jeli gün içinde ne zaman kullanmalıyım.hangi satleri önerirsiniz

Normal şartlarda sabah kalkar kalkmaz yapman gerekiyor. Yani uyanınca lavabo ihtiyacını gider sonra jeli uygula. Çünkü uygulamadan sonra yürüyüşe geçmen gerekiyor.

Aynen canım ilk test 30 Aralık, ikinci test 01 Ocak tam yeniyıl hediyesi olacak bizim için...
2015 de tüm anne olmak isteyenlerin dileği gerçek olsun inşallah...

Sorma canım ya eşimin ısrarı ile 2 embriyo transfer edildi... Ama benim içime tedaviye başladığımdan beri 2 embriyo konulsa bile bir tanesinin tutunacağı... Bakalım hangimiz haklı çıkacağız... Bizde kesin tutunacak ümidini taşıyoruz inşallah hayırlısı ile gerçek olur... Şafak 8 :)

Canım ben gerçekten ikisinin de tutacağını hissediyorum. 6. hissim çok vasattır normalde ama umarım bu sefer hislerim beni yanıltmaz ;)

Elinle tuttuğun yer dışında tüpün o uzun kısmı tamamen içine girmeli.
Trşekkürler canım.benim bugün yapmam gerekiyordu.illaki sabahmı yapılmalı.bend eyürüyüş yapılacağını bilmiyordum, yatarken yapayım da dışarıya çıkmasın diye düşünmüştüm

ayyyy çok kolay bu şekilde ama yapabilirmiyim acaba ...acaba polikliniğemi gitsem ilk görsem bi .hemşire kalemi açtı bişiler yaptı çini dışını çıakrdı .zatenn acele acele anlatıyo soru sordurtmuyo sinir oldum :)acımıyor dimi bu iğne :KK43: bide bu hemşire bana cuma günü kontrole gel dedi.ovitrelle die bitanedaha iğne var onu sakın kullanma biz söyleyene kadar dedi.bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
ben geçen sene ilk kullandıgımda her gün doktoruma gitmiştim ğneyi yaptırmayı ama bu ay kendim yaptm cok basıt :)

Yok canım 2 embriyo transfer edildi... Evet gördüm transfer aşamasında hava kabarcığı şeklinde... Rabbim hayırlısı nasip etsin...30 aralık beklenen gün ve Şafak 8 :)
o hava kabarcıklarını bende gördüm canım.dr um hadi bakalım bismillah diyoruz ve ultrasona bakıyoruz dedi.baktım 2-3 tane beyaz kabarcıklar gidiyodu :Dbenim tek embriyo transfer edildi canım.

Trşekkürler canım.benim bugün yapmam gerekiyordu.illaki sabahmı yapılmalı.bend eyürüyüş yapılacağını bilmiyordum, yatarken yapayım da dışarıya çıkmasın diye düşünmüştüm

Rica ederim canım. Bugün unuttuysan günün herhangi bir zamanı yapabilirsin. Ama normal şartlarda sabahları yapmalısın. Yürüdükçe jel içine yerleşiyor. Zaten fazlalıklar akıntı olarak ya da pütür pütür bir halde çıkacaklar.

Rica ederim canım. Bugün unuttuysan günün herhangi bir zamanı yapabilirsin. Ama normal şartlarda sabahları yapmalısın. Yürüdükçe jel içine
yerleşiyor. Zaten fazlalıklar akıntı olarak ya da pütür pütür bir halde çıkacaklar.[/

Son bişey daha sorcam canım.jeli yaptıktan sonra özellikle yürümem mi gerekiyor.nekadar yürümeliyim.

Back